Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[8 років] Акція "Відновлення і Розвитку" #2
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2
Dan

Шановні гравці UAGalaxy!

Наш портал існує уже 8 років, і він пройшов багато випробувань і кризових часів.

Колись, при заснуванні, нам не вистачало вінчестерів, і ми їх купували разом, коли гравці ще не фінансували портал взагалі.

Може ви пам'ятаєте, як був один скрутний час, коли зламався наш сервер і ми організували новорічну сходку, де провели аукціон і просто зібрали кошти на новий сервер який невдовзі купили.

А ще пізніше нас атакували хакери, зламавши операційну систему сервера, і стерши бекапи, і портал непрацював майже місяць. Але за підтримки гравців ми його відновили.

Кожного разу наш портал відновлювався, ставав міцнішим, захищенішим, і більш наповненим новими фічами.

Тепер ми зіткнулися з іншою завадою. Багато хто знає, що активність упала. Грає на серверах все меньше і меньше людей, і створюється враження що скоро перестануть зовсім всі грати.

Але це не так. Є ядро гравців, для яких портал це уже щось рідне. Які ніколи не байдужі до нього. Вони цей портал підтримують.
Багато хто з вас, хто читає це повідомлення, саме і є такими гравцями.
І багато хто з вас в ПМ на форумі і на серверах мене постійно питають: "Дан, ну давай щось робити, активність відновлювати якось. "
"Давай я якось допоможу." "Давай запощу рекламу десь" і т ін.
Дехто каже, що уже друзям новим розказав про портал чи в комп'ютерному клубі встановив гру, чи ще десь. Одним словом я знаю, що серед вас є багато справжніх шанувальників UAGalaxy )

Cправді багато небайдужих людей, які хочуть допомогти. І для цього я організовую акцію Відновлення і Розвитку порталу #2. Скорочено "Вір" _a1.gif (Перша була в 2009у)

Суть її в тому буде, щоб спрямувати всі ваші зусилля одночасно в потрібне русло і в потрібний момент _a1.gif Разом - сила! ) І ми відновимо активність, якщо справді цього захочем, чи навіть зробим більшою ніж будь-коли.

План відновлення активності такий:
1. В найближчі дні і до кінця серпня портал буде трохи модернізовано, удосконалимо сайт, зробимо ребрендинг, може якісь фічі і сподіваюсь новий цікавий сервер.
2. Вкінці серпня ми замотивуємо багатьох нових гравців вернутись до гри. 30 серпня планується взагалі серйозний флешмоб на серверах.
3. В цей же час вкінці серпня всім небайдужим хто писав мені в ПМ з власними пропозиціями і тим хто читає зараз це і має власні ідеї - саме в той час втілити ці ідеї в життя. Запостити оголошення на інших сайтах / форумах / торенттрекерах, розказати друзям, клубам і т ін.
4. І найцікавіший елемент плану, каталізатор всіх процесів, що збільшить ефект попередніх пунктів в рази я описую нижче.

Портал майже ніколи себе серйозно не рекламував ніде. Думаю чи не всі ви тут не через рекламу ) А якщо глянути на інші популярні портали і ігри, їхню активність якраз створює реклама ) Бувають портали фуфло-фуфлом, а розкручені огого як! _a1.gif
А цей портал справді унікальний, і ви знаєте це, і знаєте чим він особливий. Якщо про це дізнаються ті, хто про нього ще ніколи і не чув, то самі розумієте - вони будуть також грати! )
Jedi Academy також залишається досить популярною у Європі. Я планую зробити також нові мови на сайті і залучити європейських гравців до гри, це ще більше наповнить сервери і буде з ким рубатись _a1.gif

Через поточний спад активності і падіння гривні наші фінанси знизились, за весну наприклад прибутків у порталу з пожертвувань (купівлі кредитів) було меньше ніж витрат за той період.
Тобто донату при даній активності уже не вистачає на утримування порталу на цьому ж рівні.

Для того щоб виконати 4й пункт плану в повній силі, запустити потужну хвилю відновлення порталу, я пропоную тим у кого є можливість і бажання допомогти коштами, скинутись в фонд Вір#2
Кошти будуть спрямовані виключно на рекламу і буде опубліковано куди вони надійдуть.
Було б добре щоб кожен скинувся чим міг, усім буде особиста подяка від мене і порталу, а тим хто пожертвує немаленькі суми, навіть незабута подяка порталу у вигляді нових особливих нагород, які так і будуть називатись

"Дякую" (тим хто пожертвує від 100 грн)

і "Дуже дякую" (тим хто пожертвує 500 грн і більше)

Ці нагороди будуть завжди висіти у вашому особистому профілі. У майбутньому можливо ви зможете отримати з їх якісь цінні нові фічі.
А ще, поки вони висітимуть, вони даватимуть власнику особливу лояльність суддів і модераторів.
Крім того нагорода "Дякую" автоматично зменьшуватиме терміни можливих покарань вдвічі.
А нагорода "Дуже дякую" зменьшуватиме їх в 4 рази.

