Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sandman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Sandman
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.Прошу прийняти мене до рядів Республики .

Раса: людина

Нажаль, більше не можу додати про себе ніякої конкретної інформації, бо сам небагато знаю про себе. Історія, яку я можу розповісти, починається з того, як мене непритомного, зі страшним головним болем, знайшли в пісках на Татуїні.
Все, що я пам'ятав, були червоні та зелені спалахи. Скоро мені стало краще і я вирішив пройтися селищем. Проходячи повз котрийсь із складів, яких було чимало на тій вулиці, я почув незвичайні, але чомусь знайомі мені звуки. Заглянувши туди я побачив джедая та ситха. Між ними велася запекла битва. Здавалося, перевага на боці джедая, який очевидно був старшим за ситха, але раптом ситх звалив джедая на землю і заніс над ним меч. Сам не усвідомивши цього, я змахнув рукою і ситха відкинуло до стіни. Це дало можливість підвестись джедаю, після чого він продовжив бій, який закінчився його перемогою.
Лицар сказав, що не може розповісти мені, що він робив там, але порадив мені знайти орден, пояснивши це тим, що можливо я повинен стати джедаєм.
І ось я тут
-Neyaa Halkion
Мой голос остается ЗА
-Ki-Adi-Mundi
а 7 дней прошло?
Sandman
Перепрошую, я подумав, що моя помилка відносилась до оформлення заяви, адже голосів "проти" не було, але якщо треба я зачекаю 7 днів.
-Neyaa Halkion
Его приняли но Дан чего остановил
-Ki-Adi-Mundi
Якщо кандидат замість гарних скріншотів про виконання квесту приносить скріншоти логів, модератор зобов'язаний закрити тему і зупинити розглядання заявки, за порушення атмосфери рольової гри.

это правило ты нарушил, но я не помню точно сколько дней ждать.

это не за оформление, по этому незнаю... если сталкер скажет что так мол и так, то тогда можна смотреть на его заявку, а так я думаю надо 7 дней...вообщем правило дана, и я пока не понял к чему его относить о_О
DenAn
Если заявка была отклонена из-за неправильного оформления, то заявку можна переподать сразу же. А вот если заявка была отклонена из-за того, что большинство проголосовали против, то тогда надо ждать 7 дней.
То есть можно обговаривать заявку. _a1.gif
-Ki-Adi-Mundi
_a1.gif happy.gif
а то я думал к чему его приписывать, ну да ладно _a1.gif
вот мой квест:
такс, начнем, для начала скажи чем ты владееш(меч(если так то чем именно(дуалы,глефа,сингл)),сила, рукопашный бой, бластер, снайперка, флетчет, и т.д.)
с этого ответа последуют последуйщие вопросы ad.gif
Sandman
Меч-сингл; використовую absorb, якщо треба звільнитись від гріпу чи прикритись від блискавки.
Alienware
Што могу сказать я с ним поигран и поговорил хорошый человек длф джедая сойдёт) Я ЗА handshake.gif
-Ki-Adi-Mundi
(Sandman @ 3.11.2007, 20:12) *

використовую absorb, якщо треба звільнитись від гріпу чи прикритись від блискавки.

ця частина зайва ad.gif
такс, добре,
ким би ти хотів бути генералом , воіном, чи командиром спец.підрозділу для диверсій?
Sandman
Як кажуть: "поганий той воїн, який не хоче стати генералом" _a1.gif
Поки що я маю мало бойового досвіду, спочатку я хочу стати добрим воїном, а тоді, отримавши досвід, я зрозумію до чого я більш здібний.
Gerontos
як можна визначити силу джадая,за якими характеристиками?
Sandman
(Gerontos @ 4.11.2007, 2:40) *

як можна визначити силу джадая,за якими характеристиками?

Крім доброго володіння мечем, сильний джедай контролює свої емоції, в будь-якій ситуації зберігає спокій і може знайти вихід зі скрутного становища використовуючи не просто меч, а розум.
-Chewbatya
И снова ЗА.
Розумний хлопчина.
Mace
за, оскільки я відчуваю в твоїх словах доброту, співчутливість та розум)
Mace
досить з тебе, суть зрозуміла)

Прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.