Ми відновлюємо радіо на період турніру!Зараз в нас тільки один ведучий Kaine, якщо хтось має бажання до нього приєднатись -
пишіть в цій темі, потрібен ще один ведучий!
Орієнтовано ефір буде проводитись о 21:00 і пізніше.
Поки що ми працюємо над технічною частиною і плануємо запустити радіо вже завтра.
Birdy Once
8.12.2015, 11:21
Є бажання праювати, маю хорошу дикцію, і приємний голос)
Радіо повністю відновлено!
Плануємо перший ефір під час об о 23:00.
Не знаю туда ли пишу. Но после прослушивания 5-10 минут у меня радио просто выключается и нужно обновлять страничку
Не знаю туда ли пишу, но ребята. Обратите внимание, что вы сейчас в эфире на весь портал, и с матами настраиваете микрофон
Вибачаємось

Поки увімкнув вам музику.
Виправляємо.
Сьогодні о 21:00 перший ефір!
Підключаємось та слухаємо, сьогодні вас буде розважати
Rj Kaine!
Заранее прошу извинения за возможные неполадки с соединением-очень давно не работал с этой программой.
Эфир сегодня начну с 20:00 до 21:00(+-15 минут). В связи с неотложными делами, сегодня не смогу комментировать турнир, но тот кто хочет послушать свежие новости или аналитику, под хорошие треки, может подключаться к вещанию. Спасибо за понимание и внимание.
п.с. возможно комментировать будет мой напарник)
Ошибки серьёзные допускаете. Как можно не знать прошлогоднего победителя турнира? :\ Хоть как-то же нужно готовиться к эфиру
Интересует вопрос, какую цель вы ставили перед собой, восстанавливая радио? Крутить музыку на период турнира? Лично я, когда увидел тему, сильно обрадовался, потому что помню как комментировали Арс и Родни, как они комментировали турнир, каждый бой. Сейчас же просто крутится музыка. Если вы так и планировали, тысяча извинений.
(Kaine @ 10.12.2015, 19:13)

В связи с неотложными делами, сегодня не смогу комментировать турнир
Так, Shox, це виглядає як частина плану. Вибачення напевно доречні.
Сегодня, начнется эфир в 20:30. Буду радовать вас хорошей музыкой, а также комментировать предстоящий отборочный тур на "Новогодний турнир" нашего портала. Прошу прощения за непредсказуемые вылеты радио, а также за то, что не могу его вещать как кто-то другой. Я один кто согласился на это, а у меня времени не всегда хватает, но я действительно стараюсь сделать максимум для слушателей, чтобы те, в свою очередь, более чем сполна насладились турниром.
Толи еще будет
Любі друзі, наше радіо вдосконалюється і розвивається, ми плануємо провести вікторину на тему порталу та новорічного турніру.
Давайте так я підготую питання день на наступну середу-четвер і якщо буде хоча б 10 гравців ми її проведемо! Приз буде сюрпризом =)
Сегодня буду в эфире ориентировочно с 20:30. Помимо комментирования новогоднего турнира, расскажу о проведении турнира по Доте 2 соломид 1х1, а также о казусах в его проведении. Арс, отпиши в ЛС если сможешь составить мне компанию.
п.с. а то "именинник" говорил, что ты прихворал чето-то там)
Радио вот вот включится. Хочу заметить, что ваши просьбы по поводу "заказа песен" и "приветов" учтены, на днях будем решать вопрос об их реализации. Сам я потянуть всю эту программу не могу, мой напарник болеет, а главный организатор боится говорить в микрофон.

Возможно, мы наберем еще себе людей в команду, но это всё со временем.
Стешняшка я
Давайте так, щоб передати привіт комусь будете поки писати в пп(в грі) Rj'ю якій веде ефір.
Щодо пісень тут все складніше, радіо відновлено поки що на період турніру, для того щоб його коментувати

