Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Я хочу стати джедаєм і республиканцем щоб займатися світлими веселощами бо до мене вони линуть)
(Alvin @ 14.11.2007, 18:40)

Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Я хочу стати джедаєм і республиканцем щоб займатися світлими веселощами бо до мене вони линуть)

Шлях Джедая це тобі веселощи ???
Ні просто кров, ненависть це не веселощі. А веселощі мої це не те що ви подумали. Просто я хочу дарвати людям радість.
(Alvin @ 14.11.2007, 18:56)

Ні просто кров, ненависть це не веселощі. А веселощі мої це не те що ви подумали. Просто я хочу дарвати людям радість.
Я хочу тебе перевірити заходь сьогодні на Холі Сервер десь між 21:00 та 21:30
В 21-00 я не зможу. Може зараз? Але я думаю що непогано борюся)
(Alvin @ 14.11.2007, 19:29)

В 21-00 я не зможу. Може зараз? Але я думаю що непогано борюся)
дай свою аську ???
-Tenrei
14.11.2007, 18:36
ЗА, сильный игрок.
-Midnight
14.11.2007, 19:10
Итак перейдем к теории ( Ответь на вопросы правильно и я ЗА):
1.Чего джедаю надо больше всего боятся?
2.Почему цвет лазерного меча важен?
3.Ты идешь по лесу и видишь животное попало в капкан и отгырзло себе лапу.Без помощи оно долго не выживет, т.к. потеряло много крови.Что ты сделаешь?
а)Добьешь животное
б)поищешь целебной травы и вылечишь животное
в)пройдешь мимо?
Dzhygir
14.11.2007, 19:48
За, не плохо играет и прикольная ава.
! |
| Попередження: Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів.Заборонено взагалі говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу). 4 год рідонлі на прочитання правил |
-Hannibal Lector
14.11.2007, 19:51
Велика відповідальність - це прикольно? Може тобі краще стати Зубною Феєю? Літай собі на маленьких крильцях, збирай у ситхів вибиті зубки...а...прикольно? О це твоє...поки що УТРИМАЮСЬ
Якщо я не помиляюся, то одним з критеріїв подання заявки є наявність історії твого персонажа. Такого я тут не бачив, але хотілося б.
(Tacitus @ 14.11.2007, 20:12)

Якщо я не помиляюся, то одним з критеріїв подання заявки є наявність історії твого персонажа. Такого я тут не бачив, але хотілося б.
В заявці на вступ до Республіки бажано написати
про себе як про ігрового персонажа, і причину,
чому ви хочете вступити до Республіки!
Тобто не обов'язково.
-Chewbatya
15.11.2007, 12:59
Знакомая ава...
San Andreas ?
Так це я) Мені сказали що бпоміняти нік треба реєструвати нового персонажа)
(ОФтоп)Я хочу грати за персонажа одного мультфильма який скоро вийде на екрані Алвіна. І ще скоро дороблю сайт який в мене в підписі)(Офтоп)
(Cloud @ 15.11.2007, 12:48)

В заявці на вступ до Республіки бажано написати
про себе як про ігрового персонажа, і причину,
чому ви хочете вступити до Республіки!
Тобто не обов'язково.

Хм... Ну добре.
Бачив його на сервері, привітний хлопець, непогано б'ється.
А тепер давай теорію. Так ніхто і не відповів. Опиши мені усі сфери взаємовідносини між джедаями в Ордені, чому вони такі.
-Miguel
15.11.2007, 21:45
Вижу что хороший человек, с чувством юмора!

Чувствую Светлую сторону Силы в тебе...думаю из тебя получится хороший Джедай... Покачто понаблюдаю за твоими ответами на квесты и скажу точное решение.
-Midnight
16.11.2007, 10:32
(Miguel @ 15.11.2007, 21:45)

Вижу что хороший человек, с чувством юмора!

Чувствую Светлую сторону Силы в тебе...думаю из тебя получится хороший Джедай... Покачто понаблюдаю за твоими ответами на квесты и скажу точное решение.

А я вижу человека с активностью 0...Человек не заходит в этот топик и не отвечает на поставленые ему вопросы.Прошу закрыть топик,пусть подает заявку снова.
-Chewbatya
16.11.2007, 15:49
(San Andreas @ 30.10.2007, 14:23)

Чуи вище батька ,а батько духовно і мозговито вище Чуи.

