Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Советы
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
-Midnight
Я решил создать тему,где будут советовать трэки по интересам.Предлагаю сделать так:
Рок(Стиль) ХХХ (Группа) - Песня

Итак:
Рок - Offspring - Can't Get My Head Arround You ))) знакомая по ролику s33j
Готик рок - Blind Guardian - Otherland
ммм...Даже не знаю как называется этот стиль - Bonnie Tyler - Holding Arroun For Hero
Roofless
Для тих, хто хоче підняти настрій
Рок-н-ролл - The Who - Eminence Front
-The Maks
Мені здається, що ідея теми не дуже гарна - все одно кожен буде своє радити, а для інших воно може і не згодитися. До того ж репертуар пісень, що слухає кожна людина, змінюється дуже і дуже часто і залежить від настрою.
-Midnight
(The Maks @ 20.7.2007, 9:31) *

Мені здається, що ідея теми не дуже гарна - все одно кожен буде своє радити, а для інших воно може і не згодитися. До того ж репертуар пісень, що слухає кожна людина, змінюється дуже і дуже часто і залежить від настрою.

Тв ладно,я для этого и создал по типу "Жанр" - "Группа" - "Песня"
Жалко что в темах разделов сделать низзя
Roofless
(The Maks @ 20.7.2007, 9:31) *

ІМХО слухати лише певні жанри музики це безглуздо. Плейліст справжнього любителя музики містить у собі найкращі роботи майстрів музики усіх напрямків за весь час існування музики як такої.
Jacob
(Roofless @ 20.7.2007, 11:16) *

ІМХО слухати лише певні жанри музики це безглуздо. Плейліст справжнього любителя музики містить у собі найкращі роботи майстрів музики усіх напрямків за весь час існування музики як такої.

согласен,даже заядлому любителю тяжелой музыки может нравится какойто класический трек,который просто будет красивым
-Maddy
С каких пор оффспринг это рок, а блайнд гардиан это готик рок (хаха три раза)?
по теме -
аквариум - шумелка, если хочется драйва
аквариум - тибетское танго или 212-85-06, если нужен психодел.
-The Maks
С каких пор оффспринг это рок

А разве панк-рок - это не разновидность рока? Не гони беса _a1.gif

А я не розумію, як можна слухати усе підряд _a1.gif
Звичайно, досить часто бувають і виключення, коли подобаються пісні поза жанрами, які ти звичайно слухаєш. Але, наприклад, слухати хіп-хоп чи клаб мене ніщо не змусить _a1.gif

Ну добре, щось пораджу, але жанр писати не буду - все одно на цей рахунок будуть лише одні суперечки _a1.gif
Foo Fighters - Exhausted - слухати в навушниках після півночі, коли вже дуже хочеться спати _a1.gif Добре підходить до такого настрою.
Cardigans - I Need Some Fine Wine And You Need To Be Nicer - легка і гарна
Nickelback - Rockstar - з гарним змістом
My Chemical Romance - Famous Last Words - гарна й рульна.
Foo Fighters - Best Of You - моя найулюбленіша з усіх пісень.
-Poxmelnik
Хоть сам и люблю Слипкнот,но все же слушаю всякие тупости типо этой wallbash.gif
Для тех кому скучно!!!
Gunther-Ding Dong Song!!!
Ужасно поднимает настроение)Но слишком долго в голове держится(((
http://62.80.178.137/file/758408/855597/Gu...Dong%20Song.mp3
Советую) thumbup1.gif
-firexsis13
(POXMELNIK @ 29.8.2007, 15:14) *

Хоть сам и люблю Слипкнот,но все же слушаю всякие тупости типо этой wallbash.gif
Для тех кому скучно!!!
Gunther-Ding Dong Song!!!
Ужасно поднимает настроение)Но слишком долго в голове держится(((
http://62.80.178.137/file/758408/855597/Gu...Dong%20Song.mp3
Советую) thumbup1.gif

ai.gif Я щас скачал - чуть не помер. И это слушает тот кто любит Слипкнот? ai.gif
-Poxmelnik
(Firexsis @ 29.8.2007, 15:17) *

ai.gif Я щас скачал - чуть не помер. И это слушает тот кто любит Слипкнот? ai.gif

Чесно сказать я это не слушаю)Так что не надо тут)Просто боянистая и приставучая песня!Которой можно погнать над кемто)И ваще я это как песню не воспринимаю, скорее как прикол,баян,и т.д. wallbash.gif А умерать не стоит!!!Рано еще ad.gif Могу и ченить потяжелее вылажить Hatebreed или еще что нибудь
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.