Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Onix
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
fire
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.

Играю более-менее хорошо, буду стараться лучше.

Родился на Татуине, в семье торговца. Всегда был мирным человеком, отец поначалу был против Ордена, но потом согласился.

Ситхи не очень нравяться, жестокий народ, убивают тех, кто их учил и т.д. Я хочу быть джедаем и обучаться их технике.

Ну вот и всё вроде.
-Tom Kills
Любий друже,читай уважніше правила - це єдине ,що від Тебе поки вимагають.

5. В заявці на вступ до Республіки бажано написати про себе як про ігрового персонажа, і причину, чому ви хочете вступити до Республіки!

6.В заявці невраховуються будь-які дані, що ви написали в попередніх заявках, які не були прийняті. Ви повинні подати якомога інформативнішу заявку, і правильно оформлену.
-Alvin
Історію персонажа писати бажано. так що можно не писати. Короче він правильно все зробив.
Квест: Заскрінь момент коли ти робиш добро для чоловіка.
Savant
Имхо, ник похож на Light Savant и на Lighting...
Gerontos
(Alvin @ 24.11.2007, 14:27) *

Історію персонажа писати бажано. так що можно не писати. Короче він правильно все зробив.

але можна в рольовій формі спитати про його життя
нік треба змінити дуже схожий на інших
-Tom Kills
А хіба можна повторювати попередню інформацію закритої теми?
Jaiden
Том,видно тобі самому ще правила вчити потрібно happy.gif

1)З тебе аватарка нормальна.
2)З тебе нік(дійсно дуже вже на інших схоже).
3)Розкажи як з"явилися темні джедаї,та в чому вони схожі з світлими джедаями.
Dzhygir
Заявка не правильно оформлена.
Jaiden
Правильно вона оформлена,йди читати правила huh.gif
Dzhygir
Пробачте помилився.
-Elektro
Что такое светлая сила? ninja.gif
fire
это сила, которая не использует жесткость (удушье, молния и т.п)
-Miguel
Негативное впечатление на меня производит происходящее... Ещё понаблюдаю closedeyes.gif
-Tom Kills
Не серйозно ти відносишся до відповідей ,ну і до Ордену теж безпосередньо... Мій голос - проти.

Це не книжка-розмальовка.
fire
не буду спорить, но для мну это очень(!) важно.
-Tom Kills
Що ти маеш на увазі? Ти граешся з нами?
-Grodgar
Силу чувствую я в тебе, но так же не постоянство и легкомысленное мышление омрачает мои взгляд на тебя. Но шанс даётся каждому! _a1.gif
Ответь на вопрос, чей разум болие светел Джедая Мастера или Юнлинга? и почему?
Sandman
Поки що твої відповіді мені не дуже подобаються..
Що, на твою думку, може змусити перейти із темного боку - на світлий ?
І зміни підпис.
-zapadlo
Увидев как к тебе другие относятса мне тяжило зделать вывод, квест я говорил уже.
-Tom Kills
Забув він про нас чи,що 3 пости всього,...скільки нам ще чекати, коли він нас обрадує своєю присутністю.=(
fire
Извините конечно но времени иногда в обрез, по буднян мну нету(.

Силу чувствую я в тебе, но так же не постоянство и легкомысленное мышление омрачает мои взгляд на тебя. Но шанс даётся каждому!
Ответь на вопрос, чей разум болие светел Джедая Мастера или Юнлинга? и почему?

Мастера, потому что он мудрый, знает различные ситуации и кто бы поставил неразумного на его место?

Поки що твої відповіді мені не дуже подобаються..
Що, на твою думку, може змусити перейти із темного боку - на світлий ?

Добрые мысли, избавление от ненависти, страха, и желание вернуться к добру.

Увидев как к тебе другие относятса мне тяжило зделать вывод, по этому на тебе простое задание: набей 30 фрагов за 20 мин и что б небыл на последнем месте на ФФа сервере за это время(скрин покажиш) и я за тебя буду.

Сделаю как можно скорее!

Sandman
(Onix @ 25.11.2007, 17:22) *

Добрые мысли, избавление от ненависти, страха, и желание вернуться к добру.

Подумай ше трохи, будь-ласка, і спробуй дати більш розгорнуту відповідь.
fire
хорошо.

Так, воть скрин там было 30 фрагов но я успел заснять 28( инет конект офф)

-zapadlo
Чисто за сторания ЗА
fire
таак, Избавление от ненависти, привидение души к спокойствию, вспоминать чему учило добро и Мастера Джедаи, Забытие всего чему учила тёмная Сторона силы и никогда не вспоминать,
-Jet
Нема твердої основи, а від цього не буде правильних вчинків, що приведуть до позитивних наслідків. Ознайомся більш детальніше з Кодексом.
Sandman
(Onix @ 25.11.2007, 18:24) *

Избавление от ненависти, привидение души к спокойствию, вспоминать чему учило добро и Мастера Джедаи, Забытие всего чему учила тёмная Сторона силы и никогда не вспоминать,

Те що ти перерахував, я б назвав шляхом до світла. Але що може стати поштовхом на цей шлях ?
fire
эээ, желание быть джедаем а не ситхом..
-zapadlo
(Onix @ 25.11.2007, 18:37) *

эээ, желание быть джедаем а не ситхом..

