Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Monteki
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Monteki
Я ознайомився с правилами поведінки на ігрових серверах і правилами Нашої Галактики.
Раса:Людина
Мова:Украінська
Планета:Татуїн
Народився в достатній сім'ї торговця.В сім'ї був не один, мав брата.Ми разом з ним мріяли захищати честь Республіки.Батько продавав книги.Не знаю які, не читав.Одного разу до ньго потрапила книга,яка не повинна була потрапити - книга "Марка Рагноса". Батько знав, що для нього це може закінчитись смертью,тому швидко хотів позбавитися її.Через декілька днів в наше селище прибув сам мастер Кайл Катарн, тут і батько зрозумів кому треба віддати книгу.Ми з братом були в захопленні від нього.Я пам'ятаю той день, як це зараз.Він підійшов до мене і сказав:" В тебе великий потенціал.Бережи свое добро і ти зможешь навчатися в Академії для справжніх Джедаїв!" - після цих слів я зрозумів мою мету.А от брату він нічого не сказав і це вплинуло на нього дуже сильно. Невдовзі в моєму житті трапляється не щастя - брат преходить на лиху сторону Імперії.Вбивши батька він кидає нас. Я ще вірю, що можу його врятувати і для цого мені потрібно вступити до Республіки.
-Hannibal Lector
В тебе добра мета, але чи впевнений ти що у твоєму браті залишилось добро? Ця "образа" сильно вплинула на формування його свідомості, які аргументи ти йому представиш для його повернення?
-DeverTex
зачем ты создал еще одну заявку если вчера ты создал точно такуюже,или я чтото не понимаю?! ai.gif
Sandman
(Devertex @ 5.12.2007, 20:25) *

зачем ты создал еще одну заявку если вчера ты создал точно такуюже,или я чтото не понимаю?! ai.gif

Це вона і є. (Соррі за оффтоп)

Відповівши на питання у твоїй попередній заявці, ти навчився чогось ?
-Miguel
Так что ты собираешься сделать чтобы спасти своего брата? И уверен ли ты что он тебя первый не "спасет"? _a1.gif
-Monteki
(Hannibal Lector @ 5.12.2007, 20:08) *

В тебе добра мета, але чи впевнений ти що у твоєму браті залишилось добро? Ця "образа" сильно вплинула на формування його свідомості, які аргументи ти йому представиш для його повернення?

(Miguel @ 5.12.2007, 20:33) *

Так что ты собираешься сделать чтобы спасти своего брата? И уверен ли ты что он тебя первый не "спасет"? _a1.gif

Він шукав мене, щоб помститися......і знайшов. Ми довго з ним вирішували нащі життя на мечах, але вдача була на його стороні. Вибивши зруки мій меч, я впав на пілогу, а він приставив свій до мого горла........Я думав що він мене вб'є.......але....подивишись йому в вічі....... я промовив:" Добро ж в тобі, не піддавайся цій темній стороні!" Трохи пройшовши секунди.....він сховав свій меч. Подавши мені руку, я міцно за неї хватився та обійняв його!!! Але ми не могли піти. Почувши розмову ситхів, я хотів взяти свій меч, щоб захищатися....але чомусь брат мене вирубив......я почув від нього "вибач" і впав у темну яму своєї свідомості......Ще чув, що вони віправляються в Сахаманлри.Я не знаю де це, але виясню і знайду його.Йому потрібна допомога.

(Sandman @ 5.12.2007, 20:33) *

Це вона і є. (Соррі за оффтоп)

Відповівши на питання у твоїй попередній заявці, ти навчився чогось ?

Так, звичайно.Багато чого відкрив та зрозумів для себе.
-Hannibal Lector
Судячи з твоєї розповіді він працює під прикриттям. Може він намагається передати Імператору лист про виклик до суду, стосовно перевищення швидкості на Зоряному Крейсері?
Big Phil
Відповіді на запитання - це, звичайно, добре, але я б хотів подивитися на тебе на сервері. Напиши мені сюди коли ти зможеш зайти на Холі сервер шоб я тебе протестував на конкурентноспроможність у протистоянні із ситхами.
-Monteki
(Hannibal Lector @ 6.12.2007, 10:44) *

Судячи з твоєї розповіді він працює під прикриттям. Може він намагається передати Імператору лист про виклик до суду, стосовно перевищення швидкості на Зоряному Крейсері?

