До 10-річчя порталу було б добре ввести якесь удосконалення, на жаль часу удосконалити GW немає належним чином, як хотілося б, тому довелось це відкласти. Але можливо вона буде перезапущена з поточними настройками і зменшенням кількості планет.
В цій темі хотів оголосити про наміри вдосконалити те, в що досі продовжують активно грати: це система ОБ. Я думаю щоб її удосконалити, потрібно менше ресурсів, і сподіваюсь вдасться це зробити цього літа.

Ідея в тому щоб створити систему при якій автоматично і регулярно створюватимуться ОБшки, формуватимуться команди зі постійним складом, вестимуться змагання за нові показники: персональні рейтинги тімплею та рейтинги команд, зароблятимуться куажки і іноді проводитимуться командні турніри як на Євро-2016 )
Я хотів би ввести стандартні розміри команд для усіх, щоб не ускладнювати систему, і вона була прозора і зрозуміла і дала оптимальний баланс між якнайбільшою кількістю команд на порталі та повноцінністю гри:
Команди це будуть сквади по 4 гравця + 2 запасних. Тобто команда це завжди максимум 4-6 гравців, лише 4 з яких грають одночасно на Лізі ОБ.
Кожен LIVE гравець на порталі матиме право створити команду за певну плату і стати її капітаном. Кожен LIVE гравець зможе вступити в іншу команду на запрошення капітана. Капітан зможе виставляти пріорітет гравцям, хто з'являтиметься в черговій грі. Тариф на створення команди в якій зможуть брати участь лише власники Premium та VIP голокронів буде невеликий. А для універсальної команди - більший.
За якою саме схемою будуть проводитись самі ігри, тобто коли і хто грає - цього я ще не до кінця продумав. Планую тільки щоб це було регулярно і безплатно і доступно всім, і ви змогли грати з командами, що рівні вам по силі а не тільки потерпати від сильних. За плату імовірно можна буде лиш підвищити свій пріорітет участі, тобто раніше ніж інші чи більше ніж інші грати в Лізі. Усі битви відбуватимуться без зброї і сили, але імовірно з бонусними мечами та скінами.
В результаті матимемо рейтинг найкращих команд, за місце в якому постійно ітимуться змагання. Найкращі команди отримуватимуть якісь цінні призи. Знижки в магазині чи щось типу. Також буде видно статистику окремо кожного гравця і його Team rate. Найкращі гравці будуть на вагу золота, їх купуватимуть за домовленістю капітани у інших команд за куаги

Як вам така система? Чи підтримуєте її поступове створення?
Якщо так, реєструйтесь в бета тестери - до яких я завжди зможу звернутись про допомогу в тестуванні)
Ще користуючись нагодою, хотів би попросити про фінансову підтримку для порталу, у вигляді активнішого купування куажок: оскільки за останні місяці ми маємо значно більше витрат ніж надходжень від донату. Особливо пригодились би платежі PayPal. У зв'язку з цим така акція:

В цей період за купівлю CUAG в ручному режимі +20% додаткових куаг від суми купівлі Адміністрація додасть власноруч тим хто зробив покупку мінімум 50 000 CUAG.
А першим 5 покупцям CUAG через систему PayPal мінімум на 50 000 CUAG Адміністрація додасть власноруч +80% від суми купівлі!!!
(Upd. Залишилось 4 із 5)
Всі хто візьмуть участь в акції, в подальшому за бажанням стануть першими капітанами ОБ ліги! Ці гравці отримають право безплатно створити універсальної команди - в які зможуть входити не тільки Premium гравці!
Взяли участь:
Nikooz
Rampage
30 липня виповниться 10 років порталу і до цієї дати будуть також акції на знижки у магазині.