Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Нові кольори! :)
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
1, 2
Dan
Запускаємо бета-тест з новим клієнтом XJedi Academy!

Він містить в собі багато нових кольорів _a1.gif

Ви можете використовувати їх вільно у чаті або створювати нові цікаві бінди. Тільки не флудіть багато звісно )

Нові кольори можна буде купити для свого ніку також.

На даний момент проводимо тестування, і впродовж дня кольори A,B,C,D будуть доступними для кожного в своєму ніку. А після того, якщо все буде нормально працювати, усі кольори з'являться в магазині.

Новий клієнт автооновиться у кожного, при запуску XJedi Academy.
LTBR
Нашел проблему( мб вы ее еще не решили, так я решил написать на всякий случай).

Вверху справа. Где пишутся данные союзника.
+
Когда я писал цвета(в нике), то мне потом выдало что я не могу их юзать.
+
Цвет ^Z не работает...

Так же к вам совет, чтоли blush2.gif . Мб сделать не большие буквы, a маленькие(^a)?
Dan
А що то за віконце союзників? я таке бачу вперше за 7 років)
В ніку можна тільки A-D поки
^Z в консолі і чаті нормально працює у мене..

маленькі чуть складніше зробити.. залишим давай поки великі
Moon Light
у меня что-то после обновы все серваки пропали и когда ищу ничего не отображаеться,даже если в интернете пытаюсь найти.
LTBR
XD
Это настраиваится так:
ESC->Setup->Game options->Team overlay и поставить на On
Dan
(Moon Light @ 13.7.2013, 22:12) *

у меня что-то после обновы все серваки пропали и когда ищу ничего не отображаеться,даже если в интернете пытаюсь найти.

така проблема виникає інколи незалежно від оновлення здається, треба просто стерти файл serverchache.dat, і запустити гру знову
Rudy
У меня после этого обновления игра вообще не открывается... нажимаю PLAY, окошко исчезает, а игра не открывается wacko.gif

Перед этим загрузил автоматически какие-то файлы.
Moon Light
не помогло _a2.gif

и еще когда консоль высвечиваеться не желтые, а бирюзовые буквы
Dan
(Moon Light @ 13.7.2013, 22:17) *

не помогло _a2.gif

и еще когда консоль высвечиваеться не желтые, а бирюзовые буквы

закрий гру, зітри той файл, запусти гру, дай нормально завантажитись їй, і тоді натискай play. Там вибери favorites... )

(Cornetto @ 13.7.2013, 22:14) *

У меня после этого обновления игра вообще не открывается... нажимаю PLAY, окошко исчезает, а игра не открывается wacko.gif

Перед этим загрузил автоматически какие-то файлы.

яка в тебе операційна система? спробуй клієнт закрити, відкрити знову..
Rudy
У меня XP blush.gif

спробуй клієнт закрити, відкрити знову..

Я так делал. Ничего не помогает _a2.gif
Moon Light
комп даже буданул,всеравно не помогает
Dan
(Cornetto @ 13.7.2013, 22:31) *

У меня XP blush.gif

Service Pack 3 чи який?
Покажи скріншот в провіднику з директорією гри

(Moon Light @ 13.7.2013, 22:32) *

комп даже буданул,всеравно не помогает

щось ти не те робиш, проблема типова ніби, і всі її вирішували так ) Створи тему в розділі Допомога і опиши детальніше, зі скріном..
Tripio
Зарегистрировался в ОБ, хочу зайти в Джа, а оно начинает обновляться, после чего Выбивает up to date или же позволяет ввести пароль и мыло, но при нажатии play ничего не происходит... из-за этого прикола попал в черный список, прошу меня из него убрать.
Rudy
(Dan Mor @ 13.7.2013, 23:44) *

Service Pack 3 чи який?

