Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Syler
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Syler
Я ознайомився с правилами поведінки на ігрових серверах і правилами Нашої Галактики.
Раса:Людина
Мова:Украінська,Російська
Планета:Татуїн
Я народився в сім'ї торговця,в сім'ї був не один,а з братом,ми тоді обоє мріяли стати джедаями,батько продавав дуже цінні і старовинні книги,а ще займався їх колекціонуванням. Одного разу до нього потрапила книга Марка Рагноса. Він дуже нервувуав с приводу цього,був якимось "дивним",і це нас лякало.....Через кілька днів до нас завітав сам майстер Кайл Катарн,він подійшов до мого брата і сказав,що у нього дуже великі можливості і згодом перед ним постане вибір,а мені він нічого не сказав і це дуже на мене вплинуло,в мені прокинулися якісь не такі відчуття....Батько віддав книгу і відчуття наче згасли,але через декілька років майстер повернувся і дійсно перед братом постав вибір...він став джедаем,а я цього нестерпів.....У батька були ще цінні книги про сітхів......Я вбив його і забрав усі книги про сітхів і сказав собі,що я ще зустрінусь з братом.....Так і було. Ми зустрілися..... Але я не зміг....не зміг його вбити..Ми билися дуже довго,але він переконав мене,я зрозумів що сила світла набагато краща за темряву!! Я дуже шкодую про те що накоїв,але я прошу дати мені шанс,я дійсно змінився....
-Jet
Хм... І чому ж світло сильніше темряви?
-Syler
Тому,що усі шляхи які ведуть до темряви,призводить до поразки,темрява поглинае людину і вона вже не може повернутись...
-Jet
(Syler @ 4.12.2007, 16:29) *

Тому,що усі шляхи які ведуть до темряви,призводить до поразки,темрява поглинае людину і вона вже не може повернутись...

Але ж ти повернувся... Що є метою існування джедая, а що - ситха?
Betta
темрява поглинае людину і вона вже не може повернутись...

Це ж чому?

Хто для тебе джедай, і що ситх?
До чого повинет йти джедай?
-Syler
Я повернувся тому що не був під надто сильним впливом томної сторони. Мета існування джедая захищати інтереси Республіки,захищати слабких,ніколи не брехати і не допустити панування ситхів,а мета існування ситхів полягае в тотальному знищенні джедаїв і панування всесвітом.
-Jet
Я повернувся тому що не був під надто сильним впливом томної сторони. - А Дарт Вейдер Мета існування джедая захищати інтереси Республіки,захищати слабких,ніколи не брехати - хіба? і не допустити панування ситхів,а мета існування ситхів полягае в тотальному знищенні джедаїв і панування всесвітом. - тобто у здобутті...?
-Tenrei
Таситус, свет не сильнее тьмы и наоборот. Везде есть баланс.
Квест: Ты ожидаешь решения совета и решил прогуляться по корусканту. Тебя увидели два ситха и направились к тебе, объявив что ты принят в орден ситхов. твои действия?

i
Сповіщення:

По-перше, я такого не казав. Читай його історію і потім моє питання. По-друге, в останній раз кажу - теми подання заявок - не місце для суперечок між членами Республіки. Хочете сперечатися - є ПМ і інші розділи. offtopic.gif
-Syler
(Tacitus @ 4.12.2007, 17:31) *

Я повернувся тому що не був під надто сильним впливом томної сторони. - А Дарт Вейдер Мета існування джедая захищати інтереси Республіки,захищати слабких,ніколи не брехати - хіба? і не допустити панування ситхів,а мета існування ситхів полягае в тотальному знищенні джедаїв і панування всесвітом. - тобто у здобутті...?

Так,я вважаю що мета справжнього джедая полягае саме у тому щоб захищати інтереси Республіки,її жителів та невинних людей взагалі,а особливо не допустити руйнування цього всього ситхами та темними джедаями,а мета ситхів полягає саме у ТОТАЛЬНОМУ знищенні джедаїв і здобуття всесвіту.Дарт Вейдер був під пливом темної сторони,але він був не ситхом,а темним джедаем,тому він перейшов на бік світлої

(Tenrei @ 4.12.2007, 17:46) *

Таситус, свет не сильнее тьмы и наоборот. Везде есть баланс.
Квест: Ты ожидаешь решения совета и решил прогуляться по корусканту. Тебя увидели два ситха и направились к тебе, объявив что ты принят в орден ситхов. твои действия?

Якщо б я чекав рішення Ордену Ситхів,то я б прийняв повідомлення,але впевнився в тому що це правда,але я кщо я чекатиму рішення від Ордену Джедаїв,то я спочатку намагатимусь вирішити все дипломатичним способом,але якщо вони дістануть зброю,то я змушений буду оборонятись=)
-Jet
Так,я вважаю що мета справжнього джедая полягае саме у тому щоб захищати інтереси Республіки,її жителів та невинних людей взагалі,а особливо не допустити руйнування цього всього ситхами та темними джедаями

Я мав на увазі фразу щодо того, що джедаї завжди говорять правду.
-Syler
(Betta @ 4.12.2007, 16:38) *

Це ж чому?

