Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jimm
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Jimm
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Нашої Галактики.Прошу прийняти мене до рядів Республики .
Причина : мені набридло , що ситхив завжди більше і вони перемагають не силою , а більшістю (я так думаю )
О собі : я звичайний хлопець , який шукае пригод на свою голову. Взагалито у мене добра душа , але ситхів не люблю...
Oriw
Розкажи просебя больше!! Ну как про игрового персонажа!!
-Jimm
Я мандруючий незнайомець ,який переніс атаку ситхів . Моя сім'я загинула і я заприсягся самому собі увійти до Республіки і боротися проти них , поки на всьому світі не запануе правда та справедливість.
-Mistr Bin
ты им отомстишь за семью?
Jaiden
Джедаї завжди готові пожертвувати собою...
На Хот знову напали,твоя задача врятувати якомога більше людей(хоча б 4-ьох різних).
Зробити ти це можеш на Сідж сервері.Як доказ зроби скріни або демку.Тільки врятувати не в плані вбити якогось Сита і сказати,що врятував цим самим комусь життя,а саме прикрити від вистрілу,відштовхнути від удару мечем, і т.д.Коротше кажучи варянтів море.Дій,and may the force be with you...
-Jimm
Я не буду їм мстити , але буду захишати невинних від них .
Я зроблю ваше завдання .

Ось , я виконав те завдання ,яке ви мені давали.
Jaiden
blink.gif
1)На Siege сервері,на карті Хот,граючи на боці Республіки.(я ж описав завдання...)
2)Не ботів,а інших живих гравців. huh.gif
Завдання не зараховую. dry.gif
-Jimm
Росповідь я допишу найближчім часом , а квест я виконаю знову.
-Ki-Adi-Mundi
Dan Mor заборонив банальні фрази, і до них він відніс також "напиши історію ігрового персонажа".
тобто, залишився лише квест Джейдена.
Я подивлюсь на тебе, та з часом винесу рішення, але це буде не зараз.
-Mistr Bin
Якщо ти побачиш, як ситх б'є іншого ситха, які будуть твої дії?
-Jimm
Я піду далі і не буду їм заважати...це їхні проблеми , не мої.
-Jimm
Не знаю чи це підійде , але ось .
-Ronin
http://j2.jedi.com.ua:8080/logs/841.html
Это называется попыткой сжульничать с квестом. А если уж такое делаете, то надо делать так, чтобы вас не спалили.
З.Ы.: хотя я лично считаю квест довольно сложным ввиду редкости подобных ситуаций и низкой активности на сидж серве.
-Jimm
Іншого способу я не знаходжу при тому що на цей серв заходить 1 людина в день .Була б там нормальна активність - я ще розумію , а так це майже неможливо.
Jaiden
Терпіння-одна з головний рис Джедая.
В тому то і була складність,що потрібно було позвати народ,крім того я сказав,щоб врятувати 4-ьох РІЗНИХ людей,а не водити одного Ламера і ніби прикривати його від когось.
Я утримуюсь від голосування,так відправляти його в трете перероблювати квест бажання в мене немає,та й його бажання хитрити мене насторожує. dry.gif
Jaiden
Сильно його ніхто не грузить,я дав легеньке завдання.
Крім того,хто сказав,що стати Джедаєм легко?
-Neyaa Halkion
Легко,тока не для вуки
!
Попередження:
порушення правила розділу
-Whistler
1
!
Попередження:
порушення правила розділу
-Jimm
Я вибачаюсь за мій вчинок ,але я зхитрив тільки тому що це не реально зробити 4 скріни різних людей (республиканцив)яких я рятую на серви де нихто часто не гамае . Че й при тому що треба зробити так щоб на скріні був той - кого ті рятуеш ,але як це зробити ,коли дальнисть зору кінчается зразу за моею спиною . Це майже неможливо .

*** Я не пишов до ситхів тому що у мене добра душа і я хочу допомогти силам добра у цій битві . Якщо ви мене не приймаете - так і скажіть ,я не буду злитися чи ображатися і плакати у кутку) ( я не ЕМО).
-Jayton Din
Джедай никогда не ищет легких путей... Ты не проявил терпения... Но шанс попасть к нам у тебя ещё есть. Я думаю, что джедаи дадут тебе квест потяжелее, сделаешь добросовестно, я буду ЗА.
-Mistr Bin
я бы хотел что бы ты попробовал переубедить 1 человека, который вступает в Империю, чтобы он изменил свое мнение...
но знай, если ты обманиш нас каким-то образом, то доверия у нас к тебе не будет
ЗЫ брата низя брать )
-Ki-Adi-Mundi
кибрана можеш не пробовать, у него нет шансов спастись, он был поглощен, и я не смог его остановить, он мну очень сильно поранил, но затем убил ДанАна и других джеди, в итоге он был поглощен темной стороной _a2.gif

ПС: всі хто тут відписався не з реп отримають по +10 за порушеня правил розділу happy.gif
-NINJA_2007
Обман (может случайно), я ПРОТИВ!

П.С. мне жаль, бо нам нада люди, но обман...
Так дело не пойдет. dry.gif
-Jimm
Люди повинні допомогати один одному - це не злочин , вони допомогли мені , я з свого боку допоможу їм у майбутньому. Я не намагався когонебуть обдурити чи образити , я хотів доказати сам собі , що зроблю цей квес . А приймати вам мене чи ні - це ваше право . Я не ображаюся . Просто скажіть ТАК чи НІ.
Jaiden
Довести собі,що виконаєш квест?Ти довів це собі?
Я гадаю,що ні...
Gerontos
всі роблять помилки, навіть джадаї
виконай квест як слід
-Midnight
Я видел немного твоих боевых навыков.....И у меня есть для тебя квест.Убей ранкора на холи сервере самостоятельно только с помошью меча....Ну и некоторых орудий которые ты найдешь там же...Но без станционарных оружий.И засними это все.Желательно фрапсом,но,есили нет фрапса то демкой. И я буду ЗА
Jaiden
То ти поплутав з Ранкором мутантом...
Буду не проти,якщо він всетаки виконає мій квест...
-Zabuza
Кто такие Ситхи???
-Ki-Adi-Mundi
джедаи ценят жизнь в любой форме, и ранкора трогать нельзя, ну разве что кормить ситхами _a1.gif
Mace
(Jimm @ 25.10.2007, 16:18) *

мені набридло , що ситхив завжди більше і вони перемагають не силою , а більшістю

я відчуваю, що ти здатен до помсти та в тобі процвітає гнів. Тобі буде дуже важко існувати в Ордені навіть якщо тобі вдасncя вступити.
і то не більшість, а команда) Проти
-Chewbatya
Jimm Остання активність 27.10.2007, 21:35
Воздержусь. И от квестов и от принятия.
Mace
Заявку відхилено за неактивність.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.