Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Atton Mar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Atton Mar
Я ознакомился с правилами поведения на игровых серверах и правилами Нашей Галактики.
Раса:Человек
Планета:Набу
Я народился у семьи среднего достатка,отец солдат. Мать рано умерла,отец был солдатом и легко отдал своего сына джедаю Ихреку на обучение.Прошу решать пока великому Ордену.
-Theodore
ЗА ибо хорошо дереться и вспомнил Ихрека!Почтим его!
-zapadlo
Уже мой квест делал, ЗА
!
Попередження:
В заявці невраховуються будь-які дані, що ви написали в попередніх заявках, які не були прийняті.
-Chewbatya
Исходя из первой заявки - мой голос ЗА принятие.
!
Попередження:
В заявці невраховуються будь-які дані, що ви написали в попередніх заявках, які не були прийняті.
-Midnight
Его упорство достойно джедая.Я ЗА,ибо упорен,чтит правила,и играет хорошо и по ролевому _a1.gif
Dzhygir
Он уже доказал свою силу За
!
Попередження:
Ikrit
На моє питання відповів у попередній заявці, залишаюся тої самої думки - ЗА.
!
Попередження:
-Grodgar
За выбор был сделан уже
!
Попередження:
-Elektro
За ибо хороший человек
-Jet
Ти колись вже покинув Республіку, замість того, щоб самому старатися внести щось своє. Може ти і зараз так само зробиш, якщо тобі щось не сподобається?
-Exiled
За, тому що хоче повернутись в Республіку.
-Tom Kills
Були причинч щоб піти, є причини щоб повернутися. Теперішні вчинки сильніші минулого,про них треба лиш пам'ятати, через що я і за.
Big Phil
Скільки вже у тебе заявок на вступ до ордену? Чим можна пояснити таку твою невпевненість? Чого ти весь час бігав із фіолетовим мечем, хоча чудово знав, що це є порушенням правил?
-Atton Mar
Ответ на вопросы Фила:
1)5
2)Где я был неуверен,находясь в республике я был между тьмой и светом.Меня убедил вернутся Ихрек и Сан Андреас
3)Нею я заменял,человек уехал на 3недели.(я всегда Аттон Мар)
Фил я беру цвет под мой характер один из цветов оказался фиолетовий.
Sandman
Велику кількість заявок можна розцінити не як невпевненість, а як наполегливість.
Якось, я казав тобі Atton Mar, що Ти мусиш краще та уважніше думати над своїми відповідями, оскільки джедай має бути освіченим та грамотним. Розкажи нам про якусь пригоду, яка сталась з тобою коли навчався у Іхрека.
-Light Val
Ответь мне на вопрос:
Почему ты не пошол к ситхам, а выбрал путь джедая ? (Ответ аргументируй).
-Atton Mar
Ситхи проповедуют боль,смерть.Я не могу терпеть насилие,я один раз вступил на тропу света сходить с нее не буду.
Ихрек тока начил продалжать мое обучение.Я был в респблике он уже ушол пока нечего не подскажу
Big Phil
(Atton Mar @ 1.12.2007, 18:22) *

Фил я беру цвет под мой характер один из цветов оказался фиолетовий.

Мені теж більше подобається жовтий, але я чогось граю зеленим. Чого? Бо так написано в правилах.
Ти кажеш, що тебе "переконали повернутися"... Чи впевнений ти у своїх переконаннях?
-Theodore
Ситхи не могут сказать на свои ошибки и признать их как ви не видите он не ситх у меня тоже такое било но я знаю ви простите его так как и меня каждий ошибаеться.
-Atton Mar
Джедаем по правилам заприщено красний,фиолетовий,оранжевий.Про жолтий не говорилось,если что я примузакон(а кода я фиолетовий носил?).
Фил ты тоже вернулся я уверен буду пока не вигонят
-Light Val
(Atton Mar @ 1.12.2007, 20:19) *

Ситхи проповедуют боль,смерть.Я не могу терпеть насилие,я один раз вступил на тропу света сходить с нее не буду.
Ихрек тока начил продалжать мое обучение.Я был в респблике он уже ушол пока нечего не подскажу

я ЗА
Надеюсь тЫ оправдаеш, то что написал
Big Phil
(Atton Mar @ 1.12.2007, 21:44) *

Джедаем по правилам заприщено красний,фиолетовий,оранжевий.Про жолтий не говорилось,если что я примузакон(а кода я фиолетовий носил?).

