Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Радіо XJedi!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал
Fell

Ми відновлюємо радіо на період турніру!

Зараз в нас тільки один ведучий Kaine, якщо хтось має бажання до нього приєднатись - пишіть в цій темі, потрібен ще один ведучий! thumbup1.gif

Орієнтовано ефір буде проводитись о 21:00 і пізніше.
Поки що ми працюємо над технічною частиною і плануємо запустити радіо вже завтра.
Birdy Once
Є бажання праювати, маю хорошу дикцію, і приємний голос)
Fell
Радіо повністю відновлено! thumbup1.gif
Плануємо перший ефір під час об о 23:00.
LTBR
Не знаю туда ли пишу. Но после прослушивания 5-10 минут у меня радио просто выключается и нужно обновлять страничку
Sem
Не знаю туда ли пишу, но ребята. Обратите внимание, что вы сейчас в эфире на весь портал, и с матами настраиваете микрофон megalol.gif
Fell
Вибачаємось laugh.gif Поки увімкнув вам музику.
Виправляємо.

Сьогодні о 21:00 перший ефір!
Підключаємось та слухаємо, сьогодні вас буде розважати Rj Kaine!
Kaine
Заранее прошу извинения за возможные неполадки с соединением-очень давно не работал с этой программой. _a1.gif
Fell
Ефір розпочато!
Kaine
Эфир сегодня начну с 20:00 до 21:00(+-15 минут). В связи с неотложными делами, сегодня не смогу комментировать турнир, но тот кто хочет послушать свежие новости или аналитику, под хорошие треки, может подключаться к вещанию. Спасибо за понимание и внимание.

п.с. возможно комментировать будет мой напарник)
Sly
Ошибки серьёзные допускаете. Как можно не знать прошлогоднего победителя турнира? :\ Хоть как-то же нужно готовиться к эфиру
Dessel
Интересует вопрос, какую цель вы ставили перед собой, восстанавливая радио? Крутить музыку на период турнира? Лично я, когда увидел тему, сильно обрадовался, потому что помню как комментировали Арс и Родни, как они комментировали турнир, каждый бой. Сейчас же просто крутится музыка. Если вы так и планировали, тысяча извинений.
Lotr
(Kaine @ 10.12.2015, 19:13) *
В связи с неотложными делами, сегодня не смогу комментировать турнир

Так, Shox, це виглядає як частина плану. Вибачення напевно доречні.
Kaine
Сегодня, начнется эфир в 20:30. Буду радовать вас хорошей музыкой, а также комментировать предстоящий отборочный тур на "Новогодний турнир" нашего портала. Прошу прощения за непредсказуемые вылеты радио, а также за то, что не могу его вещать как кто-то другой. Я один кто согласился на это, а у меня времени не всегда хватает, но я действительно стараюсь сделать максимум для слушателей, чтобы те, в свою очередь, более чем сполна насладились турниром. _a1.gif

Толи еще будет tongue.gif
Fell
Любі друзі, наше радіо вдосконалюється і розвивається, ми плануємо провести вікторину на тему порталу та новорічного турніру.
Давайте так я підготую питання день на наступну середу-четвер і якщо буде хоча б 10 гравців ми її проведемо! Приз буде сюрпризом =) blush.gif
Kaine
Сегодня буду в эфире ориентировочно с 20:30. Помимо комментирования новогоднего турнира, расскажу о проведении турнира по Доте 2 соломид 1х1, а также о казусах в его проведении. Арс, отпиши в ЛС если сможешь составить мне компанию. _a1.gif

п.с. а то "именинник" говорил, что ты прихворал чето-то там)
Kaine
Радио вот вот включится. Хочу заметить, что ваши просьбы по поводу "заказа песен" и "приветов" учтены, на днях будем решать вопрос об их реализации. Сам я потянуть всю эту программу не могу, мой напарник болеет, а главный организатор боится говорить в микрофон. _a1.gif Возможно, мы наберем еще себе людей в команду, но это всё со временем. happy.gif
Fell
Стешняшка я blush2.gif blush2.gif blush2.gif happy.gif
Давайте так, щоб передати привіт комусь будете поки писати в пп(в грі) Rj'ю якій веде ефір.
Щодо пісень тут все складніше, радіо відновлено поки що на період турніру, для того щоб його коментувати _a1.gif після турніру ми плануємо повністю його відновити, якщо звісно будуть слухачі та ведучі, якщо ефір розпочинається за 15-20 хвилин до початку турніру я гадаю ви можете спробувати попросити Rj поставити вам якусь пісеньку =).
Також не забуваємо про вікторину яка за планом буде на вже цій неділі =)
Fell
Ефір розпочнеться через декілька хвилин, також не забуваємо що сьогодні буде вікторина.

