Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Aiden Jein
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Aiden Jein
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.

Ім'я: Aiden Jein
Раса: Людина
Ріст: 190см.
Колір очей: Сіро-голубі
Колір волося: Коричневі
Рідна планета: "Невідома"

Автобіографія:

Він ніколи не пізнав своїх батьків, бо був знайденій ще як немовля одним із Sith. Сити відчували що він є чуттєвий на силу, тому почали його виховувати умінню темної сторони, та прозвали його Darth Kane. Але він не став одним із них, бо при присв’ячені у Sith він був повинен здати останній тест, де мусив вбити одного полоненного Jedi, щоб доказати що він є годен носити звання Sith. Але, він не зміг вбити неозброєну людину, бо в його сердці ще залишилося добро. Він обернувся проти свого вчителя, після чого вчитель розлютився, і відтяв йому ліву руку, щоб покарати його за непокору. Aiden, лишившись руки, впав від лютої болі. Але незабаром, побачівши що вчитель намагається сам вбити полоненого, він змужився і ухопив свій Light Sabre правою рукою. Він визвав свого вчителя на дуель. Бій був дуже швидким та безжалістним. Aiden ледве вижив. Єдине що його врятувало це те, що він недав Темній стороні повністю оволодіти ним, та хоч він і був слабкішим по Силі від свого вчителятя, він краще володів мечем. Він переміг свого вчителя разом із полоненим Jedi, після чого вони разом втекли з академії Ситхів.
Jedi, вдячний за порятунок, запропонував йому притулок в академії Jedi на Yavin - 4, але той відмовився, та попрощавшись з ним полетів у невідомому напрямі, після чого його більше не бачили. Але, полоненим виявився одним з лицарів верховної поради Jedi, і той відчував що це не останній раз коли він його бачив, що Aiden ще не відкрив свою справжню силу. Він ще обов’язково повернеться. Але ким він повенеться? Джедаєм, обо Ситхом? Цього йому небуло відомо.
Магістр не помилився! Aiden повернувся після чотирьох років пошуку правди про те, "хто він насправді є". Але цього він так і не дізнався, і єдине що він зрозумів підчас цієї мандрівки, це те, що йому було суджено стати Jedi.

Тому зараз, у цей час, він стоїть перед орденом Jedi, та прохає прийняти його як учня в академію. Він хоче вивчити коекс Jedi, навчитися керувати своїми емоціями, та бути взірцевим Jedi, який буде підтримувати та захищати мир у всій галактиці ціною властного життя. А також можливо він накінець знайшов свою сім'ю.
Constantine
меня глючит или у тебя аватарка ситха? _a1.gif
-Aiden Jein
Дійспо?! Можу негайно виправити якщо треба.

Все! Виправив.

Ps Вибачте.
-Jet
Ти хоч знаєш хто в тебе зараз на аватарі?
Constantine
дядя, с зеленым мечем ))

История не плохая, видно, что человек хочет попасть в орден...
Вообщем я лично думаю, что это будущий джеди ) хотя конечно нужно будет его испытать..
Savant
Видел на серверах, не понравилось поведение, а именно общение с игроками в приказательном тоне. Против.
-Aiden Jein
(Tacitus @ 20.11.2007, 3:28) *

Ти хоч знаєш хто в тебе зараз на аватарі?

Прошу вибачити мене (Невже Exar Kun?!). Я просто дуже пізно в ночі писав цього листа та нероглянув аватарку. Тепер я його виправив на Anakina.

(Light Savant @ 20.11.2007, 6:26) *

Видел на серверах, не понравилось поведение, а именно общение с игроками в приказательном тоне. Против.

Я, на серверах неругаюсь нецензурними словами (отже це одне із правил серверу). А стосовно "общение с игроками в приказательном тоне", то поясніть будьласка.

