Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Книга про знаходження Люка в академії ситхів
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-profy
Читаючи Т.Зана "Рука Трауна", натрапив на інформацію, що Люк проходив навчання в академії ситхів. Чи є якась література з цього приводу або, можливо, просто інформація про цей період його життя. Дякую
-Snoop
(profy @ 6.8.2007, 22:08) *

Читаючи Т.Зана "Рука Трауна", натрапив на інформацію, що Люк проходив навчання в академії ситхів. Чи є якась література з цього приводу або, можливо, просто інформація про цей період його життя. Дякую

мне известно что он не учился там, а просто был на Карибиане как абитуриент(тоесть после конца абучения у йоды он учился контролирывать темную сторону и там как бы и проводил часть времени)
-profy
Так, щось подібне пише і Зан, але хотілося б знайти більш повну інфу
-Riala Avery
Люди ви про що? blink.gif Коли це Люк був на Коррибані? Я читала дилогію, але нічого такого не пам'ятаю.
Може річ про його навчання у відродженого Імператора? Але нічого про Коррібан та Академію Ситів там не має.
Можна трошки більш інфи, хочеться розібратися.
-Snoop
(Riala Avery @ 7.8.2007, 11:26) *

Люди ви про що? blink.gif Коли це Люк був на Коррибані? Я читала дилогію, але нічого такого не пам'ятаю.
Може річ про його навчання у відродженого Імператора? Але нічого про Коррібан та Академію Ситів там не має.
Можна трошки більш інфи, хочеться розібратися.

щас попытаюсь чтото найти.......как вам известно существует тисячи книг звезных воин (6 из них Джоржа Лукаса, остальные написаны фанатами или просто писателями с глубокой фантазией.....не помню где но вроде слышал об этом.....)
-Riala Avery
SnoopObi

Ну, якщо говорити про книги, то Лукас не писав жодної.
Тисячі книг, це трошки забагато. Кілька сотень можливо є. Може згодом wink.gif
Але, якщо ти про фанфіки, то їх дійсно дуже багато.
-Snoop
(Riala Avery @ 7.8.2007, 13:45) *

SnoopObi

Ну, якщо говорити про книги, то Лукас не писав жодної.
Тисячі книг, це трошки забагато. Кілька сотень можливо є. Може згодом wink.gif
Але, якщо ти про фанфіки, то їх дійсно дуже багато.

я читал все основные + пару дополнений("осколок кристала власти"........) smile.gif
-Riala Avery
SnoopObi

"Основні" це новелізації епізодів? До речі, читаєш в оригіналі чи в перекладі?
-profy
(Riala Avery @ 7.8.2007, 11:26) *

Може річ про його навчання у відродженого Імператора?

Так, я саме про це. Вибачаюся за неточне формулювання свого питання. До речі, ось цитата з книги:

"...все началось с того путешествия на Бисс, в которое тебя понесло девять лет назад. С того, с чем ты там столкнулся.

- Возрожденный Император, - Люка передернуло при одном воспоминании.

- Да кем бы он там ни был, - отмахнулась Мара. - Лично я не уверена, что это был он, но не суть. А суть в том, что ты тогда решил - очень глупо и самонадеянно, по моему глубоко личному мнению, - что самый верный способ его остановить - это якобы примкнуть к нему и позволить ему обучить тебя некоторым особенностям работы с темной стороной Силы.

- Но я же не перешел на темную сторону, - запротестовал Люк. - Ну, то есть мне кажется, что не..."

Але питання все-одно залишається відкритим - де можна знайти більше інформації з цього приводу?
-Kreator
Я думаю, що пiд "Академiэю Ситхiв" Занн мав на увазi навчання Люка у Палпатiна в комiксi "Темна Iмперiя"
-profy
Дякую. А можеш десь викласти цей комікс?
-Riala Avery
profy

Комікс "Темна Імперія" можна знайти тут. Сайт російський, комікс підтримує лише перегляд, тобто архівом не скачаєш.
-profy
Дуже дякую. Подивимось, чи знайду я там те, що шукав shifty.gif А взагалі, мені здається, тема має бути доволі цікавою, адже сам факт того, що майстер джедай проходив навчання у Імператора, викликає багато питань...
-Riala Avery
Ця тема дійсно цікава і викликає багато запитань. Мені навіть дещо шкода, що про це не написали книги, лише комікс. Як би не старалися його творці, але комікс не може усе показати та пояснити. Тому здається дуже дивним, що Люк Скайвокер, який не піддався ТСС, незважаючи на усі старання Імператора, та був готовий померти, але залишитися джедаєм, просто взяв та вирішив вивчати ТСС під керівництвом вже відродженого Палпатина. Для мене це дещо дивно blink.gif Хоча вже звикла.
-profy
Так, шкода, що нема книги sad.gif Глянув я той комікс - там картинок більше ніж якоїсь інформації wallbash.gif Дивно, чому ніхто з письменників не підхопив цю тему confused1.gif

А свою поведінку Люк мотивував нібито бажанням глибше вивчити Силу, пізнати ТСС, щоб потім ефективніше з нею боротися. Дивним виглядає і те, що не зважаючи на слова Йоди ("Раз пізнавши ТСС, вона захоплює тебе назавжди", щось в такому дусі blush2.gif ), Люк потім зовсім втратив вплив ТСС на себе...
-Riala Avery
Ось і говорю, що його "мотивування" нікуди не годиться, тим більше після всього, що вже з ним трапилося, подібний висновок не дуже підходить.
До того ж не йому першому така думка в голову прийшла. Якщо не помиляюсь, то Улік Кел-Дрома теж до цього додумався, що ТСС можна знищити, лише з середини.
Добре хоч Люк там не надовго затримався wink.gif
-profy
Тому й не затримався, що не було суттєвих мотивів no.gif Дійсно добре, що він вчасно зупинився smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.