-Lucius
14.11.2007, 22:38
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Я Люциус , прошол милионы дорог и видил сотни картин , участвовал во многих войнах...
Пути мои непредсказуемы и решения мои спонтанны...
Прошу принять меня в орден джедаев , душа требует света , я не в силах с ней спорить , но и нет желания спорить...
Ваше решение - перо , внесущее еще одну главу в бездонное произведение - мою судьбу...
Sandman
14.11.2007, 22:50
"участвовал во многих войнах..."
на чиєму боці ти бився у цих війнах ?
"Пути мои непредсказуемы и решения мои спонтанны"
Але ж ми мусимо бути впевнені у твоїй надійності..
Кого я бачу.

Бється норм. Знаю його. Тому
за.
Пути мои непредсказуемы и решения мои спонтанны...
Джедаї ніколи не приймають необдуманих рішень, це переважно прерогатива ситхів. Ти б хоча б думав, шо пишеш. Я бачу це вже почало бути традицією, що ніхто не пише історію свого ігрового персонажа. Недостатньо сказати 2 речення. Прошу тебе написати нормальну історію свого ігрового персонажа, як і сказано у вимогах до подання заявки на вступ.
Lucius, поки ти не дереєструєшся з Конфедерації заявка розглядатись не буде. Прошу поки нікого не голосувати та не давати квестів.
Ти подавав запит на дереєстрацію?
-Lucius
15.11.2007, 20:36
Упс , прошу извенить , минутное дело.
-Midnight
16.11.2007, 10:36
Я ЗА ибо хороший воин.
-Chewbatya
16.11.2007, 10:49
(Mace @ 15.11.2007, 0:20)

Прошу поки нікого не голосувати та не давати квестів.
справа вирішена)
продовжуємо видавати квести та голосувати)
Avaddon, а чому ти нехтуєш проханнями?
-Miguel
16.11.2007, 22:12
Отл) Квест(этап1): Ты идешь по улицам мегаполиса, в подворотне наткнулся на двух слабеньких Ситхов. Они настолько слабы что даже не чувствуют в тебе Силу Джедая и считают тебя простым прохожим, который забрел не туда. Они начинают издеваться над тобой, требовать деньги, угрожать и т.д. Твои действия?
Corsair
16.11.2007, 22:21
Старый боевой товарищ

Хорошо дерется. Я ЗА!!!
-Lucius
16.11.2007, 22:21
Ы!Ы!Ы!Ы!Ы!Ы!Ы!
Вы думаете кого вы принимаете , я же зло в той форме в которой оно есть :E
Я естесственно отклоняю заявку , ибо я СИТХ от пят до макушки! ! |
| Попередження: меньше флуди Ы! Ы! Ы! |
топік клоз