-Abjuice
10.11.2007, 23:55
Я ознакомился с правилами поведения на игровых серверах и правилами Нашей Галактики.
Раса: человек
Родился я на звездолете вольного торговца.. И торговец сей был моим отцом.. Было очень больно зреть всё детство на его страдания. Ибо он разрывался на части, что бы свести концы с концами. Отец хорошо обращался с оружием и чему-то но обучил меня.. Но будущее не ведомо всем ибо оно не предсказуемо и творим мы его сами..
Как-то раз на наш звездолёт напали бандиты и как бы отец не старался не смог сдержать натиск и наш щит отказал.. нас подбили и единым способом уцелеть было сесть на ближайшую планету.. Татуин.. Вот он и стал моим первым домом.
После посадки папа сказал мне бежать подальше и не останавливаться.. я так и сделал..
Я понесся с неведомой силой, но не успел и пробежать 10 метров как был запутан в сетке..
Меня поймали и продали в рабство, а отца убили..
Всё что у меня было у меня отобрали и я не видел ни единого повода жить.. но со временем я научился себя сдерживать и понял что ведомо мне то.. что я остался жить для тех кто нуждается в защите.. я молча ждал того момента когда прейдет то время когда я смогу стать свободный.. и сей день настал.. На Татуин были посланы джедаи с неким заданием не известным мне! Только из-за их бологородства я сейчас пришел в академию джедаев и хочу защищать слабых и думать о других..
Gerontos
11.11.2007, 0:03
постав покищо аватарку джадайську
думаю зараз тобі дадуть завдання
якщо ні я сам дам
как ты объяснишь то что твою темку в емп закрыли 5 минут назад? Не люблю когда действую по принципу, "туда не взяли, пойду к джедаям, они добрые".
-Abjuice
11.11.2007, 0:22
(Shaak Ti @ 11.11.2007, 1:19)

как ты объяснишь то что твою темку в емп закрыли 5 минут назад? Не люблю когда действую по принципу, "туда не взяли, пойду к джедаям, они добрые".
изени но я не писал туда.. ты наверное не верно посмотрел..
(Gerontos @ 11.11.2007, 1:03)

постав покищо аватарку джадайську
думаю зараз тобі дадуть завдання
якщо ні я сам дам
Обязуюсь поставить.. в данный момент недоступно это.. (интернет не работает.. играю через сеть)
Знайди мене на сервері якось, щоб я подивився на тебе. (може зараз встигнеш)
І аватару постав
Хочу услышать твое понимание такой фразы Нет страстей - есть ясность. Что это означает и какую роль играет в жизни джедая?
ой.. прошу прощения. Видно я выпил достаточно пива)))
Какие по твоему мнению, основные принципы и правила Джедая?
-Abjuice
11.11.2007, 0:32
(Tacitus @ 11.11.2007, 1:25)

Хочу услышать твое понимание такой фразы Нет страстей - есть ясность. Что это означает и какую роль играет в жизни джедая?
Висловлю свою думку.. тобто я розумію це так..
"Нет страстей - есть ясность" - це означає, що джедай не повинен діяти спонтанно або бути до чогось привязаний.. повинен не піддаватися солодким гріхам.. бо це все веде до темної сторони..
(Shaak Ti @ 11.11.2007, 1:27)

ой.. прошу прощения. Видно я выпил достаточно пива)))
Какие по твоему мнению, основные принципы и правила Джедая?
Не піддаватися гніву.. буду розсудливим.. захищати тих кому потрібна допомога.. вірити в силу..
(Abjuice @ 11.11.2007, 1:32)

бо це все веде до темної сторони..
Яким чином відсутність ясності веде до Темної сторони?
-Abjuice
11.11.2007, 0:38
(Tacitus @ 11.11.2007, 1:36)

Яким чином відсутність ясності веде до Темної сторони?
Бо джедай не може мати сумнівів.. сумніви приходят з неясності.. то себто ведуть до помилок.. ти про це?
(Abjuice @ 11.11.2007, 1:38)

Бо джедай не може мати сумнівів.. сумніви.. ведуть до помилок.. ти про це?
Ні, я не про це. Тут не треба цитувати моїх висловів
-Abjuice
11.11.2007, 0:41
(Tacitus @ 11.11.2007, 1:40)

Ні, я не про це. Тут не треба цитувати моїх висловів

Та я і не цитую.. я свою думку висловлюю.. а на мою думку я правильно відповів на питання.. а якщо ні.. скажи мені будьласка..
-Grodgar
11.11.2007, 0:45
Ответь на вопрос правельно и мой голос за будет за тобой...
какими чувствами обладает и должен обладать джедай?
-Abjuice
11.11.2007, 0:50
(Grodgar @ 11.11.2007, 1:45)

Ответь на вопрос правельно и мой голос за будет за тобой...
какими чувствами обладает и должен обладать джедай?
+розсудливість, обережність,вірність та віра в силу...
Якщо ти відносишся до чогось занадто страсно, то можеш легко втратити розуміння суті того, що відбувається. Повна віддача чомусь може поглинути джедая повністю і така віддача веде до затьмарення свідомості. Розуміння речей має бути об`єктивним. Спокій, терпіння, розсудливість повинні бути в рішенні будь-яких рішень і досягненні будь-яких цілей. А тому, для Джедая недопустимо ставити перед собою цілі і приступати до досягнення їх, без чіткого розуміння, чому і для чого данні цілі повинні бути досягнуті. Це шлях всліпу, а шлях всліпу – це шлях Тьми. Кінець цитати...
-Abjuice
11.11.2007, 0:56
(Tacitus @ 11.11.2007, 1:53)