Хто для тебе джедай, і що ситх?
До чого повинет йти джедай?

Чим більше людина використовує свою темну силу,то більше вона до неї звикає і не хоче від неї відлучатись
Джедай-це людина яка вибрала "світлий" шлях у житті і використовує своі здібносто заради добра
Ситхи-це люди,які використовують свої можливості заради творення зла,і тому обрали шлях темряви

(Tacitus @ 4.12.2007, 19:29) *

Я мав на увазі фразу щодо того, що джедаї завжди говорять правду.

Справжні,"Світлі джедаї"-так,завжди правду
-Jet
(Syler @ 4.12.2007, 19:38) *

1.Ситхи-це люди,які використовують свої можливості заради творення зла,і тому обрали шлях темряви
2.Справжні,"Світлі джедаї"-так,завжди правду

1.- Ситхи діють так, як їм вигідно. І вони можуть творити вчинки, які можуть бути розцінені джедаєм як добрі і як злі. Ситх буде робити все, щоб досягти своєї цілі, не зважаючи ні на що. А його ціль - це здобуття влади над іншими, могутності, вони думають лише за себе.
2.-Ні, джедаї не завжди говорять правду.
Подумай над цим запитанням і дай відповідь ще раз.
-Syler
(Tacitus @ 4.12.2007, 19:58) *

1.- Ситхи діють так, як їм вигідно. І вони можуть творити вчинки, які можуть бути розцінені джедаєм як добрі і як злі. Ситх буде робити все, щоб досягти своєї цілі, не зважаючи ні на що. А його ціль - це здобуття влади над іншими, могутності, вони думають лише за себе.
2.-Ні, джедаї не завжди говорять правду.
Подумай над цим запитанням і дай відповідь ще раз.

Я згоден з обома твердженнями.
Чудовий приклад першого-Лорд Ситіус.
Я подумав нада другим твердженням и зробив висновок,що джедаї говорять правду чи не зовсім правду в залежності від ситуації,адже їноді,щоб дізнатись правду треба сказати направду..
-Jet
Я подивлюся ще на інші твої відповіді і скажу свою позицію остаточно. Але вже маєш +.
Sandman
Уточни, будь-ласка, що є твоєю метою у житті, що Ти збираєшся робити для світу ?
-Syler
(Sandman @ 4.12.2007, 20:15) *

Уточни, будь-ласка, що є твоєю метою у житті, що Ти збираєшся робити для світу ?

Я намагатимусь внести свою допомогу туди,де вона дійсно потрібна...
Sandman
А як ти будеш це робити, якщо тебе не приймуть в орден ?
-Syler
(Sandman @ 4.12.2007, 20:34) *

А як ти будеш це робити, якщо тебе не приймуть в орден ?

Навіть якщо мене не візьмуть до Ордену,я всеодно намагатимусь допомагати іншим чим зможу
Sandman
А як конкретно ? Наведи один, або кілька можливих для тебе варіантів ?
Dzhygir
Сколько учинеков может иметь мастер джедай.
-Syler
(Dzhygir @ 4.12.2007, 20:48) *

Сколько учинеков может иметь мастер джедай.

Дуже цікаве питання......я вважаю що одного

(Sandman @ 4.12.2007, 20:48) *

А як конкретно ? Наведи один, або кілька можливих для тебе варіантів ?

Я намагатимусь допомагати знаходити свій шлях у житті blush2.gif
Sandman
(Syler @ 4.12.2007, 20:28) *

Я намагатимусь допомагати знаходити свій шлях у житті blush2.gif

Це добре, але я мав не це на увазі _a1.gif
Гаразд, я перефразую: Що б ти обрав: стати лікарем, солдатом, щоб захищати Республіку, чи ще щось інше ? Обгрунтуй.

-Syler
(Sandman @ 4.12.2007, 22:13) *

Це добре, але я мав не це на увазі _a1.gif
Гаразд, я перефразую: Що б ти обрав: стати лікарем, солдатом, щоб захищати Республіку, чи ще щось інше ? Обгрунтуй.

