Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Lamer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Lamer
Я Lamer ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.Моє бажання вступити в Орден заради блага та миру в Республіці.Небагато про себе:
Рідна планета Тутуїн.Виріс я з матір'ю-джедаєм,тому що батьтко загинув заради того щоб спасти матір.Мені в той час було три роки.Мама завжди казала мені що в мене і батька є одна спільна мета(у батька була)-стати джедаєм...Коли я виріс я пішов вчитися у Академію Скайуокера.Після Академії я знову вільний щоб допомагати Республіці на благо людям...
Планета:Татуїн
Раса:Людина
Зброя:Світовий Меч
P.S. Mace,поясни чому попередня заявка невідповідає правилам розділу???Поглянь на це

тому що існує правило:
Якщо кандидат замість гарних скріншотів про виконання квесту приносить скріншоти логів, модератор зобов'язаний закрити тему і зупинити розглядання заявки, за порушення атмосфери рольової гри.
-Ki-Adi-Mundi
ну что-ж, начнем расмотр кандидата.

Я ЗА потому-как он меня сам мечу учил, и научил, за что я ему благодарен.
То есть он хорошо владеет мечом о_О

пс: мейс, а я не понял за что ты ту закрыл? где ты там скрины логов увидел?
и вообще задание не было такого, что бы можно было логи принести о_О

він виклав скрін на якому вказано список імен та фрагів і байдуже було таке завдання чи ні.
-Exiled
За, тому що був в Ордені і хоче повернутись назад, не був в Імперії.
ЗІ. Ламер, а чому ти пішов з Ордену?
Big Phil
Я знову буду За. Через ті ж причини. Бо він гарний гравець і приємна у спілкуванні людина. Тільки забагато флудить в адмінку. ninja.gif
Lamer
>>>Big Phil просто 20 днів сайленс і тому важко втриматись _a1.gif ad.gif happy.gif
>>>Stalker ти казав що мені потрібно знизитись до 70% для того щоб ти був за.Скажи як їх знизити? Казали що адміни самі знають коли і т.п. В мене деякі порушення більше 2-ох місяців і я незнаю коли їх знімлять unsure.gif blink.gif ???
>>>Exiled 3 жовті картки _a2.gif
Anubis
За, потому что класный играк, помню еще до того как выгнали)
-Chewbatya
Сделай пару смешных скринов с игры ))

Терпение у тебя есть... ad.gif
Gerontos
(Lamer @ 12.11.2007, 16:38) *

>>>Stalker ти казав що мені потрібно знизитись до 70% для того щоб ти був за.Скажи як їх знизити? Казали що адміни самі знають коли і т.п. В мене деякі порушення більше 2-ох місяців і я незнаю коли їх знімлять unsure.gif blink.gif ???

а ти все одно продовжуєш ці правила порушувати, яка може мова йти про зняття, проти ти не гідний бути джадаєм
Lamer
Чи гідний я бути Джедаєм чи ні не то6і вирішувати.Це твоя думка і я небуду заперечувати.Скажи мені чим то що я порушую правила на форумі відноситься до Ордену Джедаїв.Можливо ти вбачаєш в цьому якусь агресію???
-Jet
(Lamer @ 12.11.2007, 21:44) *

Чи гідний я бути Джедаєм чи ні не то6і вирішувати.Це твоя думка і я небуду заперечувати.Скажи мені чим то що я порушую правила на форумі відноситься до Ордену Джедаїв.Можливо ти вбачаєш в цьому якусь агресію???

Ламер, попрошу бути стриманішим. Йому, як і всім вирішувати чи приймати тебе в Орден чи ні. Gerontos, проясни, будь-ласка, які правила порушував Ламер.
-Neyaa Halkion
За знаю его

!
Попередження:
Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів.
-Ki-Adi-Mundi
таcитус, повежлевее.
геронтос, а ты по процентах что-ли судиш? huh.gif
мдямс...ну и? ну проценты не должны отражаться на игре, они только для администрации и самого ,,судимого,, что бы тот меньше нарушал правила за которые ему дали проценты closedeyes.gif
Gerontos
(Lamer @ 12.11.2007, 20:44) *

лол)) якраз мені вирішувати
не спроможність виконувати правила моралі, ти не спроможний дотримуватись кодексу джадаїв, імхо
при підсумках я врахувю всі за і проти, а не свою думку
-Exiled
(Gerontos @ 12.11.2007, 23:59) *

дотримуватись кодексу джадаїв, імхо

Геронтос, одне зауваження - кодекс ми не прийняли, отже дотримуватись нема чого)). А якщо ти про оригінальний(з саги), то покажи хто його дотримується.
-Jet
Що значить хто дотримується? Повністю ніхто, але є джедаї, які справді стараються бути джедаями. А якщо в тебе немає чого дотримуватися, бо для тебе нема ніяких моральних принципів і ідейних поглядів, то я голосую ПРОТИ.
Mace
(Lamer @ 12.11.2007, 20:44) *

Прояви агресії не приведуть тебе до Ордену Джедаїв. Ти хороший боєць, але повинен навчитися контролювати себе. Вияв невічливості до джадая-це вияв не ввічливісті до Ордену. Ти повинен наслідувати принципи моралі джедаїв так само, як і самі джедаї)
(Tacitus @ 12.11.2007, 20:53) *

Йому, як і всім вирішувати чи приймати тебе в Орден чи ні. Gerontos, проясни, будь-ласка, які правила порушував Ламер.