Як бы ж я знав! МОжливо і під прикритям....Якщо так то він точно добрий.

(Big Phil @ 6.12.2007, 12:28) *

Відповіді на запитання - це, звичайно, добре, але я б хотів подивитися на тебе на сервері. Напиши мені сюди коли ти зможеш зайти на Холі сервер шоб я тебе протестував на конкурентноспроможність у протистоянні із ситхами.

Нема питань. =)
Dzhygir
Что проповедуют джедаи?
-Elektro
смотря на ево ответы я был бы за
но я тоже хочу знать каков ты в бою
пусть Big Phil скажет каков ты в бою closedeyes.gif
ninja.gif
-Monteki
(Dzhygir @ 6.12.2007, 16:20) *

Что проповедуют джедаи?

Мені здеється, що вони не проповідники, а хранителі миру. Їня мета хранити цей мир у всій галактиці.
Remres
Як ти зазначив "Джедаї хранителі миру". А для кого? Скажи будь ласка!
Big Phil
Слабко... Дуже слабко... Із всіх дуелей, що у нас були, переміг мене лише 1-2 рази. Поки що утримаюсь.
-Monteki
(Big Phil @ 6.12.2007, 21:25) *

Слабко... Дуже слабко... Із всіх дуелей, що у нас були, переміг мене лише 1-2 рази. Поки що утримаюсь.

Взагалі то 3 рази! але правда із......14.....=)

!
Попередження:

Не флуди

-Miguel
На мой вопрос ответил. Твой брат врядли собираеться перевести тебя на сторону Ситхов, а это самое главное. Хоть все и идет успешно (особенно, если твой брат работает под прикрытием), мой тебе совет, будь осторожен!
ЗА biggrin.gif
-Monteki
(Specnazovec @ 6.12.2007, 21:24) *

Як ти зазначив "Джедаї хранителі миру". А для кого? Скажи будь ласка!

в часи війни, усюди панує зло, смерть та горе. Під час цього страждають усі добрі істоти. А джедаї запобігають цьому.
-Jet
Про яких добрих істот ти говориш?
Sandman
Бачив його не сервері. Справді не дуже сильний, але здібний до навчання (дав йому кілька уроків). Думаю з нього можна буде вивчити доброго джедая. Я ЗА
-vertys
(Tacitus @ 6.12.2007, 22:23) *

Про все живое и ситхов тоже! ad.gif Щучу хорошая история, а скажи плиз если, ситхи
узнают что он твой брат, вас двоих каким то спосом отправят на планету, где только будете вы в двоем. И ему прикажут убить тебя и он получит нереальную награду что ты будеш делать?

!
Попередження:

Порушення правил розділу. Ти не джедай. У зв'язку з новими жорсткими правилами - 10 днів р\о
-Monteki
(Tacitus @ 6.12.2007, 22:23) *

ну , це істоти, які живуть в мирі і не хочуть війни Це може бути, як люди або Вукі та інші раси які живуть у всесвіті. І не тільки раси.
Dzhygir
Но почему они проповедуют добро мир но и конешноже они хранители мира. Во всяком случаи ответ правильный поетому ЗА.
-Chewbatya
"Добра істота" бажає задати тобі питанячко...
Представь, что шел в гости к доброму созданию - ко мне... biggrin.gif
Проходя по лесу Кашиика, ты увидел толпу. Естественно захотел узнать, что происходит. И увидел следующую картину:
- Lucifer и Syler прятались посреди леса и наблюдали за двумя вуки, которые стояли около одного предмета и спорили. Один вуки говорил: "Она красная". Второй возражал: "Нет, она черная." "Почему же она белая?" — спрашивал первый медвед. "А потому, что зеленая..."
Что увидели вуки на своем пути? Из-за чего они так спорили?... Что Lucifer и Syler не смогли узнать?

