Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Djedthehawk
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Андрій
Я ознайомився с правилами поведінки на ігрових серверах і правилами Нашої Галактики.
Раса:Людина
Планета:Корусант
Мене звати Джед,я гонщик-екстремал.За це мені дали прізвисько-Яструб.Я разом з моїм приятелем Майклом "Буря" ми були кращими.Нас ніхто ніколи не перемагав.Але одного разу на трасу прийшов якийсь чоловік і запропонував позмагатися.Переможець отримує 1,000,000кредитів.Ми не встояли...і як завжди перемогли.Та коли я підійшов до чолов'яги і хотів забрати свої гроші він відмовив.Я з приятелем дістали бластери(тут тільки так все й робиться),але чоловік вихопив якусь червону палицю(я тільки потім дізнався що це таке).Одна мить і ситх лежить з діркою в лобі(не дарма мене назвали яструбом),а мій приятель лежав поряд та стікав кров'ю.Він був ледь живий,але ще живий!Я схопив Майкла та поклав його насвій свуп,а сам сів за кермо та дав газу до найближчої лікарні.Та не щастило мені в той день.Пальне скінчилось!А до лікарні йти ще довго.Але несподівано з тіні вийшов ще один чоловік.Спочатку я гадав що це сітховий друг,учень або вчитель.Помиливася.Джедай.Чоловік поклав руку на Майкла і вона почала зникати,а життя повертатись до нього.Пізніше я вичитав де знаходиться Храм Джедаїв і вирішив:досить ризикувати заради наживи.Я можу допомагати іншим як той джедай моєму приятелю.
І тепер я тут.Чекаю вашого рішення.
-Андрій
А де всі?

!
Попередження:
Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему. 10 днів р/о.
Remres
ai.gif А що це за манера така ! Убивати не спробувавши забрати свій виграш більш дипломатичним шляхом! На твою думку так роблять джедаї?
І чому саме ти вирішив що спроможний стати джедаєм!? ВІдповідь поясни!
-Jet
Переподаш заявку через 10 днів. Тема закрита.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.