PS: Акщо когось образив, або зробив щось не те, то я прошу перед усіма вибаченя.
Jaiden
Пробачення треба просити не перед орденом,а перед тими людьми,яких ображав. ObiWan1.gif
Зайди якось на Холі сервер,хочу побачити тебе в дії.
Savant
"НЕ ЛЕЗТЕ В МОИ ПОЕДИНКИ, Я СКАЗАЛ" (с) кандидат.
Jaiden
huh.gif а можна з цього моменту трохи детальніше?
-Jet
Хочу побачити тебе в бою. Коли ти будеш на серверах? Мою аську знайдеш тут.
-Chewbatya
После того, как разберемся с поведением Aidenа - пусть он ответит на вопрос, который мне навеял Smol ( handshake.gif ) своими фотками "У Каспера":
- что нужно делать, когда видишь зеленого человечка? ad.gif
-Aiden Jein
(Chewbatya @ 20.11.2007, 12:54) *

После того, как разберемся с поведением Aidenа - пусть он ответит на вопрос, который мне навеял Smol ( handshake.gif ) своими фотками "У Каспера":
- что нужно делать, когда видишь зеленого человечка? ad.gif

Якщо маєте наувазі Йоду, то треба обовязково поклонитися, бо його мудрість, та доброта заслуговує великої поваги. Якщо маєте наувазі когось іншого, і він ворог, всеодно треба бути ввічливим.
Ворог - це ворог, але це ще неозначає що його нетреба шанувати.

Якщо неправильно, то слухаю вашу мудрість.

Доречі, мушу признатись. На "Holly Server" я зробив велику дурницю. Вибачте, бо я перший раз граю на сервері (раніше я грав тільки OffLine, або з ботами бо небуло інтернету. Почав грати з 2003 року, але вже неграв більше 2-х років.)та ще неосвоївся. На "Holly Server" я зайшов до арени, ввічливо поклонився дуельтянам, але я незрозумів с ким битися. Одного я начебто правильно переміг, і мабуть я випадково напав на Журі. Мені дуже соромно (відчуваю себе дурнем), ще раз вибачте! (В мене бан на 10 днів _a2.gif )

Тепер незнаю. Мені дійсно соромно. Чекаю ваших порад.
Jaiden
Ем...Я якраз в цей момент був там,але під іншим ніком.Почав всіх бити,а коли тобі казали,що так робити не можна,що тут можна битись лише в режимі саберчелендж ти просто її прослухав і далі всіх рубав.Покищо утримуюсь.
-Aiden Jein
Невже я погана людина і незаслуговую бути членом ордена? Чи я якось сильно провинився, когось образив і тепер мені ніколи непопасти в Орден? Я справді хочу бути Джедаєм. Якщо ви мене приймете, то я складаю присягу: що неосоромлю ні Орден, ні інших. Я буду вірним республіці, буду захищати її, та помру захищаючи її.
Ящо не приймете мене, то слухаю уважно ваші причини. Та намагатимусь виправитися.
-Jet
(Aiden Jein @ 20.11.2007, 21:22) *

Я справді хочу бути Джедаєм. Якщо ви мене приймете, то я складаю присягу: що неосоромлю ні Орден, ні інших. Я буду вірним республіці, буду захищати її, та помру, захищаючи її.
Ящо не приймете мене, то слухаю уважно ваші причини. Та намагатимусь виправитися.

Непоганий початок.
Jaiden
Ну для початку заспокойся(немає емоцій-є ясність думок).Тобі ще не сказали,що тебе не прийнято.
По-друге-всежтаки прочитай правила і прочитай правила поводження на серверах(всіх).
По-третє-я ціню твоє прагнення до вступу в Орден,але я ще не впевнений у твоїй готовності до цього.Дай мені будь-ласка відповідь на таке запитання,тільки відповідай чесно і не криви душею.
Отже ситуація:Ти звичайний громадянин республіки,перед тобою відкривається три дороги подальшої діяльності у галактиці:політик,медик,солдат.Але йдучи в політику,ти нічого не зможеш зробити,адже покищо ти нікому невідомий і ніхто тебе не слухатиме,а роблячи *чорні* справи ти швидко дійдеш до потрібних вершин.Йдучи в лікарі,ти будеш тихо й справно робити свою роботу-лікувати людей,але нічого більшого ніж "дякую" він начальства ти так і не доб"єшся і так і закінчиш нікому невідомим лікарем.Обравши ж шлях солдата ти досить швидко здобудеш собі славу,статки та добрих друзів.Але при цьому тобі доведеться вбивати багато людей(ну і представників інших рас),які рахуватимуться ворогами твоєї планети.Отже який шлях ти вибереш?
Sandman
Даючи відповідь на питання Jaidena, добре обгрунтуй її, оскільки вона може вплинути і на моє рішення.
-Theodore
Давай зустрінемося на якомусь сервері пиши мені в асю.
-Aiden Jein
(Jaiden @ 20.11.2007, 20:38) *