Service Pack 2

Покажи скріншот в провіднику з директорією гри

Не совсем понял
Dan
(Cornetto @ 13.7.2013, 23:01) *

Не совсем понял

Покажи скриншот в проводнике где открыта папка, в которую установлена игра

(Tripio @ 13.7.2013, 22:55) *

из-за этого прикола попал в черный список, прошу меня из него убрать.

забрав

Tripio, а що у тебе за система?
Tripio
(Dan Mor @ 13.7.2013, 23:06) *

Tripio, а що у тебе за система?

ну проц 2 ядра, 2 гигабайта памяти, geforce 8600. Стоит семерка, одна из первых, без обновлений.
Dan
ти теж покажи скріншот провідника

ти не встановлював ніколи ніякі додаткові файли в гру сам?

Можеш спробувати перевстановити інсталлом гру в іншу директорію і зпустити її? Не додаючи ніяких файлів, конфігів і т ін
Rudy
По-другому никак, ибо Пэйнт куда-то исчез бесследно...

или ты что-то другое имел ввиду?)
Dan
Там якісь у тебе папки.. Instagb, MBIIest яких не повинно бути.

Встанови будь-ласка XJedi Academy заново, в іншу папку, нічого туди не кидай і спробуй запустити
Rudy
Эти папки ни на что не влияют. Они давно уже и от них никакого вреда _a1.gif
Так что проблема в чем-то другом.

Перед тем, как я нажал PLAY, лаунчер автоматически загрузил два файла - xjedi.exe(но могу и ошибаться), а другой jamp.exe
Dan
спробуй зробити те що я кажу, це ж нескладно? + відключи на час інсталяції і запуску фаєрвол і антивірус
Rudy
Переустановил, апгрейдился автоматически и не запускается.
dry.gif

ЗЫ! когда я переустановил и запустил без интернета, игра открылась. Когда подключил интернет и апгрейдил - не открылась :/
Dan
А запусти просто jamp.exe після апдейту уже. Запуститься чи ні? Може якусь помилку скаже?
Rudy
Открываю, пишет - Приложению не удалось запуститься, поскольку MSVCP100.dll не был найден. Повторная установка приложения может исправить эту проблему.
LTBR
Еще нашел проблему. При наводе прицелом на игрока у которого ник написано новыми цветами получается фигня
Вот скрин:
Olly
Лол
Враги с противоположной тимы всегда будут отображаться красным. Вне зависимости от цвета ника.
Weaver
Имеется ввиду отображение символов цветов в нике.
.
Rudy
Олли
Он не о том, он про символы( A и B ) в никах.
Olly
Да, увидел, сорри)
Я думал он именно за цвет.
Dan
(Cornetto @ 14.7.2013, 13:35) *

Открываю, пишет - Приложению не удалось запуститься, поскольку MSVCP100.dll не был найден. Повторная установка приложения может исправить эту проблему.

О, дякую, тепер ясно в чому проблема. Сподіваюсь скоро виправимо.
Rudy
ИМБА! Помогло laugh.gif Спасибо handshake.gif

И Дан Мору спасибо _a1.gif
LTBR
Еще нашел. Раньше любые цвета не были видны в "приват чате", а новые теперь видны.
Скрин:

(Ник Xmax'a)
Dan
(Cornetto @ 14.7.2013, 14:39) *

ИМБА! Помогло laugh.gif Спасибо handshake.gif

И Дан Мору спасибо _a1.gif

Cornetto, будь-ласка зітри те що тобі дав Имба і спробуй запустити знову
Здається я поправив цю проблему в усіх

(Sparco @ 14.7.2013, 14:57) *

[b]Еще нашел. Раньше любые цвета не были видны в "приват чате", а новые теперь видны.

