Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
ARC troopers
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Star Wars
-CloneTrooper
Я взял и перевел инфу(с старворс.сом) про ЭРК клонов:

Материал представлен в ознакомительных целях, без права дальнейшего распространения!
Текст сделан как картинка!
Скоро добавлю в нашу Вики

НУ КАК?
Roofless
Ще треба додати про те, що:
Було дві генерації АРКів - перша з них була менш вдала ніж друга(не пам.ятаю чим саме, там щось на зразок сказу чи ще щось... wink.gif).
Під кінець війни АРКів тренували інші АРКи, яких тренував Фетт(зокрема здається Альфа-12)
АРКи разом з ДжетТуперами складали війська повстання на Каміно проти Імперії
Валон Вау казав: "Щоб виконати завдання ви можете відіслати 100 клонів чи 4 клон-командос чи 1 АРК-трупера
-CloneTrooper
???
Все что я перевел было в старворс.ком!
Roofless
Я це розумію, але інформація не повна, а навіщо сувати у нашу вікі неповний матеріал? Якщо хочеш - я знайду решту інформації, додаси до своєї і впишеш у вікі
-CloneTrooper
Хорошо. Только надо тредактировать мою статью - в ней еще не все понятно и нормально

Фсе

Нужно еще инфы
Garibaldi
(Roofless @ 11.6.2007, 18:41) *

Валон Вау казав: "Щоб виконати завдання ви можете відіслати 100 клонів чи 4 клон-командос чи 1 АРК-трупера

Если честно я с этой фразой не соглашусь. Просто у клон-командос и арок были разные задания.
Арки готовились как элитные штурмовые отряды – разные спец операции во время атаки республиканской армии(подмога в прорыве фронта противника).
Клон-командос готовились как чистый спецназ – одни в тылу, когда до армии республики далеко. Правда жаль когда джедай погубили большинство клон-командос во время Battle of Geonosis. Используя их как простую пехоту. Вот там были нужны арки.
Roofless
Це переклад прямого тексту Валона Вау. Єдине що я змінив - це порядок, за яким йдуть підрозділи. В оригіналі: Арк, 100 клонів, 4 командос.
Зайди у вукіпедію у статтю про командосів чи АРКів - побачиш
Garibaldi
Да не ты не понял я не про то как ты перевел. Я про саму фразу. Как по мну Арки не лучше клон-командос. Ладно не будем оффтоп разводить.
Roofless
(Maul @ 12.6.2007, 22:06) *

Да не ты не понял я не про то как ты перевел. Я про саму фразу. Как по мну Арки не лучше клон-командос. Ладно не будем оффтоп разводить.

Та не розводимо ми тут оффтоп - ми з.ясовуємо місце АРКів у Армії Республіки, усе норм.)
А як ти поясниш те, що вони майже ніколи не працювали сквадами? Лише для найскладніших та ризикованіших місій їх об.єднували. Наприклад для врятування джедаїв під час першої зустрічі з Грівусом.
Валон Вау цією фразою прирівнював взвод клонів, сквад командос та АРКа(скоріше за все Нуль-класу, вони були найкрутіші). Скірата, їх сержант казав що вони смерть на ногах
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.