Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sandman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Sandman
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.Прошу прийняти мене до рядів Республики .

Раса: людина

Нажаль, більше не можу додати про себе ніякої конкретної інформації, бо сам небагато знаю про себе. Історія, яку я можу розповісти, починається з того, як мене непритомного, зі страшним головним болем, знайшли в пісках на Татуїні.
Все, що я пам'ятав, були червоні та зелені спалахи. Скоро мені стало краще і я вирішив пройтися селищем. Проходячи повз котрийсь із складів, яких було чимало на тій вулиці, я почув незвичайні, але чомусь знайомі мені звуки. Заглянувши туди я побачив джедая та ситха. Між ними велася запекла битва. Здавалося, перевага на боці джедая, який очевидно був старшим за ситха, але раптом ситх звалив джедая на землю і заніс над ним меч. Сам не усвідомивши цього, я змахнув рукою і ситха відкинуло до стіни. Це дало можливість підвестись джедаю, після чого він продовжив бій, який закінчився його перемогою.
Лицар сказав, що не може розповісти мені, що він робив там, але порадив мені знайти орден, пояснивши це тим, що можливо я повинен стати джедаєм.
І ось я тут _a1.gif
-Chewbatya
Sandman, слушай наш первый вопрос:
На некой планете, подчиненной Империи, ввели новый порядок. Теперь каждого, кто хочет попасть на планету, на входе в столицу останавливали ситы и задавали один и тот же вопрос: "Зачем ты хочешь войти в город?" Если человек в ответ на этот вопрос говорил правду, то странника отдавали ситам на растерзание (они треньки так проводили ai.gif), а если неправду - его стража расстреливала на месте. Долгое время никто не мог войти в город, пройдя через это испытание. Совет Джедаев пытался узнать, что же происходит в имперском городе, но никак не мог решиться отправить своего разведчика на верную гибель. Но нашелся такой Джедай, который сказал, что он сможет пройти, не будучи расстреляным или порубленным на куски. Похвастался и... прошел!
Что же он мог такого сказать имперской страже, чтоб остаться живым?
-Ki-Adi-Mundi
вопрос слишком сложный если незнать ответ то его не розгадать ad.gif
вообщем если ответит то я ЗА НЕ буду потому как ответ знают только те кто его узнали а не додумались sleep.gif
-Midnight
(Ki-Adi-Mundi @ 1.11.2007, 13:29) *

вопрос слишком сложный если незнать ответ то его не розгадать ad.gif
вообщем если ответит то я ЗА НЕ буду потому как ответ знают только те кто его узнали а не додумались sleep.gif

Лол _a1.gif Додуматся просто _a1.gif Но я не буду говорить ответ.Я ЗА,ибо хорошо играет
-Neyaa Halkion
Из за чего ушол из ордена Дуку?
-Ihrek
Согласен с авадоном квест дуже легкий хоч я так за добре грає.
Sandman
Chewbatya
Він сказав, що прийшов в місто, щоб бути розстріляним охоронцями. Якщо він сказав правду, треба віддати його ситхам,але тоді виходить, що він збрехав, отже його треба було розстріляти. Така от плутанина виходить.
Я вже знав цю загадку, так вона складна, але не настільки, щоб її було неможливо розгадати. Відповіді в таких загадках переважно безглузді на перший погляд, від цього і варто відштовхуватись.

Neyaa Halkion
Наскільки я знаю, спочатку друг Дуку перейшов на темний бік, що стало ударом для нього і підірвало його віру у світлу сторону.
Alienware
На твоё мнение в галактике есть только относительные вещи как добро и зло?
Sandman
(Alienware @ 1.11.2007, 18:37) *

На твоё мнение в галактике есть только относительные вещи как добро и зло?