Якщо ти відносишся до чогось занадто страсно, то можеш легко втратити розуміння суті того, що відбувається. Повна віддача чомусь може поглинути джедая повністю і така віддача веде до затьмарення свідомості. Розуміння речей має бути об`єктивним. Спокій, терпіння, розсудливість повинні бути в рішенні будь-яких рішень і досягненні будь-яких цілей. А тому, для Джедая недопустимо ставити перед собою цілі і приступати до досягнення їх, без чіткого розуміння, чому і для чого данні цілі повинні бути досягнуті. Це шлях всліпу, а шлях всліпу – це шлях Тьми. Кінець цитати...
вибач але я думаю я написав той самий зміст, але в меншій формі..))але згоден деяке я не написав.. бо не гадав що в цьому є потреба.. буду знати.. дякую
! |
| Попередження: не оверквоть |
Останнє запитання: Коли джедай вже може перестати тренуватися в пізнанні Сили?
-Abjuice
11.11.2007, 1:04
(Tacitus @ 11.11.2007, 2:00)

Останнє запитання: Коли джедай вже може перестати тренуватися в пізнанні Сили?
Ніколи)
Твоя відповідь взагалі недоречна. Ясність - це не означає відсутність сумнівів, а об'єктивний погляд на речі.
Я голосую ЗА, оскільки він відповів на моє запитання. Я знаю його як хорошу людину і непоганого бійця.
-Abjuice
11.11.2007, 1:10
(Tacitus @ 11.11.2007, 2:07)

Твоя відповідь взагалі недоречна. Ясність - це не означає відсутність сумнівів, а об'єктивний погляд на речі.
А ти думаєшь що силу можна пізнати у всій мірі?).. якщо ні тоді чтого моя відповідь не доречна?.. а останне я не можу навіть збагнути навіщо ця фраза..?
Я це для себе.. щоб я надалі і знаю.. я ж тільки вчуся)))
Вже немає значення, але в даному пості, який ти цитував - головну увагу я хотів приділити не тому, що таке ясність, а як відсутність її веде до Темної сторони.
-Abjuice
11.11.2007, 1:14
(Tacitus @ 11.11.2007, 2:13)

Вже немає значення, але в даному пості, який ти цитував - головну увагу я хотів приділити не тому, що таке ясність, а як відсутність її веде до Темної сторони.
А тоді зрозуміло.. буду вчитися й надалі..
(Abjuice @ 11.11.2007, 2:14)

А тоді зрозуміло.. буду вчитися й надалі..
І про Силу я надалі нічого не писав - ти відповів правильно.
Така ситуація.
Ти зіткнувся із ситхом. Ваші завдання та інтереси ніяк не перетинались, але між вами почався бій. Ти поранив ситха, а він поранив тебе і ви обоє знесилені. Раптом невідомо звідки з`являються кілька мандолоріанців і починають атакувати ситха, котрий вже з останніх сил починає відбиватись.
Твої дії ?
-Abjuice
11.11.2007, 1:24
(Sandman @ 11.11.2007, 2:16)

Така ситуація.
Ти зіткнувся із ситхом. Ваші завдання та інтереси ніяк не перетинались, але між вами почався бій. Ти поранив ситха, а він поранив тебе і ви обоє знесилені. Раптом невідомо звідки з`являються кілька мандолоріанців і починають атакувати ситха, котрий вже з останніх сил починає відбиватись.
Твої дії ?
Я буду битися із тим із тими.. але спочатку мандолоріанці,але якщо ситх проявить ворожість то мені прийдеться його вбити.. вле все одно мені прийдеться його вбити.. бо якщо він вижеве то може ще померти багато невинних..
Отже все таки я буду битися с малдоріанцями бо ситх в цей момент беззахистний.. і з ситхом ми ще зустрінемось.. бо якщо я його вбью то це буде моя примха.. а це виключенно!!!
-Grodgar
11.11.2007, 1:36
(Abjuice @ 11.11.2007, 0:50)

+розсудливість, обережність,вірність та віра в силу...
хм... ответ не совсем полон но правилен, поэтому За ибо шустро схватывает науку джедайскую.
Відповів добре, практику здав

Я ЗА
-Ki-Adi-Mundi
11.11.2007, 2:23
(Abjuice @ 11.11.2007, 1:24)

Я буду битися із тим із тими.. але спочатку мандолоріанці,але якщо ситх проявить ворожість то мені прийдеться його вбити.. вле все одно мені прийдеться його вбити.. бо якщо він вижеве то може ще померти багато невинних..
Отже все таки я буду битися с малдоріанцями бо ситх в цей момент беззахистний.. і з ситхом ми ще зустрінемось.. бо якщо я його вбью то це буде моя примха.. а це виключенно!!!
напал на мандалориан один против двух? рой себе могилу.
вопрос контр. : а почему не обьедениться с ситхом против врага который сильнее?
Alienware
11.11.2007, 3:02
Я не знаю может ето подло но в истории с ситхом я наверно бы выждал пока ктото сольет потому што битва на два фланга при ранении будет чрез меру сложна
Так но сечас не об етом "квест":разоруж (зделай так што бы он не представлял угрозы) опонента (доволе просто)скрины суда
-AAYLA SECURA
11.11.2007, 10:30
Мудр ты но все таки я воздержусь
-Abjuice
11.11.2007, 23:44
(Ki-Adi-Mundi @ 11.11.2007, 3:23)

напал на мандалориан один против двух? рой себе могилу.
вопрос контр. : а почему не обьедениться с ситхом против врага который сильнее?
На мою думку це теж не розсудливо.. бо ситх при ліпшій нагоді вбити тебе.. скористаеться нею..
Alienware
12.11.2007, 0:59
Мой квест выполнил по иронии "жертвой" стал я

Ну што ж успехов я ЗА
Ответил на вопросы, адекватный человек.
Принят, поздровляю!