Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Наміри Лукаса щодо подальших епізодів Star Wars
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Midnight
Багаторазові джерела підтвердили до EW.com, що Джордж Lucas прибуває до Лос-Анджелеса наступного тижня, щоб зустрітися з авторами для його довгий - серії Star Wars созріваючої живої дії. Згідно одному близькому другу агента з проектом, план Лукаса - вербувати декілька позаштатних співробітників - інакше "автори реального значення" -, щоб витрачати тиждень в Ранчо Skywalker в листопаді, щоб піднятися з ідеями історії для серій. Агент також сказав, що Лукас вказав бажання найняти авторів від інших країн. Писарі потім розвіювали б і писали 13 епізодів, які проводилися б і фінансувалися Лукасом. Коли Лукас вперше почав вербування голлівудських авторів для проекту ще в лютому 2006, згідно агентові, його оригінальний намір мав провести 26 епізодів перед тим, як він йшов на пильності для партнера мережі. Новини поміщають уболівальників в безумство, оскільки роздум кружлявся у водоверті, що серії живої дії матимуть місце між Зоряними Війнами III: Помста Sith і Зоряні Війни IV: Нова Надія, хоча агент вважає, що ті чутки необгрунтовані. Змова указує, бо серії, в результаті, залишаються ескізними.

Але порившись на просторах інтернету я знайшов ескізи сценарію до 7 єпізода...
Ось початок сюжету.

Конспект Джорджа Лукаса
7 епізода STAR WARS:Приховане Коло
Тридцять років пройшло починаючи з Битви Ендор (Повернення Джедая), де як Імператор, так і Вейдер зустріли свою долю. Протягом десятиліть починаючи з Ендору, залишкам Імперії завдано поразки і Нова Республіка сформована з праху Імперії. Проте, вороги проти Нової Республіки все ще існують. З'явилася група Темних Джедаїв, що загрожує крихкій стабільності, у якій знаходиться Нова Республіка. Місто у Хмарах - Беспін було перетворене на один з багатьох учбових засобів Джедаїв,які розташовані по усій галактиці. Кількість Джедаїв починають доростати кількості за часів Старої Республіки. Новий Орден Джедаїв складається з близько 7,000 Лицарів Джедаїв. Беспін - тепер будинок Майстрів Джедаїв, Лицарів і Учнів.
Протягом Рутинного тренування Джедаїв на Беспіні вторгаються Темні джедаї.Вони вдягнуті у Джет-паки,що мають можливість донести їх до верхніх поверхів Міста у Хмарах.Ці Темні джедаї прагнуть відновити спадок Дарта Вейдера.І тепер вони носять виглядаючі більш вдосконаленими ніж версія Дарта Вейдера,шолом та броню в честь їхнього павшого героя.
Поки Темні Джедаї атакують Беспін,їхній гладкий бойовий супутник поливає турбо лазерним вогнем місто.Джедаї були взяті у расплох.проте Темні джедаї не хотіли завоювати Беспін,а захопити один з Джедайських холокронів,який мае інформацію про давні шляхи та традиції Джедаїв.Поки сотні бійок на лайтсаберах розгорталися між Темними та Світлими Джедаями,декілька з темних Джедаїв застосовували контузіонні гранати,щоб визвати пошкодження супер структури Беспіна.....

Далі буде.....

Статтю підготував Avaddon спеціально для UA Galaxy.
Thanks to Black Cirius за редакцію статті
Constantine
лол если это сценарий зв7, то я ржу)))
Gordus
Неосилил- в тексте полно россизмов,
"Город у Хмарах" я так и не понял при чем сдесь Огород в Облаках laugh.gif
-Midnight
(Lutik @ 30.11.2007, 16:03) *

Неосилил- в тексте полно россизмов,
"Город у Хмарах" я так и не понял при чем сдесь Огород в Облаках laugh.gif

Виноват,исправил _a1.gif
Gordus
І тепер вони носять виглядаючи більш вдосконаленою версія Дарта Вейдера,шолом та броню в честь їхнього павшого героя

