Мене найбільше вразили мандалоріанські війни - вони здаються найбільш спуштошуючими....
Garibaldi
22.8.2007, 0:24
Из тех войн о каких я знаю - мандалоріанські війни, которые ко многому привели.
З.Ы. Дарк Ганнер - неплохо бы хоть маленькое описание к каждому варианту.
Ок. Опис.
Найперший розкол джедаїв:
Група джедаїв відділилася від основного потоку навчаннь і почала громадянську війну. В результаті, джедаї перемогли та вислали переможених у невідомий простір. Вони висадилися на Коррибані та знайшли там примітивну расу Ситхів та підкорили їх. Потім, створили там свою імперію
Війни проти Ксіма Деспота:
Ну, про них знаю мало. Знаю, що ксім Деспот був тираном та у тій війні також використовувалися перші бластери....
Велика Гіперкосмічна Війна:
Ситхи під головуванням Наги Седоу віднайшли шлях до простору Республіки та почали війну. В результаті, Імператриця Тета, що командували військами Республіки, змусила Нагу Седоу відступити на коррібан, де його очікував супротивник - Людо Кресш....в любому випадку, війну було програно....
Велика Ситхська Війна:
Історія війни 2х джедаїв: Уліка Кель-Дрома та Екзара Куна проти Республіки.
Мандалоріанські Війни:
Нашестя мандалоріанців у простір Репсубліки, спустошуюча війна, що була зупинена лише Реваном
Джедайська Громадянська Війна:
Реван повертається ззі старфорджем т анападає на Республіку...далі історія відома
Нові Ситхські Війни:
Війни, що тривали протягом тисячи років. Апогей всього цього прийшовся на самий кінець війни, коли братство темряви протистояло армії світла на плаенті Руусан. Братство Темряви було знищено, але не джедаями з Армії Світла, а дартом Бейном, що за допомогою хитрого плану зумів їх зігнати та знищити за допомогою ментальної бомби....
Гіперкосмічна Війна Старка:
Війна Сил Безпеки Старої Республіки та Торгової Федерації проти кримінального синдикату...
Громадянська Війна Мандалоріанців:
Дозорні Смерті проти Справжніх Манда. Справжні Манда перемогли, а Джанго Фетт став мандалором....
Війни Клонів:
поясненнь не треба
Галактична Громадянська Війна:
Лише часові рамки: від початку повстання до перемир"я Пеллеона-Тревіса
Нашестя Вонгів:
Істоти з іншої галактики захоплюють більшу частину галактики, але вся галактика згрупувалась разом, щоб їх вигнати
Війна ГА проти Конфедерації:
Кореллія прагне незалежності та об"єднується з Ботанами, Коменорцями, Фондорцями та іншими. ГА у відповідь починає агресію. Все це вилилося у повномасштабну та кровопролитну війну
130й ПБЯ:
Я втомився поянювати, читайте комікс "Star Wars: Legacy"
Roofless
22.8.2007, 10:14
Війни Клонів. Адназачно. Тут вам і мандалоріанці в несчисленних кількостях, велика кількість різної техніки та зброї + це й джедаї з ситхами активно втручувалися + саме там з.являється моя найулюбленіша техніка - Ларті(ЛААТ/і)
-Riala Avery
22.8.2007, 16:14
На даний момент мене найбільше вразило нашестя Йуужань-Вонгів.
Сити з Джедаями, звісно, багато шуму роблять, але вже дещо набридли, як і Галактична Громадянська війна. Може тому ця нова раса воїнів, яка узялася не зрозуміти звідки, з усіма своїми "технологіями", віруваннями, не чутливістю до Сили, була чимось незвичним, дійсно новим. Вони отримували багато перемог, постійно змінюючи планети, пристосовуючи їх під себе. Їх складно сприйняти, принаймні мені, занадто швидко все стало дуже погано.
Напевне всі ці війни є вражаючими, але колиб їх побачити в відео отоб бувби капец.
Haydamaka
26.2.2008, 17:59
Найбільш вразив кінець війни клонів: сповнений зрадою та вероломством. Вбивство в спину джедаїв, падіння найсильнішого джедая на темний бік... Власне все те, про що йдеться у "помсті ситів"
Войны клонов больше всего,как подметил
Roofles там есть все практически задействованы
Особенно мне понравилось когда клоны вместе с йодой прилетели спасать анакина и оби вана с арены ...
помойму самая интересная и необичная война - это гражданская война (оригинальная трилогия звездних войн)Мне она кажется более интересной и веселой чем война клонов.
Самые интересные войны, на мой взгляд, это мандалорианские войны, междуусобная война джедаев и великое уничтожение джедаев (great jedi purge I) - время когда "жили и творили" Дарт Малак, Дарт Реван, триумвират ситхов состоящий из Трайи, Сиона и Нигилуса... Мне очень по душе этот отрезок истории ЗВ, наверное потому что действие первого и второго KotOR (моей любимой РПГ) разворачивается вокруг этих событий.
А мне больше всего интересует Мандалорианская война...Вот ето времена были
Мне поразила Война клонов,
и Мандорианска война
Resarvet
24.3.2008, 12:33
Мандалорианские войны - самые жестокие
Мне понравилась война клонов.
Мандалорианские войны - самые захватывающие.
Blood Raven
8.6.2008, 12:48
Мандалорианские войны - класика жанра ; )
-Ajunta Pall
8.6.2008, 19:46
Мандалорская а за ней и гражданская война джедаев...
но гражданская война джедаев в ужас бросает если подумать сколько джедаев умерло на етой войне...