Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
XJedi OpenSource
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Привіт усім! thumbup1.gif

10 років були веселими і цікавими, думаю усі погодяться. Проте я уже не буду нажаль розвивати нашу гру далі ) Готовий поділитися усіма наробками і досвідом з усіма хто зацікавлений: або розвивати сам на порталі щось, або створити свої портали чи сайти на основі технологій xjedi.

Думаю необхідні речі можемо викласти на якийсь публічний git-хостінг, і надати права на читання усім бажаючим, а права на запис тим хто хоче щось розвивати далі ) Якщо хтось буде вносити зміни до серверного моду, можу оновити наші сервери, також.

Комусь буде цікаво?
Tyber
(Dan Mor @ 18.11.2016, 1:09) *

Комусь буде цікаво?

Да, будет интересно посмотреть, а скорее и использовать для каких-то быстрых игр.

upd: Если заливать, то скорее всего проще всего и удобнее для всех будет на github.
Boomer
Думаю необхідні речі можемо викласти на якийсь публічний git-хостінг, і надати права на читання усім бажаючим, а права на запис тим хто хоче щось розвивати далі ) Якщо хтось буде вносити зміни до серверного моду, можу оновити наші сервери, також.

Комусь буде цікаво?

thumbup1.gif
Sheza
Це були найкращі 8 років інтернет життя на цьому порталі. Дякую!
Dan
Ок, як буде час, я займусь цим і викладу на git хаб і напишу інструкції.

Якщо в когось є бажання працювати над удосконаленням серверів порталу, теж кажіть
Liberty
Все? _a2.gif
The End ?
imba
Портал будет работать как и раньше , только теперь работа Дана будет в открытом доступе , и любой желающий сможет дорабатывать мод _a1.gif
Conspirator
Если такие права отдаются , то и администрацию надо менять ...потому что я так понял Имба вы все тоже умываете руки? _a1.gif Или вы все же будите проектом заниматься?
Dan
Зможеш взяти мод і створити свій портал зі своєю адміністрацією ) Ми зайдем пограти, і ти нас забаниш))) Цього ти хочеш? )

А на цьому порталі уже багато років відкриті можливості для тих хто хоче стати адміном - пишіть заявку і вперед
Dan
Я сподіваюсь я знайду на це час і зроблю це в найближчі пару тижнів.

Мені треба розібратись з github, та налаштувати мод на роботу без порталу в автономному режимі, оскільки багато чого прикручено саме до порталу зараз.
Планую в першу чергу викласти саме JA сервер наш, з усіма унікальними фічами типу режимів ігор і т ін.

Так що чекайте кого цікавить.. )
Dan
Вибачте, не було часу відкрити коди, оскільки в повністю чистому вигляді відкрити не можем, бо це відкриє також можливо деякі можливості для вразливостей порталу, оскільки ігрові сервери пов'язані з сайтом також, особливо те що стосується авторизації гравців і т ін.

А почистити і створити версію моду без цих пов'язаних речей поки немає часу, бо мене просять над іншими речами попрацювати для порталу.

Я сподіваюсь пізніше таки створю спеціальну версію моду _a1.gif

Якщо у когось є плани або допомогати розвивати наш мод, або запускати на власних серверах якісь наші фічі - дайте знати, я готовий сприяти і допомогати.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.