Скоріше за все такі штуки ми найближчим часом не виправимо.. Якщо не помиляюсь, уже закрита частина коду ja+
Rudy
Я тоже кое-что заметил.
При загрузке сервера пишется карта, игроки и т.д. Так вот, все ники, которые покрашены в любые старые цвета - белые, а те ники, которые покрашены в новые цвета - цветные.
Dan
(Cornetto @ 14.7.2013, 16:05) *

Я тоже кое-что заметил.
При загрузке сервера пишется карта, игроки и т.д. Так вот, все ники, которые покрашены в любые старые цвета - белые, а те ники, которые покрашены в новые цвета - цветные.

да, це проблема одна і та ж, уже втретє про неї говорять: там де іде одноколірний текст, кольори нові залишаються..
Rudy
(Dan Mor @ 14.7.2013, 17:02) *

Cornetto, будь-ласка зітри те що тобі дав Имба і спробуй запустити знову
Здається я поправив цю проблему в усіх

А я не знаю как, обновились какие-то файлы и все, я не знаю как отменить то что установил _a2.gif
imba
Пуск > Панель Управления > Программы и компоненты > и там ищи пункт Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable - x86
Его и удаляй =)
Dan
а й лан, якщо цілу інсталяцію провели, то уже не треба. Я думав один файл кинули
Rudy
Удалил, игра открылась _a1.gif
Dan
Сьогодні ввечері буде відкрито розпродаж нових кольорів на ніки у грі)

На кожен колір буде ціна близько 7-8 KCUAG. Але при купівлі певного кольору він буде дорожчати на 20%. Таким чином найбільш популярні кольори будуть дорожчими, меньш популярні дешевшими. Якщо ви купуєте колір, він у вас назавжди.
Xenomorf
Після обновлення у мене довше заходить на сервери і гра помітно підторможує. Чи може це бути зв'язано з обновелнням?
Dan
Хто зна.. у мене так само ніби. Ну можем заміряти

Перевірив у себе все детально, підвантажує карту справді довше. Але у грі все точно так само. Якщо логи і з'являються, то це коли багато гравців, і тоді вони з'являлись, і зараз теж.

Так що справді помітний недолік, що підвантажує довше, і хз чи з цим щось можна вдіяти.

Можем вернути старий клієнт, але тоді не буде нових кольорів... Я думаю кові кольори варті того, щоб пожертвувати трошки довшим завантаженям?

Напишіть будь-ласка, серед тих хто сьогодні присутній на форумі, свої голоси, за чи проти нового клієнта. Якщо раптом буде більше тих хто проти, я верну старий клієнт, без кольорів )
Rudy
(Dan Mor @ 15.7.2013, 0:39) *

Напишіть будь-ласка, серед тих хто сьогодні присутній на форумі, свої голоси, за чи проти нового клієнта. Якщо раптом буде більше тих хто проти, я верну старий клієнт, без кольорів )

я За
Starboy
Вот если бы еще что-то новое сделали... Но цвета лучше чем ничего, это точно. Лучше оставляйте как есть. 90% уже давно не на калькуляторах играют. И секундой больше\меньше я думаю разницы нет.
Dan
Гаразд, розпродаж кольорів почався _a1.gif
https://xjedi.com/index.jsp?com=buyjacolor

(Xenomorf @ 14.7.2013, 22:46) *

Після обновлення у мене довше заходить на сервери і гра помітно підторможує. Чи може це бути зв'язано з обновелнням?

Зробив новий клієнт, уже завантажується на сервер знову швидче.
Але тепер знову є імовірність, що в когось на старих системах не запуститься. Але на цей раз уже на ще більш старих. Кажіть, якщо не запускається.
F'M'N
Почему vip-голокрон не дает скидку на эти цвета?
Dan
Систему продажу кольорів змінено, і цей момент не передбачено.. Знижка і не передбачалась. Але якщо хочете, можна зробити 25% для власників VIP. 50% зробити не вийде, це трохи несправедливо буде до інших, бо скуповування піднімає ціну
Ltonique
25% звучит справедливей чем 0% biggrin.gif
Dan
Ввечері зроблю
Morris
Ну а как быть с теми, кто уже купил пару цветов имея вип голокрон?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.