тим хто пожертвує від 100 грн ми також видамо Premium голокрон на рік (або якусь штуку з магазину на рік за цікою до 65000 CUAG)

тим хто пожертвує від 500 грн також ми видамо Vip голокрон назавжди (або будь-яку іншу штуку з магазину за цією ціною) і видамо геть усі кольори для використання на ігрових серверах!

Кошти ми будемо збирати протягом 3-10 серпня. Ви можете передати їх на сходці. Або купити їгрових кредитів на цю суму і одразу переслати їх в ігровий фонд #1 з примітками "Акція "Вір""

За значні здобутки у нематеріальній допомозі порталу ми також будемо вручати ці нагороди і скоро видамо тим, хто заслужив їх у минулому. Їх можна назбирувати декілька.

Якщо у вас є додаткові ідеї як ви можете допомогти стрімкій розкрутці вкінці серпня, можете написати тут.

Дякую за увагу,
якщо є питання, можете задавати _a1.gif

------------------------

Уже вклали у Відновлення і Розвиток:

Darth Tyranus - 714,28 грн
The Fox - 703,14 грн *
Aiver - 682,76 грн
Flesh - 548,10 грн *
Achilles - 535,73 грн *
Weaver - 487,19 грн *
Infinity - 204,83 грн *
Revan - 120,00 грн *
Daitro - 109,62 грн *
Xmax - 106,09 грн *
Yanek - 102,42 грн
Balto - 100,78 грн *
Matador - 100,00 грн
Beatles - 100,00 грн
Moon Light - 99,00 грн *
imba - 99,00 грн *
Freedomix - 99,00 грн *
Omnik - 99,00 грн *

* - нагороди видано

Разом - 5010,94 грн

Weaver
Если пожертвовать от 500 грн, можно получить на 150к куаг не одну, а пару вещей из магазина навсегда, стоимость которых в сумме даст эти 150к?
Moon Light
Если пожертвовать 100 грн то можно получить вещь навсегда если она не превышает 65 к?)
Dan
(Weaver @ 31.7.2014, 19:07) *

Если пожертвовать от 500 грн, можно получить на 150к куаг не одну, а пару вещей из магазина навсегда, стоимость которых в сумме даст эти 150к?
Так

(Moon Light @ 31.7.2014, 19:20) *

Если пожертвовать 100 грн то можно получить вещь навсегда если она не превышает 65 к?)
Ні
Kaiser-Wilhelm
Готовий пожертвувати 35€ = 567грн
Яким шляхом мені краще зробити переказ? бо СМСками я втрачу 10% від цієї суми(((
Dan
Покласти на карточку до когось із знайомих, і попросити купити карточкою CUAG, потім куажки перевести в фонд№1 і написати тут
Shardian
В мене схожа історія. Сижу в Канаді, готовий вкласти 100$. Як передати - взагалі хз, картки в наявності немає. Чи можливо буде отримати бонус вже у вересні?
Zyakiv
Можно пожертвовать куагами которые уже есть? Или это не имеет смысла?

Если все-таки не получится быть на сходке то в какой фонд кидать купленные кураги? фонд#1 laugh.gif
Dan
(Shardian @ 31.7.2014, 21:39) *

В мене схожа історія. Сижу в Канаді, готовий вкласти 100$. Як передати - взагалі хз, картки в наявності немає. Чи можливо буде отримати бонус вже у вересні?
Візьми картку VISA / MasterCard у когось, невже в Канаді це рідкість? Чим ви там платите?

(Beatles @ 31.7.2014, 22:01) *
Можно пожертвовать куагами которые уже есть? Или это не имеет смысла?
Я завжди можу подякувати, якщо скинете в фонд №1 і просто куаги ) Але тут бонусів не буде )

(Shardian @ 31.7.2014, 21:39) *

Чи можливо буде отримати бонус вже у вересні?
Бонуси будуть уже в серпні, чому у вересні. Після 10 серпня всі роздамо.
Shardian
Я маю на увазі, що коли я приїду 2 вересня в Київ , а 3 покажу гроші, то чи отримаю я бонус?
Dan
Читай уважно перше повідомлення
Shardian
Побачив, туплю. blush.gif
AiVeR
Вот _a1.gif
Weaver
оуу, Aiver меня опять опередил. yoda.gif

145500

Dan
Дуже дякую вам, Aiver i Weawer
З карточок приватбанка комісія правда 1%, а з інших 3%.

