Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.
Привіт мене звати Кенджі я з Планети Явін 4 там я народився і там я жив.Я ще з дитинства мріяв стати Джедаєм.
А тепер я прийшов до вас щоб навчитися всіх аспектів Бойових мистецтв та володіння СВІТЛОВИМ мечем.Я простий пілот,я участвував у багатьох битвах тому у мене є непогана реакція.Сила також тече в моєму тілі я її часто відчуваю,особливо коли я заспокоєний та врівноважений.До вас я прийшов щоб навчатись ,а потім захищати людей та інших істот.
Я досить погано володію віброклинком тому мабуть і світловим мечем недуже, але у мене є старання і воно мені допоможе навчитись мистетства володіння світловим мечем.Але мені потрібний наставник який б мене навчив усіх Джедайських аспектів.
Надіюсь ви допоможете мені здійснити мою мрію і я стану справжнім Джедаєм.
Gerontos
3.11.2007, 11:08
постав аву джадая якогось
Поставив.
-Jayton Din
3.11.2007, 14:08
Что ж, вот тебе задание: защищай будущего юнлинга Betta в течении 60 минут, если ты ему поможешь - я буду ЗА. Сделать скрин на котором отображено время и Бетта (стоящий рядом), а так же пусть он тут отпишется - напомнишь про это ему ты.
Alienware
3.11.2007, 15:54
Мне нравятса идеи Jaytonа Dinа поетому тебе такое задание Выйграйте ситха из Топ 50 вдвоём с юнлингом Betta скрин суда не важно кто станет вершытелем важен результат,пусть он тут отпишетса!
Что ж, вот тебе задание: защищай будущего юнлинга Betta в течении 60 минут, если ты ему поможешь - я буду ЗА.
ОМГ, на ффа что-ли?! Да меня там сложат за 1 минуту минами.
-Ki-Adi-Mundi
3.11.2007, 17:20
(Black Mesa @ 3.11.2007, 16:53)

савант, только я так могу, а что бы продержаться 60 мин мне надо очень сильно постараться О_О
я так разве что с нубсами могу с сильными только в поте лица и то невсегда...
это задание слишком, задавайте те задания которые можите выполнить сами!
пс: савант сор, но минами за минуту я тебя не сложу...за две да
-Jayton Din
3.11.2007, 18:13
Квест вполне выполнимый, жду пока его сделаешь - его успех покажет твою целеустремлённость, и способность работать в команде.
их двое - стоят на крыше, они используют пуш - и к ним никто подойти не может, + есть вероятность того, что этим пушем они скинут с крыши.

Jayton Din какие-то ты квесты...ее..сложные придумываеш...быть не убитым на ффа сервере в течении часа(!) это очень сложно(если не прятатся в чате).
Вообщем я(как модератор раздела) уменьшаю время с 60 минут до 5.
Kenji, то есть задание для тебя звучит так:
защищай будущего юнлинга Betta в течении 5 минут на ФФА сервере, если ты ему поможешь - я буду ЗА. Сделать скрин на котором отображено время и Бетта (стоящий рядом), а так же пусть он тут отпишется - напомнишь про это ему ты.
задание на логинку, я его задавал другому претенденту на вступление, однако его приняли и закрыли тему, однако он ответил верно на вопрос.
Вот сама задачка:
Я шол в Храм и увидил на дороге 8 мужчин, у каждого мужчины было по жене, по 4 ребенка, у детей было по 1 зверюшке.
Вопрос - сколько живих существ шло в Храм?
Так же прошу обяснить свой ответ.
відповідь така
Папіки+мами=16
Татові діти + звірі=64
16+64=80
скірни зайві, вони взагалі не потрібні в цьому квесті(захист вступника)
Відповідь Не вірна, перечитай уважніше завдання.
Опа тепер дойшло=)
4+4=8 Діти + звірі одного тата,
8*8=64= всі діти та звірі,
8+8=16 тато,Мама,
64+16=80 Всі кромі одного
80 + 1 = 81 Я
Будущий юнлинг Kenji, защищал меня 5минут на ФФА сервере.
-Jayton Din
4.11.2007, 20:21
DenAn я не имел ввиду чтобы они час не умирали) Лишь что бы они час по бегали вместе)) Kenji ладно, вам с Бэтой найти друг друга стоило усилий, и квест вы тож сделали поэтому я ЗА.
Kenji,таки не дійшло ))
Міна єдиний хто йшов в храм.Інших він просто зустів по дорозі,але вони в храм не йшли.Відповів ти невірно.
Джаиден прав, это был тест на твою логику и внимательность. С матиматикой у тебя не плохо, а вот ... вобщем будь более наблюдательным, в жизни тебе поможет

