Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ЗВ і Вархаммер 40К
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-Kreator
Навіть не знаю, де цю тему створювати. Але якщо тут буде йти мова про ЗВ - створив тут.

Мабуть, більшість знає, що таке Молот Війни 40К. І хочаб раз хтось ці 2 світи порівнював.
Ось моє порівняння:
Емблеми Республіки та Хаосу Неподільного

(теги імг з зображеннями не в юа-ікс поза кантіною викладати можна-ж?)

Ну, відписуйтеся тут не тільки з порівняннями....
-CloneTrooper
Вархамер
кровь,смерть,разрушения,все старое и ржавое

ЗВ
крови нет,смерть,разрушения,все новое и красивое

Разница как между баном и оффтопом
-ДартСВИНЯ
Не,разница огромная.Вархамер использует средневековую геральдику,а в ЗВ чистая фантастика.
Так как щас клею БМП космодесанта,достаточно хорошо ознакомился с ихней символикой smile.gif
-M U T E
Нуу. Недумаю что тут много общего. А в Вархаммер в основе лежит готическая фантастика. Магия и высокие технологии. А нащет емблем. Восьмиконечная звезда Хаоса - Символ Разрушения. А у Империи просто кружок с палочками - ИМХО
-Kreator
Лол. То був не символ Імперії - Республіки. У символа Імперії 6 кінцівок, а не 8. Але згодьтеся, що символ Республіки нагадує 8гранну зірку Хаоса
-Riala Avery
(Dark Gunner @ 20.6.2007, 15:23) *

Лол. То був не символ Імперії - Республіки. У символа Імперії 6 кінцівок, а не 8.

Это точно символ Республики? Всей Республики или он появился во времена Войны Клонов? Просто я всегда считала, что у Республики такой символ. К тому же, если не ошибаюсь, его можно увидеть в сенате в 1Э, на платформе канцлера. Сама проверить сейчас не могу, может разъясните rolleyes.gif

-Kreator
Так - це символ Республіки (кажися, він З"явився після Нових Війн Ситхів), а той символ (що я виклав) - я так не зрозумів, це символ Республіки часів Війн Клонів, чи це символ ВАР....
-CloneTrooper

Емблеми Республіки та Хаосу Неподільного

??? Совсем непохоже
-Kreator
Ніхто не підскаже, яка це капітула зображена? А то я не знаю sad.gif ....

http://www.myconfinedspace.com/wp-content/...hammer-grey.jpg
Achilles
да не сравневать две абсалютно разные игры нельзя, а есле емблемы имеют почти одинаковые формы (круг с палочками) то ето нечего не значет, похожие емблемы во многих играх.
ЗЫ:а що таке капітула?
-Kreator
Ну, я не дуже розбираюся у Вархаммері 40000, але щось знаю. Капітула - 2000 космодесантників. Капітули сформували після Єресі Хоруса - розформували легіони космодесанта, зменшили їх до 2000 і отримали капітули. Є відомі капітули типу Ультрадесанту, Кровавих Янголів та ін....
-AntonUA
Вроде капитула Чёрных Храмовников (Dark Templars)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.