Я Lamer ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.Моє бажання вступити в Орден заради блага та миру в Республіці.Небагато про себе:
Рідна планета Тутуїн.Виріс я з матір'ю-джедаєм,тому що батьтко загинув заради того щоб спасти матір.Мені в той час було три роки.Мама завжди казала мені що в мене і батька є одна спільна мета(у батька була)-стати джедаєм...Коли я виріс я пішов вчитися у Академію Скайуокера.Після Академії я знову вільний щоб допомагати Республіці на благо людям...
Планета:Татуїн
Раса:Людина
Зброя:Світовий Меч
В мене питання,ти надовго на цей раз? о_0
Отже моє завдання:
Ти повинен в продовж 10 хв супроводжувати Джедая(любого)на ФФА сервері і щоб той(Джедай) ніразу не загинув.За Джедаєм ти повинен ходити,та захищати його,причому Джедаї спокійно бігає і робить все,що йому заманеться(ну в рамках зрозуміло),а не тупо стоїть в одному місці.Як доказ зробиш демку.
Чи надовго важко зказати.Того разу просто 3 жовті.А так би лишився...
Що ж, ти пройшов Академію Скайуокера, тоді тобі не буде складно пояснити мені що означає фраза "Немає емоцій-є спокій". Це буде для тебе елементарно, але все ж розкрий це питання.
Gerontos
10.11.2007, 15:31
знайди якогось ситха і зкажи які в нього слабкості
Щож це пояснити на мою думку нескладно.
Емоції-це ті відчуття якими може оволодіти істота(люди,гунгани і т.п.), і ці емоції заволодівають нею і вона невзмозі контролювати себе.Емоції можуть викликати Гнів,Заздрість та інші негативні дії.
Спокій-це стан в якому може перебувати істота,яка може контролювати свої відчуття.
2)Gerontos
шукаю потрібну кандидатуру)
Я ЗА, ибо ответил на мой вопрос.
-Neyaa Halkion
10.11.2007, 22:23
Я ЗА ибо он мой друзяка,и поддерживал меня на вступление в реп
-Midnight
10.11.2007, 23:28
Я ЗА,ибо хороший воин и бывший джедай,но меня будоражит те три карточки...Попытайся больше такого не допустить
-Ki-Adi-Mundi
11.11.2007, 0:13
аааа....вернулся
я ЗА! он меня учил мечом владеть, куда я без своего учителя ?!
я за, он хороший товарищь и очень хорошо владеет мечем
Задание 1:Опусти свой уровень предупреждений до 70 процентов.
Задание 2:Сделай пару смешных скринов с игры)
Задание 3: см. задание 1 и задание 2
-AAYLA SECURA
11.11.2007, 10:33
Не могу упрекать его он хороший боец За
>>>Avadon
Просто я тоді дуже багато лолив і дістав 3 картки
>>>Stalker
в мене десь 70% порушень мають 2 місяці і мені казали:"Адмін сам знає коли зняти покарання".Мені дуже цікаво чому за цей час мені хоча6 незняли 10%???
Big Phil
11.11.2007, 12:51
Це ж він наколотив понад 200 фрагів на ФФА вчора чи позавчора? Здається шо так. Отже це свідчить про 2 факти:
- він дуже вправний боєць
- він дуже терплячий
Отже я
За
Вот вам скін)
Шукаю Джедая який допоможе мені зробити квест Jaiden-а.
Заявка не відповідає правилам розділу