Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Народився на планеті Татуін.
В дитинстві я нічим не відрізнявся від інших дітей, матері в мене не було, я її не знав, батько був звичайний житель міста, працював у майстерні, ремонтував дроїдів. Жили ми не в бідноті, все будо. Я народився набагато пізніше смерті Обі-Вана Кенобі. На той час він був герой, про нього були легенди, розповіді.
Ми з друзями завжди вечором збиралися біля старого дерева і слухали історії старого діда - казкаря. Він розповідав історії дуже цікаво, нам всім здавалося що це все відбувається на наших очах, цікаві були розповіді про битву між Обі - Ваном та Анакіном, ось мені 10 років, друзі мені подарували колекцію дерев"яних джедаїв, мені було дуже приємно, а тата не було, він працював......
Наступного дня я зайшов до казкаря, він щось розглядав, коли він мене побачив, то сховав ту річ, мені було цікаво, а він виглядав стурбовано якось. Я попросив його сильно показати що він роздивлявся. Він сказав що нічого цікавого, але я його вмовив........Там було фотографія......На ній був казкар та Обі-Ван, мене це приголомшило. Я спитав його, звідки ті його знав? На що він йому відповів.
Що Обі-Ван був його старий друг, мене ще більше здивувало, мені було приємно спілкуватися з людиною яка знала славетного джедая. За цим фото я роздивився якусь річ. Вона мені нагадала світовий меч Обі-Вана який я бачив у книжках.
Я не помилився, він мені розповів що перед смерт"ю цей меч дістався казкарю.
Я попросив потримати його, він з радист"ю дав мені його в руки, я схопив своїми малими руками його.........і відчув я силу.....казкар сказав що той меч він дарує мені на день народження. Я сказав але я нічого не знаю, і тут він відповів що навчить мене трохи, (в вільний час казкаря навчав Обі - Ван).
Я пішов додому, батька так і не було, він бувало то пів року був відсутній, працював на інших планетах. Тому я не дуже хвилювався.....На наступній день казкар мене вчив....пройшов рік, я трохи навчився і сили і вправно працювати з мечем. Я жив у казкаря, ось півтора роки немає батька, я сильно переживав. Неподалік було Имперький пересувний табір. Я пішов туди, бо думав що батько був там. На мене вийшов дроїд, я не напав, він перший почав. Я ж дістав свій меч і в перший раз почав битися, з легкіст"ю я відрубив дроїду ноги. І так багато дроїдів було, ось я дістався до тюремних камер. Там був закований батько, худий, поранений. Я його забрав з відси. Коли я прийшов з батьком додому всі дивилися на мене, бо чутки про те що маленький хлопець перебив Имперців розійшлася миттєво. Мені всі опладували. Було приємно, і мені було всього 11 років. Це все завдяки казкарю. Він мене навчав далі. Ось мені вже 17 років. Я прийшов сюди....до ордену, тому що є такі як мій батько тоді був поки я його не звільнив, і думаю що допоможу ще. І є надія що я знайду свою матір..........
Мені треба змінити нік.
-zapadlo
28.11.2007, 17:17
Назви 5 правил из Кодекса Джедаев
Джедаи – Хранителі миру.
Джедаи - Джедаї використовують свою силу для захисту а не для атаки.
Джедаи поважаюсь будь яке життя, любу її форму.
Джедаи допомагають Галактиці , а не керують нею.
Джедаи шукають самоудосконалення шляхом знання і тренування.
Етичний кодекс є предметом медитації.
Немає емоцій — є спокій.
Немає невідання — є знання.
Немає пристрастей — є ясність думок.
Немає хаосу — є гармонія.
Немає смерті — є Сила
-Elektro
28.11.2007, 17:28
Проследи за ситхом 5 мин но чтоб он тя не видел и не в спекаторе!
-zapadlo
28.11.2007, 17:29
Ладно (нашол в инете кодекс), потому пока я ЗА
(Elektro @ 28.11.2007, 17:28)

Проследи за ситхом 5 мин но чтоб он тя не видел и не в спекаторе!

А яким чином це вам показати ?

(Zapadlo @ 28.11.2007, 17:29)

Ладно (нашол в инете кодекс), потому пока я ЗА
Ну треба ж це красиво сказати, але це я знав.
-Elektro
28.11.2007, 17:32
Пусть опытный джедай докажет
-Ki-Adi-Mundi
28.11.2007, 17:39
О_О а чего ты еще не в реп? ))))))))))))))
Я ЗА!!!!!! так как он сильный противник и незаменимый союзник ))))
пс: ребят харе копирайтить мое задание, для него нужна демка... а вообще за ситхом 5 мин не проследиш...он умрет раньше х_Х (рок исключение, но на серваках его не найти ))))))))
Демку я не можу зробити, бо компьютер поганий глючить.
А скріни можу показати.
Я слідкував за Локкі.
Я за! Таку людину і не прийняти......! А сабером махає вміло!
-Jayton Din
28.11.2007, 18:13
Я в принципе ЗА, но сначала назови ник, который ты хочешь иметь в НГ2, и немножко опиши историю его появления.
(Jayton Din @ 28.11.2007, 18:13)