Вот еще, это предложение ест мой мозг- не знаю как его правильно читать. Поломанное оно какое-то О_о
-Midnight
Исправил...Теперь я понимаю,почему надо боятся критиков happy.gif
Это только начало _a1.gif Если Дан даст мне Репортера(Ибо это есть 2 новости),то я буду дальше писать эту статью.
-Riala Avery
Знову одне й те саме _a1.gif Вже колись читала ці "ескізи сценаріїв" 7,8 та 9 Епізодів. І як на мене нічого більш менш нормального в них нема. Історія не дуже, ляпів, чи ще якихсь не логічних речей через край. Це більш схоже на гумор.
Lamer
Ну новина мене обрадувала _a1.gif Імхо, думаю шо про VII Епізод це видумка "Жовтої Преси".
-Konan
Я не понял ни слова.Там по русски инфы не было?
-Riala Avery
(Konan @ 2.12.2007, 3:25) *

Я не понял ни слова.Там по русски инфы не было?

В описании к теме сказано, что данный материал брался с англоязычных сайтов.
-Snoop
та вроде все понятно......чего тут не понять? Любительский перевод конечно содержит некие ошибки а так все в норме)) _a1.gif
Teo
Та ну, даю 80%, що це фейк) ІМХО, проди вже не буде...хоча пам*ятаю, що Лукас мав намір робити ЗВ з 3 трилогій, тобто 9 епізодів...ну що ж...бум сподіватись, що це так)
Garibaldi
Любой маломальский знаток РВ скажет что такое просто нереально, просто потому что таким боком Лукас перекроит почти всю историю после битвы у Эндора.

1.Орден Джедай Люк возродил только в 10 г после битвы у Явина-4.
2.Даже во времена перед вторжением вонгов джедаев было около 100 и центры обучения был только на Явине-4.
Jaiden
Тему в гумор megalol.gif

Про те,що Лукас має наміри знімати нові епізоди по ЗВ я знав і раніше,але це... megalol.gif
Це просто не може бути 7-мим епізодом,тут вже забагато ляпів,неточностей і лольства,особливо про джетпаки ))
Abbice
ИМХО 7-й не нужен, лучшеб пересняли 4-6 =)
Haydamaka
Перезнімати нічого не варто, старі епізоди мають свій колорит, якого, доречі, позбавлені 1-3 епізоди. А щодо 7-го closedeyes.gif ... Можна було б зняти, але точно не за таким сценарієм at.gif
-Majesco
Джордж Лукас больше эпизодов о Звездный Войнах, снимать не будет, никогда.
В одном интервью он сказал - "Звездные Войны зто расказ, об одном человеке - Дарте Вейдере, от рождение и до смерти и этот расказ окончен"
-Chewbatya
Культовый режиссер, снявший Звездные Войны, Джордж Лукас сообщил, что сейчас он работает над проектом который станет последним фильмом в его карьере.
Режиссер и продюсер рассказал, что сейчас он занят над созданием картины "Красные хвосты", над которой он работал несколько лет. Новый фильм, по словам Лукаса, подведет черту в его карьере и станет его последней режиссерской работой, сообщает Pure People.
63-летний кинематографист рассказал, что идея проекта "Красные хвосты" его вдохновляла очень давно, и для него эта картина очень много значит. Лукас является автором сюжета, адаптировать который он доверил сценаристу Джону Ридли. Фильм, описывающий события Второй мировой войны, в то же время затрагивает такие проблемы, как расизм и нетерпимость.
"Мы очень долго работали над сценарием и с большой ответственностью подошли к работе. Съемки фильма мы планируем начать в конце этого года. Я могу с уверенностью сказать, что это будет мой последний крупномасштабный фильм. Я, конечно, продолжу работу в кино, но это будут мелкие проекты не для широкой публики", - сообщил режиссер.
В то же время практически завершены два крупнейших кинопроекта Джорджа Лукаса: "Индиана Джонс-4" и анимационная лента "Звездные войны: Войны клонов" , который выйдет 15 августа 2008 года на экраны кинотеатров США.
"Корреспондент"
-Midnight
Слишком много инфы,для того,что бы сказать о Клонических Войнах )
Samuil
Тему закрываю, слишком много флуда не по содержанию!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.