Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Лаги на сервері
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Справді, іноді по вечорам я помічаю, що іноді у декого пінг до сервера з України підскакує до 100мс, замість 40-50...

Цю ситуацію імовірно буде вирішено, коли Датацентр через 10-15 днів буде підключено до Level 3. Так що потерпіть, все має бути ок )

А може і раніше поправлять, якщо справа в чомусь іншому)
Dan
Поправили трохи, діло не тільки в датацентрі було, а й в комунікаціях провайдера 1ого рівня Топнет, у якого наші провайдери (такі як IPNet) купують закордонний інтернет.

Вони сказали що внесли деякі правки, але в мене підозра що у вечірній піковий час пінги таки будуть ще підніматись.. і ми будем пробувати це ще виправляти. Але зараз мають бути 40-50. Перевіряйте
Taviscaron
Я не знаю, какие они поправки там внесли, но что касается украинских серверов: пинг 15-40 у меня был в любое время суток туда, до того, как они "поправили". Сегодня в1ые видел на элеганте пинг 80-130, т.е. теперь тоже самое, что на италию(0_о), только все же чуть получше.

И кстати, кроме этого в последние пару недель на ЮА серверах странные 1-2 секундные висы случаеются у всех присутствующих, с появлением надписи connection problems(или как-то так). Но пинг хоть был ок, а висы очень редкие.
Dan
а то в українському дц сьогодні проблеми, це ніяк не стосуєть eu серверів
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.