Кодекс джедаїв не писаний, він усний і передавався від покоління до покоління в такому вигляді)

Правила можна порушувати не тільки по неспроможності виконувати правила моралі, але й по-неувазі) Із всіх твоїх порушень я вважаю, що тільки одне заважає тобі вступити до Ордену-думаю ти знаєш яке саме. А іншим знати не обовязково)

Поки я голосую Проти, оскільки гадаю, що тобі необхідно більше приділюти самоконтролю. Сподіваюсь ви задумаєшся над своїми вчинками та зможеш зробити правильні висновки!
-Dukalis
Он хорощий боец, что ьы он неравничал или агресировал (на сервере) такого не видел.
Голосую ЗА
Lamer
Mace, я неговорю про Кодекс і так далі.Багато Джедаїв зараз незважають на нього на серверах(грип і т.д.).На рахунок стриманості,то я стриманий.Повір некожен кого вигнали через 3 жовті картки захоче повернутися в Реп а не піти в Імп чи Кон.Багато так званих "Джедаїв" перебігають з Імп і Реп з Реп в Імп.Але чомусь їх ніхто неосуджує та приймає.Навіть якщо(припустимо) ви мене не приймете то я обіцяю що через місяць подам заявку знову.
P.S.Мені потрі6ен JEDI який допоможе мені у виконанні квесту Jaiden-а.Будь-ласка _a1.gif .

На рахунок Кодексу.Як ми знаємо кодекс наш Орден немає.Тому кожен сам в душі може його дотримуватися.Тому я вас прошу несудіть мене строго по Кодексу, якщо ви незнаєте якими манерами я граю на серверах.
-Mina
Ламер, могу помочь в этом деле ad.gif
Я ЗА, он хороший человек и отличный боец =)
-Ki-Adi-Mundi
(Tacitus @ 13.11.2007, 0:28) *

Що значить хто дотримується? Повністю ніхто, але є джедаї, які справді стараються бути джедаями. А якщо в тебе немає чого дотримуватися, бо для тебе нема ніяких моральних принципів і ідейних поглядів, то я голосую ПРОТИ.

мдямс... не обьективно твое против о_О
ты хоть понял что кто написал ? megalol.gif
!
Попередження:
флуд,2 год рідонлі
-Jet
(Ki-Adi-Mundi @ 13.11.2007, 17:38) *

мдямс... не обьективно твое против о_О
ты хоть понял что кто написал ? megalol.gif

Понял, не переживай.
-Exiled
(Tacitus @ 13.11.2007, 0:28) *

Якщо ти про моральні принципи мені написав, то я завжди дотримувався кодексу наскільки це дозволяє робити гра.
Ми не вчились у Храмі з 3 років і при тій ситуації яка є в грі - дуже не просто дотримуватись вимог кодексу.
Ламер за час свого перебування в Ордені дуже добре себе зарекомендував і не тобі судити про чиїсь моральні принципи чи їх відсутність.
-Jet
Справді? Я суджу по тому як він себе поводить у цій темі. І якщо хтось вважає, що він поводить себе недостойно, то, мабуть, не просто так.
Mace
(Lamer @ 13.11.2007, 12:57) *

Mace, я неговорю про Кодекс і так далі.Багато Джедаїв зараз незважають на нього на серверах(грип і т.д.).На рахунок стриманості,то я стриманий.Повір некожен кого вигнали через 3 жовті картки захоче повернутися в Реп а не піти в Імп чи Кон.Багато так званих "Джедаїв" перебігають з Імп і Реп з Реп в Імп.Але чомусь їх ніхто неосуджує та приймає.Навіть якщо(припустимо) ви мене не приймете то я обіцяю що через місяць подам заявку знову.

Ось тепер я бачу, що ти взяв себе в руки) І не дозволяй собі подібного більше! ad.gif

ЗА
Betta
ЗА, сильний гравець, гарні відповіді, ордену такі потрібні.
Dzhygir
За, добре грае.
!
Попередження:
Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів.
-Hannibal Lector
Ну як я можу відмовити людині котра мене навчила базису...ЗА...дуже рад що ти повернувся...його серце з Республікою назавжди... _a1.gif
-Jet
Змінюю свою позицію і голосую ЗА, оскільки бачив як він поводить себе на серверах і видно, що взяв себе в руки. До того ж і б`ється непогано, повернувся в Республіку. Думаю, що все інше, чого йому бракує, він здобуде уже будучи в наших рядах.
-Miguel
Поскольку мое мнение часто совпадает с мнением Hannibal Lector-a и так получаеться что мы не редко высказываем похожие реплики на один и тот же вопрос, то его учителю я не могу не доверять..так что безусловно ЗА thumbup1.gif
Sandman
Бачив його на сервері, сильний, ввічливий. ЗА
Mace
Прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.