Ну для початку заспокойся(немає емоцій-є ясність думок).Тобі ще не сказали,що тебе не прийнято.
По-друге-всежтаки прочитай правила і прочитай правила поводження на серверах(всіх).
По-третє-я ціню твоє прагнення до вступу в Орден,але я ще не впевнений у твоїй готовності до цього.Дай мені будь-ласка відповідь на таке запитання,тільки відповідай чесно і не криви душею.
Отже ситуація:Ти звичайний громадянин республіки,перед тобою відкривається три дороги подальшої діяльності у галактиці:політик,медик,солдат.Але йдучи в політику,ти нічого не зможеш зробити,адже покищо ти нікому невідомий і ніхто тебе не слухатиме,а роблячи *чорні* справи ти швидко дійдеш до потрібних вершин.Йдучи в лікарі,ти будеш тихо й справно робити свою роботу-лікувати людей,але нічого більшого ніж "дякую" він начальства ти так і не доб"єшся і так і закінчиш нікому невідомим лікарем.Обравши ж шлях солдата ти досить швидко здобудеш собі славу,статки та добрих друзів.Але при цьому тобі доведеться вбивати багато людей(ну і представників інших рас),які рахуватимуться ворогами твоєї планети.Отже який шлях ти вибереш?

Я прочитав, і ось моя відповідь:

Я обрав би лікаря.

Ось чому:
Я ніколи нелюбив політику і все що з нею зпов'язано (небрешу, так воно і є насправді). Я ніколи непрагнув і непрагну якихось висот. Інколи, і "дякую" для мене достатньо. Головне для мене це те, що я робитиму цю роботу правильно і що це комусь приноситиме користь, хоч я и небуду відомим і нематиму великого майна. Слово "статки", "слава" звучать непогано, але неможна все і відразу, бо коли все воно є, людина просто втрачає стимул життя. Вона перестає чогось прагнути і життя для неї стає скучним. Треба мати терпіння, та отримувати все поступово. Також мені неподоьаються шляхи якими отримуються ці майна, бо цим ти можеш комусь зашкоджити. Якщо ти політик, то ти маєш велику силу. А велика сила несе з собою велику відповідальність. Навіть якщо мені буде загрожувати смерть, і єдиним шляхом як мені вижити це зробити щось "погане", то я не зроблю, бо це ще неозначає що я буду падати так низько як вони. Я небуду краще за них, а я краще помру бідним та з честью, ніж багатим та крисою. Доречі, вся ця слава - як кайдани. А я хочу бути вільним, робити що я хочу, та уділяти більше уваги своїм ближнім. Може ви і скажете мені що військовий воює за свою державу, він герой, що б'ється за правильну річь, вбиває поганих. Але звідки можна бути впененим що ти б'єшся на правильній стороні, вбиваєш тих поганих? Може ти і є поганим (Як приклад Республіка, зкорумпована сенатором [див. S.W. Epizode III], яка воювала проти сепаратистів. Всі вважали що Республіка добра. Але що знеї виклубилося? Імперія!).

Моя остаточна відповідь - медик
Sandman
Відповідь чудова. Але я також хочу знати як ти володієш мечем.
-Jet
Блискуча відповідь, молодець. Для мене навіть і неважливо як ти там володієш мечем. Я ЗА
Sgian Dhubn
Я небуду краще за них, а я краще помру бідним та з честью, ніж багатим та крисою.
Дай пять, слова достойные джедая!
Я За!
-Aiden Jein

(Sgian Dhubn @ 21.11.2007, 3:01) *

Я небуду краще за них, а я краще помру бідним та з честью, ніж багатим та крисою.
Дай пять слова достойные джедая!
Я За!

Пять слів годних Джедая:

1- Доблість
2- Хоробрість
3- Мудрість
4- Ввічливість
5- Повага
Sgian Dhubn
(Aiden Jein @ 21.11.2007, 3:34) *

Пять слів годних Джедая:

1- Доблість
2- Хоробрість
3- Мудрість
4- Ввічливість
5- Повага

я имел ввиду держи мою руку. ah.gif
Savant
Хм...

Принят, по результатам голосования.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.