-Hannibal Lector
Має майбутнє...ЗА
-Monteki
(Chewbatya @ 7.12.2007, 10:35) *

"Добра істота" бажає задати тобі питанячко...
Представь, что шел в гости к доброму созданию - ко мне... biggrin.gif
Проходя по лесу Кашиика, ты увидел толпу. Естественно захотел узнать, что происходит. И увидел следующую картину:
- Lucifer и Syler прятались посреди леса и наблюдали за двумя вуки, которые стояли около одного предмета и спорили. Один вуки говорил: "Она красная". Второй возражал: "Нет, она черная." "Почему же она белая?" — спрашивал первый медвед. "А потому, что зеленая..."
Что увидели вуки на своем пути? Из-за чего они так спорили?... Что Lucifer и Syler не смогли узнать?

Мабудь це був світлячок=)
-Monteki
Не вже не світлячок!?

!
Попередження:

Не флуди. Вмій чекати.

-Theodore
Не терпилив ты.Проповедай добро и покажи мне как ты его говориш всем.Напиши мне в асю и потом поговорим.
-Monteki

!
Попередження:

Не флуди. Вмій чекати.

Взагалі ти правий.Терпіння - заклад успіху.
-Amidala
По ответам видно,что человек умный.Умение махать сабером можно обуздать за неделю,а мудрость приходит с годами.Видно,что думает перед тем как отвечать,а это не такое уж и частое явление.Врят-ли кто проголосует против...

Забыла сказать я голосую ++++++++ЗА++++++++
-Syler
Якби не ти,то я б не зміг знайти правельних шлях в житті...тому я ЗА!!!!!
-Theodore
Я подожду пока ты выполниш мой квест )
-Light Val
Видел его на ФФА сервере и думаю, что его можно принять.
ЗА
Remres
Відповів задовільно тому я За! А майстернісь бою можна підправити!
-Jet
Мда, бачив я твого "брата". Ти вважаєш, що зможеш на нього вплинути? А може ти такий самий як і він? І просто хочеш втертися в довіру до джедаїв? Що завадить тобі не піддатися під вплив свого брата? Адже він той ще екземпляр, яким чином ти будеш його перенаправляти з сторони руйнації і хаосу до спокою і гармонії?
-Monteki
(Jet @ 10.12.2007, 16:20) *

Мда, бачив я твого "брата". Ти вважаєш, що зможеш на нього вплинути? А може ти такий самий як і він? І просто хочеш втертися в довіру до джедаїв? Що завадить тобі не піддатися під вплив свого брата? Адже він той ще екземпляр, яким чином ти будеш його перенаправляти з сторони руйнації і хаосу до спокою і гармонії?

.....напевно ти думаєш про іншого, адже мій брат Sylr і завдяки тому, що я показав йому вірний шлях він вже в Академії і зараз він Джедай! Я дуже пишаюсь їм! І дійсно за нього радий!І батько був би радий, якби залишився вживих.. Моя місія виконана. Тепер я хочу служити в Республіці, щоб допомогти тримати баланс між добром та злом і допомагати іншим....таким як був мій брат.
-Jet
Да, а якщо чесно сказати? Бо сьогодні я мав "задоволення" спілкуватися з твоїм братом.
-Monteki
(Jet @ 10.12.2007, 16:36) *

Да, а якщо чесно сказати? Бо сьогодні я мав "задоволення" спілкуватися з твоїм братом.

Ну так правильно, він тепер зовсім інша людина. Sylr мій брат. (Почитай його і мою історію)
-Jet
(Syler @ 8.12.2007, 17:44) *

Якби не ти,то я б не зміг знайти правельних шлях в житті...тому я ЗА!!!!!

Накінець розібравшись у всіх ваших "бразильських серіалах", хочу залишити тут і свій голос. Youngling(вже) Monteki зумів переконати свого "брата" Syler у хибності його вибору (Вже і "брата" його ми встигли прийняти). З багатьма перешкодами зустрівся на своєму шляху Монтекі, але він не втратив рішучості у своїх позиціях і поглядах. Він зустрів різних людей, зокрема і неприємних. Але зумів вистояти. Хай він і не вміє ще майстерно володіти сабером, хай і не знає ще добре глибин джедайської філософії. Але його серце прагне досягти цього, досягти цього з наполегливістю, чесністю і добротою душі. Тому я голосую ЗА вступ Monteki. І по результатам голосування:

Прийнятий. Будь гідним своєї теперішньої символіки.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.