Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Tacitus
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Jet
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Прошу прийняти мене до рядів Республіки.

Історія мого ігрового персонажа:

Раса: людина

Все моє недавне життя було пов'язаним з моїм вчителем, який взяв мене ще дитиною на виховання, після того як шатл моїх батьків розбився на одній з віддалених планет галактики. Він був сірим джедаєм, поза Орденом. Я дуже часто запитував його, на якій він все ж стороні - і ніколи не отримував відповіді. Він вчив мене багатьом аспектам Сили( в тому числі і Темної сторони). Одного разу він все ж сказав мені, що коли я досягну того стану, що він - я зрозумію його. Я був ще юним і не звертав на це особливої уваги, посилюючи більше тренування з мечем (звісно тренувальним), ніж з Силою. Коли я подорослішав, то вчитель завів розмову про створення власного справжнього меча. І я справився з цією роботою з його допомогою. Мушу сказати, що створюва я свій меч по планам і технологіям з ситського холокрона. Як відомо джедаї використовують в своїх мечах природні кристали. На відміну від джедаїв, темні майстри Сили самостійно вирощують синтетичні кристали, проводячи огранку в процесі утворення і таким чином отримують зброю більш високого класу. Для утворення кристалів для мого меча-посоха потрібно було чотири камня, тому в їх утворенні допомагав мені і вчитель, концентруючи Сили і доводячи їх до бездоганності.
Все моє життя я провів на тій планеті і, можливо там і залишився б, якби не смерть вчителя. Його було вбито... ситхом. Я ледве зміг врятуватися.
І ось тепер я тут, надіючись на те, що мене приймуть в Орден.
Savant
Напиши, когда сможешь зайти на сервер, хочу проверить твоё владение сабером ))
boxing.gif

Потестил, глефист) Немного тренеровок не помешает, но пока я за)
-Jet
(Black Mesa @ 5.11.2007, 9:03) *

Напиши, когда сможешь зайти на сервер, хочу проверить твоё владение сабером ))
boxing.gif

Потестил, глефист) Немного тренеровок не помешает, но пока я за)

Спасибо
-Chewbatya
Все моє життя я провів на тій планеті і, можливо там і залишився б, якби не смерть вчителя. Його було вбито... ситхом. Я ледве зміг врятуватися.
І ось тепер я тут, надіючись на те, що мене приймуть в Орден.

Не для свершения ли мести ты хочешь в Орден?
Что кроме этой случайности привело тебя к нам?
-Jet
(Chewbatya @ 5.11.2007, 14:57) *

Не для свершения ли мести ты хочешь в Орден?
Что кроме этой случайности привело тебя к нам?

После убийства учителя я осознал, что Темна сторона несет лиш разрушение: себя самого и тех кто дорог. А чуство мести хоть и сильное, но очень опасное - оно и ведет на эту сторону. Я пришел в орден в поисках помощи, чтобы познавать Силу, нести справедливость и самопожертвование во благо остальных, тех кто нуждаеться в защите и помощи.

(Tacitus @ 5.11.2007, 15:31) *

После убийства учителя я осознал, что Темна сторона несет лиш разрушение: себя самого и тех кто дорог. А чуство мести хоть и сильное, но очень опасное - оно и ведет на эту сторону. Я пришел в орден в поисках помощи, чтобы познавать Силу, нести справедливость и самопожертвование во благо остальных, тех кто нуждаеться в защите и помощи.

Для моего учителя Темная сторона была равна Светлой. Но я понял что достижение своих целей в ущерб остальным, забота лиш о себе, ненависть ко всем в итоге приведут человека в бездну, с которой не выбраться. Не в этом могущество, как полагают ситхи. Ведь они используют Силу лиш для достижения своих целей, питаясь своими страсьтями, ненавистью, гневом, презрением, гордыней.