Тому по факту від Aiver надійшло: 682.76 грн
Від Weaver: 487.19 грн (будем сприймати це як 500 _a1.gif )
Дуже вам дякую!

А же дякую, спонсорам зі сходки!
Revan - 120 грн
Matador - 100 грн
Beatles - 100 грн

(поправте якщо помилився)

Завтра видамо вам нагороди! )

El Chyrko
Есть тут один вопрос-просьба. Я, например, действительно желал бы помочь в дальнейшем развитии портала подобным образом. Одна проблема. Дело в том, что я могу банально не успеть перевести деньги в указанные сроки. Возможно ли продлить акцию, скажем, до 15-го числа?
Moon Light
Done _a1.gif
Dan
(El Chyrko @ 4.8.2014, 7:54) *

Есть тут один вопрос-просьба. Я, например, действительно желал бы помочь в дальнейшем развитии портала подобным образом. Одна проблема. Дело в том, что я могу банально не успеть перевести деньги в указанные сроки. Возможно ли продлить акцию, скажем, до 15-го числа?

Ти ж з України, небачу ніяких проблем перевести гроші в Україні за тиждень.
Yanek
Внесу свою лепту.
Achilles
Бдыщь handshake.gif
Conspirator
Дан у меня такой вопрос. А те средства за которые я купил донат около 1800 грн ,это будет считаться как помощь порталу ?

p/s сейчас МИН обороны задерживают деньги ,если до 15 дадут ,еще скину
Dan
(Conspirator @ 4.8.2014, 16:50) *

Дан у меня такой вопрос. А те средства за которые я купил донат около 1800 грн ,это будет считаться как помощь порталу ?

p/s сейчас МИН обороны задерживают деньги ,если до 15 дадут ,еще скину

Будь-який донат це завжди допомога порталу, але вони ідуть в іншому напрямі.

(Yanek @ 4.8.2014, 12:50) *

Внесу свою лепту.

Дякую ))

(Achilles @ 4.8.2014, 15:53) *

Дуже дякую!!

Я в першому повідомленні напишу скільки кожен вклав грошей, за вирухуванням комісій банків, і витрат куплених кредитів поза фондом Вір )
Olsney
Приятно видеть, что Дан серьезно настроен на возобновление портала. Я бы и сам играл в джа, если бы на серверах играли люди и портал был активным. Однако, сейчас такая ситуация у меня в городе, что я не могу обещать финансовой поддержки, но на всякий случай спрошу:
Если будет возможность пожертвовать на эту акцию, например, 300 рублей, то это будет считаться как 100 грн, верно? (Пропустил последнее предложение в теме, вопрос отпал)

"тим хто пожертвує від 100 грн ми також видамо Premium голокрон на рік (або якусь штуку з магазину на рік за цікою до 65000 CUAG)"
А можно будет на эти 65000 куаг выбрать, например, 2 вещи из магазина навсегда, которые в сумме не превышали бы эти 65к?
Dan
Приблизно да.. все залежить від курсу банків при конвертуванні в гривню

(Vultur @ 4.8.2014, 21:52) *

"тим хто пожертвує від 100 грн ми також видамо Premium голокрон на рік (або якусь штуку з магазину на рік за цікою до 65000 CUAG)"
А можно будет на эти 65000 куаг выбрать, например, 2 вещи из магазина навсегда, которые в сумме не превышали бы эти 65к?

Ні, але на таке ж саме питання про 500 грн, скажу що так

(Moon Light @ 4.8.2014, 11:25) *

Дякую,

правда мова про webmoney не ішла в цій темі. Але спробуєм твій внесок перетворити в 99 грн..

Звертаю увагу усіх, що ми не CUAG збираємо і не Webmoney в цій темі, а стараємось зібрати реальні гроші )
Flesh
Дан, а если я уже положил ту часть денег которую хотел пожертвовать на портал, на Вэбмани? В первом сообщении не было указания об запрете вложения через Вэбмани.
Кстати есть офисы Вэбмани где можно со счёта изъять любую сумму которая нужна.
Dan
Ну але нічого і не було сказано про вебмані ) Сказано ж на сходці, або через банк )

Але ок, давайте уже і по вебмані

PS. А, я помилився, дійсно не сказано, дивно ) Просто так багато тексту написав, що забув написати все що хотів )

-----------------------------------------------

Подяки уже є у профілях!

Всі, чий нік є в першому повідомленні - напишіть яку ви хочете отримати нагороду з магазину, відповідно до правил описаних в першому повідомленні.