Голосовать не буду.
Ти падаван Ордену джедаїв зі своїм учителем який вже не раз доказував своє звання Лицар , прибули на маленьку планету для урегулювання невеличких конфліктів між представниками влади , народом , та купцями які пребувають на планеті.Йдучі містом твій учитель відчув щось неладне , та за мить за вами бігло півсотні найманців з бластерами,відступивши якомога далі ви вирішили прийняти бій , бо опинилися в глухому куті . Під час бою ви вели себе як одне ціле , але супротивники не відступали та мало того їх більшало, і учитель прийняв рішення і сказав тобі:
- " Кенджі , лізь по стіні на кришу , я тебе прикрию від пострілів"
Спочатку ти подумав що це гарна ідея , але потім зрозумів що якщо ти долізеш до гори , ти не зможеш прикрити підйом учителя і тут-же ти йому це закричав.
Але він наполягав на твоємі підйомі.Долізши до середини високої стіни ти обернувся и крикнув учителеві щоб і він починав пудніматися ,але коли він хотів тобі відповісти , один з бандюг ранив його з бластера .Ти вже майже кинувся до учителя , але він це відчув и крикнув тобі підійматися далі.
Що ти будеш робити у цій складній ситуації ? Порушиш наказ , чи виконаєш його ?
Булоби не погано обгрунтувати відповідь.
их двое - стоят на крыше, они используют пуш - и к ним никто подойти не может, + есть вероятность того, что этим пушем они скинут с крыши.
Угу, бери себе напарника, и потестим, за сколько я вас с крыши сниму)
По теме - за, выполнил квест, достоен ордена.
-Chewbatya
5.11.2007, 14:39
Ок. Зараз постараемся.
На какой вопрос ты не сможешь ответить "Да!" ?
(Nike Fisto @ 4.11.2007, 22:05)

Ти падаван Ордену джедаїв зі своїм учителем який вже не раз доказував своє звання Лицар , прибули на маленьку планету для урегулювання невеличких конфліктів між представниками влади , народом , та купцями які пребувають на планеті.Йдучі містом твій учитель відчув щось неладне , та за мить за вами бігло півсотні найманців з бластерами,відступивши якомога далі ви вирішили прийняти бій , бо опинилися в глухому куті . Під час бою ви вели себе як одне ціле , але супротивники не відступали та мало того їх більшало, і учитель прийняв рішення і сказав тобі:
- " Кенджі , лізь по стіні на кришу , я тебе прикрию від пострілів"
Спочатку ти подумав що це гарна ідея , але потім зрозумів що якщо ти долізеш до гори , ти не зможеш прикрити підйом учителя і тут-же ти йому це закричав.
Але він наполягав на твоємі підйомі.Долізши до середини високої стіни ти обернувся и крикнув учителеві щоб і він починав пудніматися ,але коли він хотів тобі відповісти , один з бандюг ранив його з бластера .Ти вже майже кинувся до учителя , але він це відчув и крикнув тобі підійматися далі.
Що ти будеш робити у цій складній ситуації ? Порушиш наказ , чи виконаєш його ?
Булоби не погано обгрунтувати відповідь.
Мій вчитель 100% має якийсь план і тому я виконаю наказ.
сталось так ,що на горі була аптечка та джетпак.Я злетів униз дістав учителя на гору та загоїв його рану аптечкою.
Є безліч питань на які я неможу дати відповідь "Так!"
Головне з них: чи зможу я перейти на темну сторону та зрадити всіх людей та джедаїв.

! |
| Попередження: не оверквоть |
-Midnight
5.11.2007, 15:29
Вопрос:Считаешь ли ты использование темной стороны силы преступлением?
-Chewbatya
5.11.2007, 16:20
Hа какой вопрос ты не сможешь ответить "Да"?
Эх, Чуи, Чуи...
- Нельзя мучать нового человека
слишком сложными и
специфическими вопросами...
- А я и не мучаю...Все просто...
- Kenji, забудь об Ордене, о Республике... Подумай вообщем,
взагалі... О жизни, например...
Залежить коли використовувати і в яких дозах=)
На благо людства звісно можна(якщо немає іншого виходу)
Але злоупотребляти ніяк неможна томущо темна сторона проснется і заполонить тебе.
-Midnight
5.11.2007, 16:30
(Kenji @ 5.11.2007, 16:21)

Залежить коли використовувати і в яких дозах=)
На благо людства звісно можна(якщо немає іншого виходу)
Але злоупотребляти ніяк неможна томущо темна сторона проснется і заполонить тебе.
На вопрос ответил,активность имеется,ЗА
Специфічно відповів на моє питання.
За. бо він Республіканець а не Імперець
Я в реалі часто кажу НІ.Якшо так треба=)А так я відповідаю на всяку тупі питання.А якщо питання або прохання мені неподобается(але воно серйозне)
я кажу Мейбі
щось адміни зайняті, добре на перший раз нехай, але щоб більше такого небуло)
зі: топік опен)
СПС більше такого неповторится.То які будуть подалші мої квести?
Alienware
9.11.2007, 0:38
Ок такой квест: Ты падаван,видиш што творитса в галактике,ты хочеш всем епомоч но у читель тебя останавливает и говорит што ты ещё не готов.
"Мы хранители мира,а не солдаты" так орден не входит в войну.Твои действия?
Вчитель має рацію.Якби я зараз зірвався і побіг рятувати Всесвіт,у мене б нічого невийшло ,можливо навпаки я зробив б ще гірше.Так як все приходить з часом,так і опит прийде і я допоможу стати цьому світові кращим.
Alienware
9.11.2007, 20:34
Не знаю смог бы я принять решение, но твой ответ - истинный путь джедая,но ето ток на словах,а в реале хз как бы ты зделал..........
Лан так и быть пренеси мне скрин расправы над ситхом [Emp]Colovic(Adetp)или три других и я за(для подчеркивания умения)
ПС:Сор што так гружу не успел у вилеть тя в деле и не пообщалса.
Ок зараз розправлюсь з 3 ситхами.
ЗА, бо добре грає та вміє працювати в команді

.
Вміє грати в команді, відповів на запитання Alienware, тому я ЗА
расправы над ситхом.
Какой еще расправы?!
Хватит уже вопросы задавать, человек себя показал с хорошей стороны.
Принят! Поздровляю!