Только вот за эти слова я готов еще раз проголосовать
за вступление...
2 Avaddon: Alvin с нами с 13.11.07, а активность на форуме - 1.31....
Итак перейдем к теории ( Ответь на вопросы правильно и я ЗА):
1.Чего джедаю надо больше всего боятся?
2.Почему цвет лазерного меча важен?
3.Ты идешь по лесу и видишь животное попало в капкан и отгырзло себе лапу.Без помощи оно долго не выживет, т.к. потеряло много крови.Что ты сделаешь?
а)Добьешь животное
б)поищешь целебной травы и вылечишь животное
в)пройдешь мимо?
1.Джедаям нічого не потрібно боятися, головне не хвилюватися.
2.Тому що якщо джедай візьме меч наприклад червоного кольору то йому дадуть жовту картку.
3.Тупенька тварина. відгризти собі лапу це ж треба так. Варіант Б) але якщо тварина хворіє якимось грипом тваринним то не підійду до неї.
-Midnight
16.11.2007, 16:58
(Alvin @ 16.11.2007, 16:20)

1.Джедаям нічого не потрібно боятися, головне не хвилюватися.
2.Тому що якщо джедай візьме меч наприклад червоного кольору то йому дадуть жовту картку.
3.Тупенька тварина. відгризти собі лапу це ж треба так. Варіант Б) але якщо тварина хворіє якимось грипом тваринним то не підійду до неї.

1.Абсолютно правильно
2.Я питаю по ідеології ордену Джедаїв

Подумай ще

3.Тварини так завжди роблять

А якщо тварина після того як ти її вилікуеш нападе на тебе?
Пару вопросов:
1)Ты видиш схватку двух ситхов, што ты будеш делать?
2)Што для тебя значит быть "джедаем".
З.Ы.В жизни джедая нет ничего "прикольного", может ты не туда пришол...
Avadon: Якщо тварина на мене нападе то прийдетья вже вбити тварину чи усипити.
Бетта: Спочатку спробую зупинити ситів і вони на мене нападуть(
Бути джедаєм для мене значить допомагати людям і робити добро всім. Але у джедаїв я можу дізнатися кому жуде погано щоб полетіти в те місце і спсти людей від смерті.
Ти не відповів на моє запитання.
Взаємовідносини між джедаями добрі але не батьківські (як між батьком і сином). Вони друг про друга дбають. В бою не лишають. І завжди допомагають. От так.
Спочатку спробую зупинити ситів і вони на мене нападуть(
А не краще було дати, доробити свої "справи" до кінця.
А вже потім...
Друга, відповідь краща.Гарні інші відводі.
ЗА
-Miguel
17.11.2007, 22:08
Квест(этап1): Ты идешь по улицам мегаполиса, в подворотне наткнулся на двух слабеньких Ситхов. Они настолько слабы что даже не чувствуют в тебе Силу Джедая и считают тебя простым прохожим, который забрел не туда. Они начинают издеваться над тобой, требовать деньги, угрожать и т.д. Твои действия?
-Midnight
18.11.2007, 13:49
За,відповів на запитання
Ответ на мой вопрос детский. Как и все остальные. Если другие посчитают тебя достойным, то пусть так и будет. Я воздержусь.
Gerontos
18.11.2007, 18:50
давай зустрінемось з тобою подивимось як ти б"єшся
В який час ти граєш Геронтос? Мікел, якщо сити почнуть мене бити то я вже стану захищяти себе і постараюсь доправити їх до місця де їх допитають. Якщо сити будуть тільки ізіватись наді мною то я не буду їх чіпати тільки допитаю. Одне маленьке питання Мікел до тебе) Як я можу знати що це ситхи? І ситхів слабих немає).
-Chewbatya
20.11.2007, 11:57

?
Gerontos я впринципі непогано мабуть бьюсь якщо падавана заробив:) Але вчора не зустрілися:(
-Theodore
20.11.2007, 17:26
Я рад что мой брат(по фильму)будет с нами.Принцыпи правил не нарушает владенее мечом отменное и таво я ЗА!
Більшість ЗА, грає непогано, був падаваном, привітний хлопчина. Хм... З теорією слабовато, але, здається, відданий буде Ордену. Теорію підовчить. Я ЗА
Alienware
20.11.2007, 18:28
Я разкрыл суть етого чоловека.....................
Как оказалось мы были знакомы раньше)
Мой голос ЗА.
...Всі ЗА, один утримався...
Якщо хтось незнає то я Сан Андреас) Так, так теорію вивчу!
Sandman
20.11.2007, 19:17
Добре грає, привітний і веселий (бачив на сервері). Я ЗА.
P.S. Тільки будь-ласка, трохи серйозніше
-Miguel
20.11.2007, 19:36
Если бы еще на мой квест ответил было бы вообще все супер! Воздержусь 
ОЙ, извини, чтото я сонный сегодня.....

Выходить из ситуации ты умеешь - это хорошо, а то что они слабые ты почувствуешь, когда они к тебе подойдут. Я имел ввиду челов плохо обученых юзать Темную сторону Силы = слабые Ситхи.
Лана, этап 2: они достали ме4и и рассчитываю что ты (как любой простой прохожий) должен от испуга в штаны наложить и начать молить их о помиловании.
Но ты осознаешь свое превосходство и преобладание во всем, свое могущество и их ничтожество! Твои действия
Miguel дивись потс номер 30. Серйозним буду.
Gerontos
20.11.2007, 20:38
прийнят
прийнят