Кольори видано, можете перевіряти і користуватись
Weaver
Хотел бы получить:
Medpac, Shield, Sentry, Seeker.

Общая сумма там около 147к, чуть дешевле VIP'а. Спасибо. _a1.gif

Dan
=))) Можна максимум дві речі вибрати ))

Взагалі одну навіть, по правилам записаним в першому повідомленні, але для тих хто зробив великі пожертви робим виняток, і дозволяєм дві
Weaver
Medpac & Shield _a1.gif
.
Flesh
Очень приятно видеть развитие портала при не лучшем для него времени. Поэтому делаю взнос и хочу смотивировать на энтузиазм остальных игроков портала)
Взнос

Будьте добры Bones)
Dan
(Flesh @ 5.8.2014, 18:44) *

Очень приятно видеть развитие портала при не лучшем для него времени. Поэтому делаю взнос и хочу смотивировать на энтузиазм остальных игроков портала)
Взнос

Будьте добры Bones)
Дуже дякую!

Тобі пощастило, після того як ти отримав bones, він став уже дорожчим за голокрон. Така у нас система )

(Weaver @ 5.8.2014, 18:40) *

Medpac & Shield _a1.gif
.

видано!
Achilles
Ezio Auditore da Firenze и Disruptor)
Infinity
Хотел бы уточнить. В случае пополнения на 100+ грн, можно ли себе подпись заказать навсегда? Стоит оно все таки меньше)
Dan
(Infinity @ 5.8.2014, 21:13) *

Хотел бы уточнить. В случае пополнения на 100+ грн, можно ли себе подпись заказать навсегда? Стоит оно все таки меньше)

ok! ну підпис там з правилами що неяскравий, невелекий, типу як в мене

(Achilles @ 5.8.2014, 21:12) *

Ezio Auditore da Firenze и Disruptor)

видано!
Ferrari
За 40к,выдаются вещи навсегда?Дорогие или только дешевые?
Dan
(Omnik @ 5.8.2014, 21:23) *

За 40к,выдаются вещи навсегда?Дорогие или только дешевые?
Читай перше повідомлення, і не задавай дурних питань )
Infinity
Жыве Уаг)

upd. прошу включить подпись, мне больше и яркая не нужна =)
Ferrari
Дан,можно за 100грн.Включить подпись и поменять никнейм?
Dan
(Infinity @ 5.8.2014, 21:38) *
Дякую!

(Omnik @ 5.8.2014, 21:43) *

Дан,можно за 100грн.Включить подпись и поменять никнейм?
Щось одне з цього)
Ferrari
Ну не 100грн)а за 40к.
Nikooz
Прототип Омника biggrin.gif
Moon Light
Выбираю Iron Man )
Dan
(Omnik @ 5.8.2014, 21:45) *

Ну не 100грн)а за 40к.

Омнік, іди додому, ти п'яний, ми тут за куаги нічого не робим в цій темі
Ferrari
Можно за 150грн,взять:смену никнейма и подпись?
Dan
(Omnik @ 5.8.2014, 22:08) *

Можно за 150грн,взять:смену никнейма и подпись?

Да, у нас все розписано тут
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=19028
купуєш куаги за 150 грн і вперед.

Нащо ти цю тему мучиш своїми постами?

Можеш за цією акцією зробити те що зробив і Інфі, за 100 грн, а за інші 50 грн купити куагів і купити нікнейм

Не треба тут задавати питань потипу, можна я заодно зареєструю клан за 250 грн? У нас для цього окремі теми є, і дешевші ціни.

(Moon Light @ 5.8.2014, 21:49) *

Выбираю Iron Man )

Видано!
Zyakiv
А чи можна змінити аватар 140x150 - 25 000 CUAG і змінити нікнейм 10000? Майже менше половини від 65000

Dan
(Beatles @ 5.8.2014, 22:56) *

А чи можна змінити аватар 140x150 - 25 000 CUAG і змінити нікнейм 10000? Майже менше половини від 65000

Та що ви причепились до цих куагів ) Неможна ) Можна, за окрему тему.. просто робите пожертву, отримуєте кредити і замовляєте такі послуги )

А тут акція що передбачає саме такі бонуси, описані в першому повідомленні.

Можу вам видати куагів, за ті гроші просто, замість акції, і ви зробите все що вам калькулятор дозволяє )
Zyakiv
Ну тоді прошу видати Serren Sceptor;)
Dan
(Beatles @ 5.8.2014, 23:20) *

Ну тоді прошу видати Serren Sceptor;)

Видано!
Revan
Преміум Голокрон на рік, будь ласка
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.