Вікторина от от розпочнеться, всі хто має бажання прийняти участь приєднуйтесь до радіо і заходьте на сервер!
Dan
УСІ ПОЧИНАЄМ ГРАТИ В ВІКТОРИНУ!

НА ТУРНІРНИЙ СЕРВЕР!

ЗАХОДЬТЕ ШВИДКО! )

ПРИЗИ ВАС ЧЕКАЮТЬ!
Nikooz
Вітаю переможців вікторини!
Rock, обери будь який меч з магазину на місяць _a1.gif

Taviscaron - 1000 CUAG
Koteyka - 1000 CUAG
Rock - 1000 CUAG
Oleks - 2000 CUAG

Dan
Stark питав..
Відводь з вікторини про офіційну дату створення порталу тут
http://ancient.uagalaxy.net/2006/07/30/welcome.html
Rock
Можно мне Бонес?
_a1.gif
LTBR
Что-то я все жду жду.. А можно написать вопросы какие были и ответы к ним? _a1.gif ninja.gif
Fell
Сьогодні в нас не вийшло провести ефір, вибачте.
Так Дамер питання отримати можна =)

Доречі я готую нову вікторину будемо проводити приблизно через неділю =)

Ефір скоро розпочнеться!
Сьогодні на вас чекає новий ведучий!
Lotr
Як ідея - чому б не поставити саундтрек з нового фільму тихенько на фоні під час коментування боїв? Марш опору, наприклад, або теми Рей?
Fell
Здається я щось зламав blush2.gif blush2.gif blush2.gif не можу підключитись до радіо =)
Лотр, можна спробувати, якщо знайду саунтрек =)
Ever
Сегодня радио работает. Ведущие Kaine, Fell, Ever. Ждем вас на трансляции)
Fell
Сьогодні вас будуть розважати Rj Kaine, Rj Ever, Fell.
Хвилин через 5 розпочнемо.

Вітаємо переможців!! thumbup1.gif Плюсикі їм! thumbup1.gif thumbup1.gif
Daitro
Shroud

Хвилин через 10 розпочнемо ефір! Сьогодні ведучі: Rj Kaine, Rj Ever, Fell

Підключайтесь зараз! Rj Kaine буде розважати вас до турніру, сам турнір будуть коментувати Rj ever, Fell

Щось багато ми на вас грошей витрачаємо =))
Konstantin
Rock

Підключайтесь до радіо, Rj Kaine розкаже вам про сходочку а також якщо буде сьогодні двобій прокоментує =)
Ever
Всем доброго вечера. Сегодня работает радио. Буду вести я и Fell. Заготовлен очень хороший конкурс с ценными призами сразу после турнира. Желающие принять участие, для вас 2 условия:
1. Иметь микрофон;
2. Добавить Fella в скайпе (fell_uag)
Fell
Примайте участь в конкурсі, всі пісню дуже легкі, добавляємось до скайпу!

Більше ніхто не хоче приймати участь?

Вітаємо переможців!
Sheza 1000
Anarien 2000
Despair 2000
Mazahaka 1000
Dammer 1000
Sexy Bamboe 1000
Якщо чесно я вас не розумію, ви соромитесь добавитись до скапу чи що?
Також якщо в вас є якісь побажання можете писати в цю тему, не бійтесь.

Наступний конкурс буде вже на фіналі новорічного турніру.
Fell
Сьогоднішній фінал буде коментувати Rj Kaine! Підключайтесь!

Схоже сервер нашого радіо знаходиться там же де і ігрові сервера, і ми не можемо до нього підключитись ak.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.