Невпевнений, чи правильно зрозумів твоє питання.
Моя думка така: добро і зло - це речі, які в повному сенсі ніхто ( або майже ніхто ) не зможе зрозуміти. Добро, як і зло, має багато проявів і не тільки в силі. Одна й та сама подія може бути розцінена як добро, так і зло, залежно від того, хто розцінює і яке він має відношення до цього. Те, що спочатку здавалось добром, пізніше може стати злом і навпаки.
-Ki-Adi-Mundi
(Sandman @ 1.11.2007, 18:29) *

Я вже знав цю загадку

как я и говорил sleep.gif
Alienware
Вобщем я тво мнение понял.Тогда такой вопрос:Как ты думаеш только джедаи являютса светом а ситхи тьмой?

Думаю если интересно ответиш буду ЗА.
Sandman
(Alienware @ 1.11.2007, 20:37) *

Как ты думаеш только джедаи являютса светом а ситхи тьмой?

Кожна істота народжується світлою. Вже за подальшого життя, вона зберігає і розвиває це світло, або втрачає його і стає поглинутою темрявою. Думаю саме це дозволяє повернутись із темного боку на світлий тим, хто встав на хибний шлях.
А джедай мусить бути не просто представником світла, а його захисником.
-Jayton Din
(Sandman @ 1.11.2007, 21:06) *

Кожна істота народжується світлою. Вже за подальшого життя, вона зберігає і розвиває це світло, або втрачає його і стає поглинутою темрявою. Думаю саме це дозволяє повернутись із темного боку на світлий тим, хто встав на хибний шлях.
А джедай мусить бути не просто представником світла, а його захисником.

Ни кто не рождается светлым или тёмным, добрым или злым - тогда мы не чего не понимаем и не умеем делать, наша личность не сформировалась, и даже не начала этого делать. По мере того как человек или существо начинает осознавать свои поступки - он (она) становится на свой путь, который прокладывает сам... Только от поступков зависит этот путь, зависит и то, какой личностью станет человек доброй или злой... Считается, что ничто не может рости вверх вечно, так же как и падать... как считаешь ты: справедливо будет сказать что и джедаи должны испытывать гнев исходя из этой теории?
Sandman
Jayton Din, я мав наувазі те, що новонароджена людина чиста і безвинна, а не її особистість, зрештою це моя особиста думка.
А до питання: джедай повинен стримувати свій гнів і використовувати здоровий глузд та спокійний розум.
Коли Обі-Ван побачив смерть Квай-гона, можливо саме через гнів він ледь не загинув у бою з Дарт Молом і перемогти його він зміг тільки опанувавши себе.
-Neyaa Halkion
На мой вопрос ответил правильно ЗА
-Jayton Din
То есть, ты считаешь что ДА?
Sandman
(Jayton Din @ 1.11.2007, 22:06) *

То есть, ты считаешь что ДА?

Ні
-Jayton Din
джедай повинен стримувати свій гнів
По мойму... это значит обратное. Ну да ладно: истинна в том, что и добро и зло связаны, если джедай будет абсолютным средоточием света, то будет и ситх - абсолютное воплощение зла... но Слава Силе.. что она нам подарила тока Энакина, дав ему выбор... А так, в буднях, эмоции существуют в пропорциях... следовательно та небольшая частица зла, таящаяся в каждом из нас... когдато может взять верх. По этому джедаи должны уметь контролировать эмоции и учится смирению. Мы нашли понимание на сервере - я ЗА
Sandman
(Jayton Din @ 1.11.2007, 22:31) *

А так, в буднях, эмоции существуют в пропорциях... следовательно та небольшая частица зла, таящаяся в каждом из нас... когдато может взять верх. По этому джедаи должны уметь контролировать эмоции и учится смирению.

Так, саме це я мав наувазі handshake.gif
Alienware
Квест.Приносиш демку или скрины и я 100% ЗА (ТЕОРИЮ здал)Так вот:помоги джедаю справитса с ситхом!
-Chewbatya
Розумний хлопчина........
ЗА
Sandman
Alienware

Виконано ?
-Ihrek
Убил сирю ого да ти крут.
Alienware
Да ладно притензий я не имею поетому ЗА ибо притензий я не имею всё зделал норм.
-Neyaa Halkion
Великого Сириуса злелал,ЗА
Mace
тоді Прийнято
Dan
не прийнятий. він приніс скріншот логів
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.