- Youngling має право використовувати тільки зелені мечі.
- Padawan, Jedi Knight, Jedi Master має право використовувати тільки сині або зелені мечі.

Без коментарів... Ти навіть правила не знаєш, або інтерпретуєш їх як сам того хочеш... closedeyes.gif
-Atton Mar
Я не про правило говорю,а джедаев как идет.Правило я знаю но не везде мы ими пользуемся. Я сказал если надо я приму правило,я не пишу и не добиваюсь чтоб джедаи носили и другие цвета.Если ты джедай то веди как он
-Light Val
Чтото ты себе много позволяеш, будь вежлевей и помни , что совет тебя судит, а не ты его.
Sandman
(Atton Mar @ 1.12.2007, 23:12) *

Я не про правило говорю,а джедаев как идет.

(Atton Mar @ 1.12.2007, 23:12) *

Если ты джедай то веди как он

Може це в тебе такий стиль написання оригінальний, але мені важко це розібрати. Я вже звертав на це твою увагу, але тебе, здається це не дуже хвилює. Якщо в тебе немає нічого для свого виправдання я буду проти.
-Atton Mar
Хорошо,мне не зачем оправдиватся говорю прямо.Вежливости не было ко мне даже кода я был джедаем.Щас тока прошу дать шанс
-Jet
Основуючись на твоїх відповідях і відношенні до Ордену, я голосую ПРОТИ.
-Light Val
Чтож смотря на твои ошибки многие в ответах и к твоему обращению к Ордену и совету, я делаю вывод , что ты не достоен его, ведь главное не токо владеть мечом, а и здраво мыслить и нормально относиться к совету.
Я ПРОТИВ]
Sandman
Вважаю, що джедай повинен бути більш грамотним (а останній твій пост також важко розібрати, як і багато інших твоїх). Я ПРОТИ
-Potomu
Я прочитал тему, где ты уходил.
Зачем было уходить из за того, что Республика не та.
Может в етот Раз ти уйдёш из за той же причины.
Я не пойму зачем снова ступать если ты ушол.
Я не доверяю тебе и голосую ПРОТИВ
-Atton Mar
Я готов пройти любое испытание и стать джедаем,хоть я знаю что я не прав бываю.Я если грубил прошу извенение у магистра Фила.У меня не было вибора раньше за время кода меня не было я определялся кто я,джедай или ситх?
Прошу простить кто не может мои старие ошибки я исправлюсь
-zapadlo
Учитовая многие мнения я вынужден быть ПРОТИВ
-Atton Mar
Скажите пожалуста что надо делать чтобы изменить мнение?
Плиз закройте тему
Sandman
Голоси ти вже не зміниш, просто пам`ятай про свої помилки у майбутньому, не здавайся (спробуй ще раз, якщо зараз не візьмуть) і тоді тебе приймуть.
-Atton Mar
Сомневаюсь брат.Тьма накривает не которих из вас вы сами увидите(я ее не принес)
-zapadlo
(Atton Mar @ 2.12.2007, 13:33) *

Сомневаюсь брат.Тьма накривает не которих из вас вы сами увидите(я ее не принес)

Видно что эмоциям подаёшся ты, это ухудшит твою (если она будит) повторную заявку, поэтому мой выбор опровдался.
-Atton Mar
Не гнев,а боль осталась за предательство Алекса Мара предав меня.Щас тока память о нем ето моя правая рука
-Jet

Відмовлено

За результатами голосування і за власним бажанням гравця.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.