Я в принципе ЗА, но сначала назови ник, который ты хочешь иметь в НГ2, и немножко опиши историю его появления.
Цікаво.....Я хотів би нік собі Peter Petrelli, це герой не ЗВ, але він на стороні добра, він як джєдай але з іншого часу і простору

Але я вже робив собі аккаунт на це. Його треба видалити.
-Jayton Din
28.11.2007, 18:18
Я тоже смотрю героев) История понятна) Имя такого плана вполне сойдёт. ОК я ЗА окончательно)
Добре володіє сабером, знає кодекс, гарна історія, я ЗА.
Ki-Adi-Mundi,завдання плана шпіонажа я найпершив задавав,так що давай не будемо ))
ЗА,імхо йому і завдання давати толку немає,він давно в юаг,його давно всі знають,крім того у нього норм володіння сабером,та й сам вын норм людина)
-Ki-Adi-Mundi
28.11.2007, 19:05
(Jaiden @ 28.11.2007, 18:58)

Ki-Adi-Mundi,завдання плана шпіонажа я найпершив задавав,так що давай не будемо ))
та без разници)))) самое главное что не он ))))))
пс: а че вы так медленно ? (((((((
А що мені робити? Peter Petrelli то мій аккуант.
Dzhygir
28.11.2007, 19:06
За допомогав мени на серверах
Вот им и подавай заявку. Мы аккаунты никогда не удаляем.
Просто то мій старий аккуант. Якщо він мій чому я не можу вас попросити видалити його?...... Бо Arsq я не хочу бути. Але залишати цей аккуан теж не зможу, бе цей рідний.
А що робити. У вас написано що міняють ніки якщо не підходять до НГ 2. Я хочу собі змінити на Peter Petrelli, у чому проблема? Бо той навіть не зареєстрований ак гравець УАГ.
-zapadlo
28.11.2007, 19:12
Надобы поменять...
Не задавай глупых вопросов, придумай новый ник, или подавай заявку тем аккаунтом.
А Petter Petrelli замість Peter Petrelli?
О дякую тобі.
-Midnight
28.11.2007, 19:27
Я ЗА ибо чень хороший игрок,я думаю джедай из него выйдет хороший
Знаю його давно.Грає він дуже добре+вихований на серверах.ЗА!
Что такое терпение, для чего оно нужно джедаю и как его воспитать?
У ситха не вистачає терпіння на більш мирні рішення, він свідомо створює ситуації, які він зможе вирішити за допомогою свого улюбленого способу: шляхом насильства. Можливо, він і не завжди завдає удару першим, але сліди провокації завжди ведуть до нього. Найбільш небезпечним він стає, коли зустрічає істоту, також відому агресією, адже обидва відчувають необхідність випробувати один одного. А під час бою агресивна людина може легко прийти до темної сторони.
Тому джедай повинен зберігати спокій і терпіння і тільки тоді доб"ється успіху.
А як її тренувати.......у вище сказаному здається можна пояснити це. Джедаи шукають самоудосконалення шляхом знання і тренування.
Sandman
28.11.2007, 21:06
Не просто добрий боєць, але й людина. Я ЗА.
Big Phil
28.11.2007, 21:19
Ти вже був в Республіці, але пішов. Що тебе втримає в ордені на цей раз? Які ти можеш дати гарантії, що пробудеш в ордені тривалий час, а не втечеш назад до СГ через тиждень?
(Big Phil @ 28.11.2007, 21:19)

Ти вже був в Республіці, але пішов. Що тебе втримає в ордені на цей раз? Які ти можеш дати гарантії, що пробудеш в ордені тривалий час, а не втечеш назад до СГ через тиждень?

Я тоді був у нг 1.3
Та якраз тоді створили нг 2. Я Пішов у республіку але не міг впоратися з завданням, бо тоді я був малодосвідчений гравець, але серцем та душею я з Республікою.
-IbaneZ
28.11.2007, 21:57
Проверенный человек, без лишних вопросов, ЗА!
-Grodgar
28.11.2007, 22:05
Весёлый справедливый! часто играю сним на Контр сервере! ЗА
-Chewbatya
29.11.2007, 11:19
(Petter Petrelli @ 28.11.2007, 21:33)

Я пішов у республіку, але не міг впоратися з завданням, бо тоді я був малодосвідчений гравець, але серцем та душею я з Республікою.
Ты сейчас набрался опыта, знаний...
Помоги Potomu ответить на мой вопрос. Ответ жду в ПС. 
Ответил.
Мой голос
ЗА.
Black Hawk
30.11.2007, 15:36
За, принят