(Tacitus @ 5.11.2007, 15:37) *

Для моего учителя Темная сторона была равна Светлой. Но я понял что достижение своих целей в ущерб остальным, забота лиш о себе, ненависть ко всем в итоге приведут человека в бездну, с которой не выбраться. Не в этом могущество, как полагают ситхи. Ведь они используют Силу лиш для достижения своих целей, питаясь своими страсьтями, ненавистью, гневом, презрением, гордыней.

Я долго сомневался и думал, но в итоге я понял насколько Светлая сторона сильнее и истенней.
-Chewbatya
Немного повторяешься, но это от волнения... Понимаем... _a1.gif
А вот скажи:
- Кого на сервере простой игрок может видеть и общаться на форуме каждый день, грандмодератор - реже, а Dan Mor - никогда? ad.gif
П.С. Dan Mor - ничего личного, загадка такая....)))
-Jet
(Chewbatya @ 5.11.2007, 15:56) *

Немного повторяешься, но это от волнения... Понимаем... _a1.gif
А вот скажи:
- Кого на сервере простой игрок может видеть и общаться на форуме каждый день, грандмодератор - реже, а Dan Mor - никогда? ad.gif
П.С. Dan Mor - ничего личного, загадка такая....)))

Чюбатия, я играю всего неделю, вместе с Сэндменом и не знаю еще всех этих нюансов. Мож задай какую нибудь загадку не касающиюся этого, если можно. Если нет, то буду думать.
-Midnight
(Tacitus @ 5.11.2007, 15:12) *

Чюбатия, я играю всего неделю, вместе с Сэндменом и не знаю еще всех этих нюансов. Мож задай какую нибудь загадку не касающиюся этого, если можно. Если нет, то буду думать.

Чёвбатя походу laugh.gif а так,Я ЗА ибо глефисты нам нужны,можешь подать заявку в Академию,я смогу потренировать
-Jet
(Avaddon @ 5.11.2007, 16:16) *

Чёвбатя походу

Извиняюсь.
-Chewbatya
Эх, все так просто...
Мы все можем видеть себе подобных. Гранды тоже, но реже... А Дан - он один... ad.gif
Если нет, то буду думать.
Думай... _a1.gif
-Jet
(Chewbatya @ 5.11.2007, 16:20) *

Эх, все так просто...
Мы все можем видеть себе подобных. Гранды тоже, но реже... А Дан - он один... ad.gif

Прошу еще загадку. Это для меня важно

(Chewbatya @ 5.11.2007, 16:20) *

Эх, все так просто...
Думай... _a1.gif

Значит ответ - Дан.
Mace
что прежде всего должен чтить джедай?
Sandman
Історія пізнавальна _a1.gif
Вже з ним знайомий і вважаю, що він достойний бути джедаєм. Що важливо - здібний до навчання глефіст.
Мій голос ЗА
-Jet
(Mace @ 6.11.2007, 2:15) *

что прежде всего должен чтить джедай?

Я считаю что прежде всего джедай должен чтить жизнь другого, действовать с самопожертвованием. В этом смысл его жизни как мне кажеться и основа Светлой стороны силы.
Mace
в твоих словах есть смисл-ЗА
-Chewbatya
Ответ на мой простой вопрос на сообразительность уже был мной и написан:
- Мы все можем видеть себе подобных игроков. Ну а дальше - по тексту...
Но вот это мне нравиться:
Я считаю что прежде всего джедай должен чтить жизнь другого, действовать с самопожертвованием.

ЗА
-Jet
(Chewbatya @ 6.11.2007, 13:47) *

Ответ на мой простой вопрос на сообразительность уже был мной и написан:
- Мы все можем видеть себе подобных игроков. Ну а дальше - по тексту...
Но вот это мне нравиться:
ЗА

Я уже понял тогда ответ. Спасибо.
Makleus
Гарна історія, гідні відповіді на поставлені запитання. _a1.gif Тому я ЗА
Cloud
Махаєш глефою, наче лопатою. _a1.gif Підучитись треба.
А так наче гравець ввічливий, та і історія нічо. Короче я за
-Jet
Вже підучився. Дякую.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.