Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики. Прошу прийняти мене до рядів Республіки.
Історія мого ігрового персонажа:
Раса: людина
Все моє недавне життя було пов'язаним з моїм вчителем, який взяв мене ще дитиною на виховання, після того як шатл моїх батьків розбився на одній з віддалених планет галактики. Він був сірим джедаєм, поза Орденом. Я дуже часто запитував його, на якій він все ж стороні - і ніколи не отримував відповіді. Він вчив мене багатьом аспектам Сили( в тому числі і Темної сторони). Одного разу він все ж сказав мені, що коли я досягну того стану, що він - я зрозумію його. Я був ще юним і не звертав на це особливої уваги, посилюючи більше тренування з мечем (звісно тренувальним), ніж з Силою. Коли я подорослішав, то вчитель завів розмову про створення власного справжнього меча. І я справився з цією роботою з його допомогою. Мушу сказати, що створюва я свій меч по планам і технологіям з ситського холокрона. Як відомо джедаї використовують в своїх мечах природні кристали. На відміну від джедаїв, темні майстри Сили самостійно вирощують синтетичні кристали, проводячи огранку в процесі утворення і таким чином отримують зброю більш високого класу. Для утворення кристалів для мого меча-посоха потрібно було чотири камня, тому в їх утворенні допомагав мені і вчитель, концентруючи Сили і доводячи їх до бездоганності.
Все моє життя я провів на тій планеті і, можливо там і залишився б, якби не смерть вчителя. Його було вбито... ситхом. Я ледве зміг врятуватися.
І ось тепер я тут, надіючись на те, що мене приймуть в Орден.