Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
-=Spitfair=-
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Толик
Я ознайомився с правилами поведінки на ігрових серверах і правилами Нашої Галактики.
Раса:Людина
Мова:Украінська,Російська
Планета:Татуїн
Я народився в сім'ї торговця,в сім'ї був не один,а з братом,ми тоді обоє мріяли стати джедаями,батько продавав дуже цінні і старовинні книги,а ще займався їх колекціонуванням. Одного разу до нього потрапила книга Марка Рагноса. Він дуже нервувуав с приводу цього,був якимось "дивним",і це нас лякало.....Через кілька днів до нас завітав сам майстер Кайл Катарн,він подійшов до мого брата і сказав,що у нього дуже великі можливості і згодом перед ним постане вибір,а мені він нічого не сказав і це дуже на мене вплинуло,в мені прокинулися якісь не такі відчуття....Батько віддав книгу і відчуття наче згасли,але через декілька років майстер повернувся і дійсно перед братом постав вибір...він став джедаем,а я цього нестерпів.....У батька були ще цінні книги про сітхів......Я вбив його і забрав усі книги про сітхів і сказав собі,що я ще зустрінусь з братом.....Так і було. Ми зустрілися..... Але я не зміг....не зміг його вбити..Ми билися дуже довго,але він переконав мене,я зрозумів що сила світла набагато краща за темряву!! Я дуже шкодую про те що накоїв,але я прошу дати мені шанс,я дійсно змінився....
-Theodore
А мона такой ник?
-zapadlo
(Theodore @ 3.12.2007, 19:40) *

А мона такой ник?

Нет конечно =)
-Jet
Нельзя
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.