Я був би не лікарем і не солдатом.....я б напевно подорожував по всесвіту і виповняв би свого роду волонтерські місії......знаходив би людей із здібностями до сили і вказував ім на правильній шлях
Sandman
Відповідь чудова, хоча для цього тобі, мабуть, було б потрібно навчитись виявляти ці здібності. Але я сподіваюсь, що тобі не прийдеться відправлятись у цю подорож.
Я ЗА
-Miguel
Очень надеюсь что не ошибусь при голосовании. Хорошие надежды ты подаешь.
Я ЗА _a1.gif
-Chewbatya
(Syler @ 4.12.2007, 21:28) *
....я б напевно подорожував по всесвіту і виповняв би свого роду волонтерські місії.....
И вот во время своего путешествия ты встретил такого человека, как Lucifer. Он стоял в лесу и наблюдал за двумя вуки, которые шлялись по лесам Кашиика. Вдруг они остановились около одного предмета и заспорили. Один вуки сказал: "Она красная". Второй возразил: "Нет, она черная." "Почему же она белая?" — спросил первый медвед. "А потому, что зеленая..."
Что увидели вуки на своем пути? Из-за чего они так спорили?...
ARSQ
Хм..........Мій ворог став моїм союзником.............
Надіюся ти не звернеш з шляху добра.
Я ЗА
-Syler
(Chewbatya @ 5.12.2007, 11:41) *

И вот во время своего путешествия ты встретил такого человека, как Lucifer. Он стоял в лесу и наблюдал за двумя вуки, которые шлялись по лесам Кашиика. Вдруг они остановились около одного предмета и заспорили. Один вуки сказал: "Она красная". Второй возразил: "Нет, она черная." "Почему же она белая?" — спросил первый медвед. "А потому, что зеленая..."
Что увидели вуки на своем пути? Из-за чего они так спорили?...

гммммм.....мабуть це був кристал для лайт сейбера) biggrin.gif
-Ki-Adi-Mundi
(Petter Petrelli @ 5.12.2007, 11:33) *

Хм..........Мій ворог став моїм союзником.............
Надіюся ти не звернеш з шляху добра.
Я ЗА

happy.gif ток это не твой враг...он , как и ты , походу , пародия на "Героев" _a1.gif
Сайлер пишеться "Sylar" happy.gif

!
Попередження:

НЕ ФЛУДИ

Dzhygir
Ответ првельный но ето по старым законам а по новым 2 поетому за.
-Syler
=)
-Chewbatya
(Syler @ 5.12.2007, 15:58) *
кристал для лайт сейбера) biggrin.gif
все гораздо проще... closedeyes.gif
-Syler
І що ж це? blink.gif Наскільки мені відомо,ще ніхто не відповів biggrin.gif
-Syler
ak.gif Про мене усі забули(
-Miguel
Наберись терпения. Джедаи - заняты люди и деловые ребята ad.gif
Ещё вспомнят.
-Syler
(Miguel @ 7.12.2007, 15:43) *

Наберись терпения. Джедаи - заняты люди и деловые ребята ad.gif
Ещё вспомнят.

Ти правий.....Терпіння-заклад успіху
-Chewbatya
(Syler @ 6.12.2007, 16:51) *
І що ж це? Наскільки мені відомо,ще ніхто не відповів. Про мене усі забули(
Ну подумай еще... вопрос совсем детский... Или жди - я к тебе в лес еще и Monteki отправил... ad.gif
-Syler
(Chewbatya @ 7.12.2007, 16:26) *

Ну подумай еще... вопрос совсем детский... Или жди - я к тебе в лес еще и Monteki отправил... ad.gif

Це Ктулху!! Якщо ні,тоді це якийсь світлофор=)
-slimmer
гм, хорошие ответы...
Кого должны защищать джедаи??
-Syler
(Slimmer @ 7.12.2007, 18:07) *

гм, хорошие ответы...
Кого должны защищать джедаи??

Я вважаю,що Джедаї повинні захищати всесвіт та все,що у ньому знаходиться від темної сторони та зберігати баланс між добром і злом
-slimmer
Молодец, ЗА
-Razzor
мои вопрос:ты создаешь свой мечь.На столе перед тобой лежать 2 кристалла.Ситхский синтетический,очень мощный,который генерирует красный клинок.И джедайский,добытый в пещерах Дантуина.Он слаб,и создает тусклый зеленый оттенок.
Какой кристалл ты выберешь,и почему.Обоснуй плз подробно
-Syler
(Razzor @ 7.12.2007, 19:47) *

мои вопрос:ты создаешь свой мечь.На столе перед тобой лежать 2 кристалла.Ситхский синтетический,очень мощный,который генерирует красный клинок.И джедайский,добытый в пещерах Дантуина.Он слаб,и создает тусклый зеленый оттенок.
Какой кристалл ты выберешь,и почему.Обоснуй плз подробно

Ситхівський кристал я не виберу,тому що як ти сказав він генерує червоний меч,а я б вибрав джедайський кристал яким би слабим він не був і вдосконялював би меч до рівня ситівського кристалу
-Theodore
С чево создан светловой меч(склад)?
-Syler
Меч складаеться з самої рукаятки,світлоблоку,енергоблоку,лінзи та кристалу.
Це працюе таким чином:енергоблок подає енергію до світлоблоку,а світло подається через кристал на лінзу і назовні)
-Theodore
Правильно ибо за хоршо ответил
-Razzor
И ты отказался бы только из-за цвета меча?))Тобой движут предрассудки?
А вообще,ты решил слабое усовершенствовать,превратив его в сильное.Ты не ищешь лешких путей.
ЗА
Garibaldi
7 голосов ЗА - принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.