Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ідея зменшення імбовості бонусних мечів та скінів
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Назріла ситуація, коли багато гравців не хочуть взагалі грати коли проти них імбалансні мечі та скіни. Але через це ми втрачаємо різноманіття всієї гри що ми створили, і не хотілося б відміняти їх повністю. Я пропоную разом зробити бонусну реформу, наладнати баланс до такої міри, щоб бонусні мечі давали лиш маленьку перевагу і їхнє застосування не грало майже ролі порівняно з реальними навичками гравців. Компенсації тим хто купив бонусні мечі не планується, оскільки поперше ми змінимо багато бонусів одночасно а не лиш одного, а по друге, цим же гравцям і вигідніше, щоб з ними більше було охочих пограти.

Я думаю почати з того що перевагу мечів Rapier / Bones / Lotus / Hero / Vampire зменшити удвічі. Меч Nemesis зробити, щоб електрощок застосовувався лише з шансом 20%, замість постійного.

Що скажете?

PS. Більше враховуватиметься думка донатерів - спонсорів порталу, без яких ми б зараз і не грали.
Balt
Маленькое преимущество – это 5-15%. Больший процент для самых «мягких» бонусов, вроде Вампирика и Яда (потому что он металлический, а это минус). Меньший для Протона и Рапиры, потому что длина и скорость – ключевые параметры.
Quel-Drin-Fal – переделать бонус. Сабертач и нет форсы на 10с – гарантированная смерть на ФФА. Лучше, чтоб отнимало n силы, где n зависит от демага. Не то, чтобы на ФФА еще кто-то играл, но я обычно выходил, когда кто-то брал этот сабер.
Verpine's Trick – аналогично, сабертач – потенциально снимает 100 брони и дает отхил на 50.
Nemesis – самый имбовый бонус. Проценты необязательны, если сделать шок такой же как у Демпа. Если игрок делает удар и в этот момент по нему попадают с демпа, то он не станится.

Бонусы нужно урезать и у скинов:
Adepts Avoidance – на ОБ с пушками это самая имбалансная вещь. Игрок надевает скин, берет снайпу и отстреливает игроков с другого конца карты, ничего не боясь. Сделать бонус, о котором Кибран изначально говорил – уворот от снайпы (как при Сиинге 3 уровня), а не абсолютная неуязвимость.
Twillek Princess – слишком огромный реген. Неуязвимость на ФФА, если игрок выбирает Светлую сторону и машина для убийства, если игрок выбирает Темную. То же самое актуально для ОБ с силой (мы раньше такие часто играли), только еще и команду усиливает.
Darth Revan – игрок просто размахивает желтым, получает кучу ударов, но передемаживает. Особенно жесткая связка с бонесом.

И почему у глеф нету бонусов? Дискриминация.
Говорят будет слишком имба, но почему-то дуалы могут использовать сразу два. Запретить бонусные мечи для «saber2».
Dan
Думаю переробляти бонуси на інші пропонувати не треба. Немає часу це робити, потребує довгих обговорень. Давай пропонувати лише зменшити силу певних бонусів. Бонуси на захист не думаю що треба поспішати зменшувати. Основні у всіх претензії до бонусів на напад..

Ну Adepts Avoidance можна замість демеджа 0% поставити 50%..

Дуали самі по собі дизбалансні в гіршу сторону, ними дуже мало грають.. Давати перевагу дуалам - як на мене це якраз вносить баланс в систему.
Balt
Дуалы не хуже. Да, ими играют мало, так исторически сложилось. Но они быстрее глефы, выше демаг и куча кат. А теперь представим все это с рапирой и бонесом.
Velasquez
Предлогаю сделать длинее Blades Of Fury, ими не играют.И еще доработать удар ногой, походу на них только анимация удара ноги работает.
Dan
я чудово збивав з ніг ударом ноги в Blades Of Fury, а потім шинкував противника.. чому тільки анімація? )

Хоча з якихось причин удар займає 50% сили..

--

Лан, тут багато возні виходить. Я думаю краще залишити як є, а в Лізі ОБ ми бонуси відключим просто, подібно до ОД. А на звичайних серверах хай діють, бо то для фану а не на змагання. Ну деякі лише зовсім імбалансні попробуєм потрошки зменшувати.. треба подумати які все ж..
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.