після турніру ми плануємо повністю його відновити, якщо звісно будуть слухачі та ведучі, якщо ефір розпочинається за 15-20 хвилин до початку турніру я гадаю ви можете спробувати попросити Rj поставити вам якусь пісеньку =).
Також не забуваємо про вікторину яка за планом буде на вже цій неділі =)
Ефір розпочнеться через декілька хвилин, також не забуваємо що сьогодні буде вікторина.
Вікторина от от розпочнеться, всі хто має бажання прийняти участь приєднуйтесь до радіо і заходьте на сервер!
УСІ ПОЧИНАЄМ ГРАТИ В ВІКТОРИНУ!
НА ТУРНІРНИЙ СЕРВЕР!
ЗАХОДЬТЕ ШВИДКО! )
ПРИЗИ ВАС ЧЕКАЮТЬ!
Вітаю переможців вікторини!
Rock, обери будь який меч з магазину на місяць
Taviscaron - 1000 CUAGKoteyka - 1000 CUAGRock - 1000 CUAGOleks - 2000 CUAG
Stark питав..
Відводь з вікторини про офіційну дату створення порталу тут
http://ancient.uagalaxy.net/2006/07/30/welcome.html
Можно мне Бонес?
Что-то я все жду жду.. А можно написать вопросы какие были и ответы к ним?
Сьогодні в нас не вийшло провести ефір, вибачте.
Так Дамер питання отримати можна =)
2)Перший зареєстрований гравець
1)Дата створення порталу
12)Хто створив перший сайт порталу і намалював його дизайн.
5)Переможець першого новорічного турніру
6)Переможець останього новорічного турніру
3)Які клани були першими зареєстровані на порталі
9)Хто спроектував карту Crimea
7)які звання отримували рекрути Імперії та Республіки в часи їх заснування
11)В часи заснування Республіки, що треба було зробити новому гравцемі що вступив в клан,
щоб отримати звання Рицаря Джедая?
4)Який клан переміг в першій галактичній війні
8)На якій карті і в якому режимі проводився останній бій у першій галактичній війні
Відповіді
1)30.7.06, Липень, Июль
2)LUCKY
3)Республіка та Імперія
4) Республіка
5)Rock
6)Necron
7) Padawan та Apprentice
8)Korriban, Siege
9)Alice
10)Сенат
12)Stalker
Доречі я готую нову вікторину будемо проводити приблизно через неділю =)
Ефір скоро розпочнеться!
Сьогодні на вас чекає новий ведучий!
Як ідея - чому б не поставити саундтрек з нового фільму тихенько на фоні під час коментування боїв? Марш опору, наприклад, або теми Рей?
Здається я щось зламав

не можу підключитись до радіо =)
Лотр, можна спробувати, якщо знайду саунтрек =)
Сегодня радио работает. Ведущие Kaine, Fell, Ever. Ждем вас на трансляции)
Сьогодні вас будуть розважати Rj Kaine, Rj Ever, Fell.
Хвилин через 5 розпочнемо.
Вітаємо переможців!!

Плюсикі їм!
DaitroShroudХвилин через 10 розпочнемо ефір! Сьогодні ведучі: Rj Kaine, Rj Ever, Fell
Підключайтесь зараз! Rj Kaine буде розважати вас до турніру, сам турнір будуть коментувати Rj ever, Fell
Щось багато ми на вас грошей витрачаємо =))
KonstantinRockПідключайтесь до радіо, Rj Kaine розкаже вам про сходочку а також якщо буде сьогодні двобій прокоментує =)
Всем доброго вечера. Сегодня работает радио. Буду вести я и Fell. Заготовлен очень хороший конкурс с ценными призами сразу после турнира. Желающие принять участие, для вас 2 условия:
1. Иметь микрофон;
2. Добавить Fella в скайпе (fell_uag)
Примайте участь в конкурсі, всі пісню дуже легкі, добавляємось до скайпу!
Більше ніхто не хоче приймати участь?
Вітаємо переможців!
Sheza 1000Anarien 2000Despair 2000Mazahaka 1000Dammer 1000Sexy Bamboe 1000Якщо чесно я вас не розумію, ви соромитесь добавитись до скапу чи що?
Також якщо в вас є якісь побажання можете писати в цю тему, не бійтесь.
Наступний конкурс буде вже на фіналі новорічного турніру.
Сьогоднішній фінал буде коментувати Rj Kaine! Підключайтесь!
Схоже сервер нашого радіо знаходиться там же де і ігрові сервера, і ми не можемо до нього підключитись