Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Tom Kills
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Tom Kills
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Я Tom Kills Сильний воїн, але тільки воїн. Отже мені потрібна допомога, щоб стати справжнім Джедаєм, бо світла сторона сили - істинна Сила.
Jaiden
Джедаї не воїни.
Sandman
Розкажи свою історію і поясни - навіщо тобі ставати джедаєм.
-Tom Kills
Я знаю, що Джедаї не воїни. Але і я ще поки не Джедай.

Колись я працював на Імперську Армію,(доречі, як і Хан Соло),був лікарем,але дуже швидко зрозумів ,що будь яка співпраця з Імперією - це зло (я лікував убивць)...Тому і утік у підпілля,де довгий час і спостерігав за війнами зі сторони,де доречі і зрозумів ,що треба цьому покласти край.Але як? Насилля породжує насилля, чи не так? Ось тому я тут - шукаю відповіді.
Alienware
Што есть зло???
-Tom Kills
Зло - найлютіший ворог кожної людини, воно,як червяк швидко,або не дуже виїдає та знищує усю людяність.
-Elektro
Играл с ним просто thumbup1.gif
Я ЗА
-Tom Kills
Я буду чекати нової зустрічі.
-Theodore
А аватарку поставиш джедайскую
Lamer
Скажи головну рису, яка відрізняє Ситха від Джедая?)
-Tom Kills
На мою думку світлій і справедливий розум.

Питання -А аватарку поставиш джедайскую

З задоволенням,але як.
-Theodore
Зайди в профиль спускайся в самый низ там будет:настройка аватара
-Tom Kills
Благодарю.
-Ki-Adi-Mundi
имя у тя странное О_О (кто англ не шарит то оно переводиться толи том убийца, толи том убитый Х_Х ))))))))а том убийства О_О
-Tom Kills
Три покоління цьому прізвищу, Kills - Вбитий. Вбиті були мої три останні пращури ось і ношу його у знак памяті...і також щиро сподіваюсь на те що мене цей спадок не задіне.
-Theodore
Том почему республика?Ты мог выбрать легкий путь.
-Midnight
За,ибо знает теорию,отвечал на вопросі правильно.
-Tom Kills
А я не був на темній стороні.Схильний до світла бо.
-Ki-Adi-Mundi
что соеденяет все ? О_О
-Tom Kills
Сила звичайно. Вона є у всьому живому та мертвому,доброму та злому ,світлому і темному...

Скільки чекати рішення ордену?
-Mina
Древние говорили - не торопись,а то успееш. Вот и ты, будь терпеливым, заявка может быть расматриваться довольно долго, жди.
-Tom Kills
Так, добре,І вибачте.
Sandman
Що у твоєму розумінні "баланс Сили" ?
-Grodgar
В академии Джедаев всё шло свои чередом, Юнленги тренировались с мастерами, как с оружием так и с холокорнами постигая мудрость и путь джедаев.
Выходя из лазарета где провел не мало времени после выполнения вступительных заданий в Академию. Мой взгляд привлёк человек стоявший в растерености по среди зала..."когото он мне напоминал" да это наверно новый путник ищущий мудрость в ордене. Что ж нада помочь.
Подойдя к нему, я завёл разговор первым.

Здраствуй!
- ты пришел за мудростью Ордена?
- что ж помогу, я тебе в этом добрый человек.
- Ответь на вопросы сам себе, что тобою движет?
- когда ответишь, расскажи мне свои выводы...

Leito
Погано ТОМ бєшся Спішиш,Зайві комбо робиш, постійно рвешся в бій.
По тренуйся ще.
-Ki-Adi-Mundi
(Leito @ 21.11.2007, 23:00) *

Погано ТОМ бєшся Спішиш,Зайві комбо робиш, постійно рвешся в бій.
По тренуйся ще.

а ты точно с ним играл??? О_О может ты просто завидуеш тому что он тебя побеждает? О_О ninja.gif
Lamer
Я грав з ним.Leito правий.Дуже багато комбо.Але я незаперечую що я колись також так грав ad.gif _a1.gif Тому я голосую ЗА.Давати шанс потрібно кожному.
-Elektro
Ламер прав !
-Tom Kills
Питання - Що у твоєму розумінні "баланс Сили" ?

