Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Specnazovec
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Remres
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.

Ім`я - Specnazovec
Народження Коррібан - 79 ДБЯ
Раса - Людина
Стать - Чоловіча
Ріст - 1.82м

Бажаю вступити в Республіку. Хочу тут знайти підтримку і боротьбі з несправедливістю та знайти друзів.
-Nattramn
Хотелось бы увидеть твою историю, странник...
Remres
Народився я на планеті Коррібан за 79 стандартних років до БПЯ. Мій Батько Коріс Діментор був службовим на коррібанській станції звязку. Моя мати Арея Діментор пропала безвісти як мені виповнилось 2 роки. Відтоді батько мене виховував. Одного разу коли делегація в складі якого було 2 лицарі джедаї була на Коррібані з невідомою місією , вони поселились недалеко від нашого будинку. Одного разу один з лицарів підійшов до мене і пильно придивився так наче бачив мене наскрізь а потім пішов у будинок і розпочав говорити з моїм батьком. Я добре запам`ятав яким сумним та водночас зляканим підійшов до мене батько і сказав "Тебе забирають на Корускант.Ти станеш джедаєм!"
-Nattramn
Хм... Интересно, с каких это пор, Джедаи сами приходят к людям, забирают их из дому, и заставляют ставать Джедаями? О_о
-Ki-Adi-Mundi
с давних :Р
вообще-то раньше забирали чуствительных к силе, обучали и те становились джедаями ad.gif
-Ihrek
Об'ясни мені шо в тебе написано.(нік)
Remres
(Ihrek @ 30.10.2007, 8:34) *

Об'ясни мені шо в тебе написано.(нік)

Не дуже добре зрозумів що ти мав на увазі! Specnazovec - простий псевдонім яким я волію користуватись!
-Ihrek
Йди на холі сервер та спаси людину від РАНКОРА.(демку)
Mace
Давно за тобою спостерігав, гадаю ти складеш гарну компанії джедаям-ЗА
Remres
Нажаль я незміг виконати квест . Людина утекла а я незміг убити ранкора.
Що нескажи а квест виявився понад моїх сил! Прошу дати мені завдання яке посильне Younglingu ! Якщо ваша ласка!
-Ki-Adi-Mundi
що це за квест такий?
джедаї цінують життя у будь-якій формі, і не майть права його віднімати не з цілью самозахисту, в данному випадку це напад, а не захист.sleep.gif
-Jayton Din
Хорошо, дам свой квест: 1) скажи кто правнук Моргана Катарна?
2) Опиши своими словами как Кайл Катарн нашел Долину джедаев.
Remres
(Jayton Din @ 30.10.2007, 22:48) *

Хорошо, дам свой квест: 1) скажи кто правнук Моргана Катарна?
2) Опиши своими словами как Кайл Катарн нашел Долину джедаев.

1)Наскільки я знаю у Кайла небуло ні дружини ні дітей, тому у батька Кайла небуло правнуків.
2)Друг Моргана був джедаєм і він знав де знаходиться славетна Долина джедаїв.
Він розповів про неї свому другу - Моргану. А той в свою чергу вирізав в будинку на стелі її координати!
-Maryak
Владеет неплохо мечем.ЗА
-Ihrek
(Specnazovec @ 30.10.2007, 22:24) *

Нажаль я незміг виконати квест . Людина утекла а я незміг убити ранкора.
Що нескажи а квест виявився понад моїх сил! Прошу дати мені завдання яке посильне Younglingu ! Якщо ваша ласка!

Не правильно та ще я просив демку.Йди далі захищай.
-Nattramn
Любой может сказать, что он не смог выполнить квест. Если зделаешь квест Ихрека(сор если не правильно), то буду за.
Jaiden
Народ,а давайте задавати квести,які самі виконати можемо?
Стукни мені в аську коли будеш на серверах...хочу глянути на тебе в дії,та й поспілкуватись трохи biggrin.gif
-Ki-Adi-Mundi
ihrek
жду от тебя этот выполненый квест, не выполниш тогда и этот прошу тебя отменить.
Jaiden
Поглянув я на його володіння мечем.В цілому не погано,хоч він і робить помилки...Проте думаю з часом вони счезнуть.Крім того я з ним і поспілкувався,досить цивілізована людина.Має не найкраще уявлення про Сили,але це теж з часом прийде.Короче кажучи я ЗА.
-Ihrek
Я потрапив к ранкору мені не було куди тікати і згори падає на ранкора він і спасає мене мало того він ще спас мене від 2 ранкорів.За і сосыба за помощ.
Jaiden
Не-не Іхрек,демку в студію,як ти рятуєш когось від Ранкора...а ні,то не задавай тих завдань,які сам неможеш виконати.
-Ihrek
Він мене сам спас.
Jaiden
Як все швидко вирішується megalol.gif
-Ihrek
Я говорю правду.
-Chewbatya
На твоєму життєвому шляху мільйони дверей!

Перед тобой открывается дверь в Храм Джедаев...
ЗА
Mace
поки ви обирете завдання то його вже приймуть)

Прийнято, оскільки голосів проти нема і є чимало ЗА ad.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.