Конкретнее, что ты под этим подроумизиваеш?
-Jet
То есть, что означает быть джедаеи?
-zapadlo
(Tacitus @ 25.11.2007, 18:43) *

То есть, что означает быть джедаеи?

хм
fire
Быть на Светлой Стороне Силы, не нарушать кодекс, слушать Мастера и т.д.
-Jet
(Onix @ 25.11.2007, 19:46) *

Быть на Светлой Стороне Силы, не нарушать кодекс, слушать Мастера и т.д.

_a2.gif Хм...
Sandman
Почну я з результатів виконання твого квесту: ти набрав 28 фрагів, але ж був вбитий 54 рази.
Але не це головне.
В першу чергу ми дивимось не на вміння "махати мечем", а на вміння мислити. Нас цікавить, чи справді кандидат розуміє, навіщо існує орден, його погляди та широта думки. Я ж вважаю твої відповіді були надто банальними та простими

Проти
-Jet
(Tacitus @ 25.11.2007, 19:29) *

Нема твердої основи, а від цього не буде правильних вчинків, що приведуть до позитивних наслідків. Ознайомся більш детальніше з Кодексом.

Як я і казав. Приєднуюсь до думки Сенда. ПРОТИ.
-Grodgar
Мастера, потому что он мудрый, знает различные ситуации и кто бы поставил неразумного на его место?

Разум Юнлинга болие светел ибо не затмён жизненным противоборством...
Но с пути ты не сходиш коль и против большенство, я За. упорство а не упрямство! продолжай так дальше и ты добьёшься своего ad.gif

Почну я з результатів виконання твого квесту: ти набрав 28 фрагів, але ж був вбитий 54 рази.
Але не це головне.
В першу чергу ми дивимось не на вміння "махати мечем", а на вміння мислити. Нас цікавить, чи справді кандидат розуміє, навіщо існує орден, його погляди та широта думки. Я ж вважаю твої відповіді були надто банальними та простими

Слишком молод он еще, но духом силён на его сторону стану я.
-Exiled
Те що він "набрав 28 фрагів але був вбитий 54 рази" мало що значить: половина всіх хто прийшов в Орден не вміли правильно підійти до противника, не те що перемогти його.
Зараз про "справжній Орден" знають одиниці. В інших складається враження, що джедаї група людей, яка бігає по Галактиці і допомагає кому не лінь. При цьому кожен дає запитання типу "хто такі джедаї", "що є головним для джедая", "що повинен робити джедай" і 70% кажуть що відповідь неправильна/неточна хоча в більшості випадків претензій до відповіді бути не може. З часів мого вступу в Орден багато чого змінилось - тепер, щою виконати "складне" завдання новачку доводиться максимум проглянути 2-3 теми де є відповіді на 99% тих запитань на які він має відповісти.
Велися довгі розмови про більш перебірливе ставлення до новачків. Мовляв, не всіх потрібно приймати бо вони не відповідають показникам джедая. Якщо ця ідея була б втілена в життя то в Ордені мали б право знаходитись лише Сгіан, Геронтос і члени старого Ордену.
Наведу приклад Одену НГ1. Потрапити туди само по собі було досягненням. В Орден приймали лише по запрошенні і після обговорення Радою. І словом "джедай" під аватаром справді гордились, а тих, хто його носив поважали. Зараз воно сприймається більшістю як цікаве доповнення до профілю і можливість похвалитись перед позаклановими гравцями. Навіть CON, SG і все що з ними пов’язано варті більшої поваги, хоча б тому що вони не розпались незважаючи на масовий перебіг в НГ2 та протидію(чи несприяння) їхньому існуванню.
Водночас ми бачили часті переходи гравців то до джедаїв, то до ситхів. І майже ніхто не був проти хоча, на мою думку, саме до них потрібно було виявляти перебірливість(після частих запевнень "ситхи жорстокі до них більше не піду" і не менш частих заяв тих самих гравців уже в темі прийом до Імперії: "джедаї слабкі я хочу їх вбивати").
Тож давайте будемо терпимішими до новачків і можливо з них виростуть люди достойні продовжувати справу колишнього Ордену.
Голосую За , хочу дати людині шанс проявити себе.
-Miguel
Сосредоточься, соберись, ты способный, но мало знаешь. Докажи нам обратное. У тебя ещё есть шанс! ad.gif
-Elektro
Вопрос по фильму(если ты ево сотрел ah.gif )

Почему на твою мысль Анакин перешол на темную сторону? closedeyes.gif
fire
Его захватил гнев, из за того что джедаям запрещали любить.
-Tom Kills
Не поэтому......
fire
страх, гнев
Gerontos
відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.