Баланс сили, у моєму розумінні, це коли 2 носії сили - темної і світлої, Гармонують та доповнюють недоліки один одного, якби наївно це не звучало.

Відповідь на питання Grodgar,а – Мною керує справедливість, поміркованість… відчай і занепокоєність за стан у галактиці. Ось те, що мною керувало коли я сюди прийшов.

Дякую за зауваження Leito , я це врахую.

Відповідь Ki-Adi-Mundi – я в ніякому разі не заздрю а вивчаю свої помилки ….
P.S.Навчайте мене будь ласка.
Makleus
Ти кажеш, що тобою керує справедливість, на слова Ситха це схоже
-Tom Kills
Але ж слова ситха брехливі та корисливі,моя ж думка інша, бо справжня справедливість - це баланс, у ситха справедливість - це те, що для нього добре,а що для ситха добре,то для оточуючих - погано.
Leito
Порада: ТОМ бийся частіше на Холі Сервері в дуелі та Вбирай в себе як пилосос всі поради які тобі дають сильніші за тебе гравці.
PS:В пятницю о 20:00 я тебе перевірю знову на ХОЛІ в Дуелі. ninja.gif
-Chewbatya
Tom, скажи... Что ты будешь делать в Ордене и для Ордена, если решение Джедаев будет положительное?
Leito
(Ki-Adi-Mundi @ 22.11.2007, 0:19) *

а ты точно с ним играл??? О_О может ты просто завидуеш тому что он тебя побеждает? О_О ninja.gif

Ki-Adi-Mundi я частенько бюсь зним на Холі він покищо мене не перемагае happy.gif
І знай я нікому незавидую !!! closedeyes.gif
-Tom Kills
Те, що і всі Джедаї - робитиму все на благо Республіки і Ордену. І в ніякому разі не суперечити ріщенню Джедаїв, бо їх рішення не може бути хибним.
-Chewbatya
Это очень хорошо, что
в ніякому разі не суперечити рішенню Джедаїв, бо їх рішення не може бути хибним.

Но скажи своими словами (применимо к порталу) вот это:
робитиму все на благо Республіки і Ордену.

-Ki-Adi-Mundi
(Leito @ 22.11.2007, 16:05) *

Ki-Adi-Mundi я частенько бюсь зним на Холі він покищо мене не перемагае happy.gif
І знай я нікому незавидую !!! closedeyes.gif

ну тогда бы лучше и не писал вообще closedeyes.gif
а так ты из себя посмешише делаеш sleep.gif мы же не мастеров берем Х_Х
-Tom Kills
" Я робитиму все на благо Республіки і Ордену. " - тобто буду виконувати накази Джедаїв, бо Орден - це один з життєво-важливих органів Республіки, а точніше - її мозок.
-Chewbatya
handshake.gif
Мой голос - ЗА. Только ты должен быть активным Джедаем и на форуме и на серверах...
П.С. 2 Ki-Adi-Mundi и Leito. Могли бы выяснить все вопросы в ПС...
-Tom Kills
Добре я буду, обіцяю.

Шановний Ордене Джедаїв, я хочу спитати у вас.
-Що може бути для Джедая найжахливіше з боку оточуючих? (на мою думку - це зрада)
Sandman
На моє перше питання відповідь ти дав, не надто розгорнуту. Старайся ширше висловлювати свої твердження, ми повинні зрозуміти твою сутність.

Тепер поясни мені своє твердження про те, що зрада - це найжахливіше для джедая з боку оточуючих.
-Grodgar
Відповідь на питання Grodgar,а – Мною керує справедливість, поміркованість… відчай і занепокоєність за стан у галактиці. Ось те, що мною керувало коли я сюди прийшов.

На следующие утро, после утренней медитации, я проходил через главный зал, где опять повстречал Tom Kills. В его глазах читалось отчаинье и беспокойство.
Подойдя нему мы продолжили вчерашний разговор.
-ты хочеш сказать, что прийдя сюда тобой стало двигать, что то другое?
-И что в твоем понимании справедливость?
Но о этих вопросах, мы стобой поговорим в другой, мой голос За. Вижу стремление в тебе и силу чувствую, будеш полезен Ордену.
попрощавшись, я отправился в совет...
DenAn
Принят, поздравляю! _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.