Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Бонусні CUAG
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan

На серверах тепер можна збирати бонусні CUAG!!

На FFA сервері потрібно їх знаходити в певних місцях і відносити на термінал.
На CS сервері зібрані CUAG переносяться на рахунок вкінці раунду.

Якщо гравця убивають, до того як він переніс зібрані CUAG на рахунок, все добро випадає, і інші гравці можуть його підібрати )

Кількість куаг на серверах залежить від кількості гравців. Підбирати куаги можуть тільки LIVE гравці.
Infinity
Хотел бы поблагодарить Директора и помогающую ему Администрацию за сие нововведение.

Ведь многие и я в том числе много раз просили о создании какой-то системы заработка кредитов кроме работы на форуме или судьей, как это было в далеком прошлом на КС сервере. И наконец возможность есть, хоть и маленькая, но для старательных. =) Спасибо за то что прислушались. )
Gior
Да, абсолютно согласен.
Это иновация в какой то степени придала игре новый окрас, интерес, который возвращает портал к жизни.
Также, было бы неплохо если бы ввели систему получения куаг именно на дуэльных серверах, конкретней на Элеганте.
Но так или иначе, большое спасибо, и от меня, и от всего коллектива Bounty Hunters League.
Ждем других новинок.
Keshaajkee
Вже 00:48, а новинки так і немає)
Dan

Ще є хтось, хто не планує лягати спати, щоб потестити? )
Terrorista
Есть жду приглошения))
Dan
Стались деякі технічні проблеми, і запуск чуть чуть відкладається) Але очікуйте протягом дня.. )
Despair
Наверно, мы дождались, когда портал стал оживляться happy.gif
Ждем новинки laugh.gif
Kid
(Dan Mor @ 1.5.2013, 3:54) *

Ще є хтось, хто не планує лягати спати, щоб потестити? )

С удовольствием помогу) Ночью буду свободен.
Dan
(Dan Mor @ 1.5.2013, 7:32) *

Стались деякі технічні проблеми, і запуск чуть чуть відкладається)

Досі... ще трошки терпіння ))
Terrorista
Ждем ждем
Dan
Відтепер!

Шукайте куаги на сервері FFA !

і приносьте їх в такий термінал, для переведення на рахунок:

Ви можете не тільки шукати куаги на карті, а і полювати на гравців, які їх несуть до терміналу thumbup1.gif

На CS сервері терміналу немає, куаги переводяться автоматично під час закінчення раунду.

Поки термінали і куаги є на двох картах FFA. Подавайте заявки на нові карти, і ми будем потроху налаштовувати на усіх!

На Crystal сервері тепер теж є куаги! _a1.gif Вони лежать на базі поряд з кристалом.

Dan

Тепер ви також отримуєте бонуси на CS, FFA, Crystal за убивства інших Live гравців. Бонус залежить від сервера і сили противника.

Якщо ви убиваєте іншого гравця: з нього випадають:
1) Зелені куаги, які він награбував, а ви достойно вибили з нього.
2) Жовті куаги, за його вбивство. Такі куаги ніхто інший крім вас не бачить, і підібрати їх не може. Вони чекають саме вас, того хто на них заслужив. Проте якщо ви їх візьмете і не зможете донести до терміналу (чи втримати до кінця раунду), то вони випадуть з вас уже зеленими.
Gior
А собственно что дают эти бонусы?)
Dan
Ти їх можеш збирати, і купувати за них зброю на серверах, мечі, скіни, форумні послуги, кораблі в ГВ і т ін
Keshaajkee
Дякуємоза новинки) Мені дуже подобається, життя на серверах Юаг відновлюється, тільки одне прикро - дуельні сервера, вже не так всіх захоплюють, усі тепер за куагами.
Ever
А от чего зависит количество CUAG, выпадающих из игрока, после его убийства?
Dan
від Strength
Blood Raven
А ничего что на ффа играет читер на читере? И можно немного подкопив на самый дешевый магазинный меч выкачивающий силу грипом, сопокойно поставить себе дст или любой вх, взять флетчет и выше упомянутый меч, и высматривая неожиданный момент грипать лайв игроков оставляя 0 силы и расстреливать или тупо загрипывать.
Lorien
Единственное, чего не хватает, по моим личным наблюдениям, так это индикатора который бы показывал сколько у тебя куаг на данный момент при себе.
В остальном - отличное введение, давно пора начинать геймификацию портала _a1.gif
Dan
Я то можу додати в команду /stats, але ж ти не будеш її постійно тиснути для цього.. А щоб нормальний індикатор, треба робити мод для клієнта. А мод для клієнта ми ще ніколи не робили.. обходились звичайним JA+
Az Riel
(Dan Mor @ 2.5.2013, 20:16) *

1) Зелені куаги, які він награбував, а ви достойно вибили з нього.

Т.е. купленные куаги не снимаются?
Dan
Ті що в тебе в профілі, вони ніколи не знімаються) Це твій рахунок. Забрати куаги можна лише ті, що він назбирав на сервері впродовж останніх кількох хвилин, але як тільки раунд закінчився, або він добіг до терміналу - це уже його
Scream
А с какой целью вы запретили передачу бонусных ден.ед. между игроками?
Я к примеру хочу насобирать на смену ника , подписи под аватаркой и всего такого , но в этом случае я должен сделать функцию "Передати кредити" , но я не могу поскольку эта функция не доступна для бонусных ден.ед. Потому хочу узнать , это было задумано ранее , или вы не знали что могут быть такие нужды?

p.s спасибо , все понял )
Dan
Функція "передати кредити" працює для передавання в фонд №1, якщо в тебе лише бонусні навіть

З тою ціллю, що це бонус особисто вам і більш нікому
Kid
На КС сервере перестали работать блоки. Я иду с включенным сайберам, а меня расчленяют мидлом. Раньше такого не было.
Dan
Переключись на червоний стиль, і взагалі, не рюмсай в цій темі, а то отримаєш р/о за оффтоп.
Flesh
У меня вчера на Бонусном счету было 50 куаг. Сейчас 2 куага, каким способом так получилось, или они через сутки аннулируются?
imba
Flesh Ты их на что-то потратил , например на скин Adepts Avoidance , или на что-то другое
Dan
(Flesh @ 4.5.2013, 13:04) *

У меня вчера на Бонусном счету было 50 куаг. Сейчас 2 куага, каким способом так получилось, или они через сутки аннулируются?

Бонусні тратяться в першу чергу, як на Київстарі.

https://xjedi.com/index.jsp?com=receipt&id=230848
Dan
(Dan Mor @ 2.5.2013, 20:16) *

2) Жовті куаги ... якщо ви їх візьмете і не зможете донести до терміналу (чи втримати до кінця раунду), то вони випадуть з вас уже зеленими.

Зробив, що не випадають зеленими.. щоб не було халявної накрутки. Це лише ваші, і зберегти їх маєте лише ви. Проте підвищив рівень бонусів, особливо на кристалі і хамелеоні. Можливо ще будем підвищувати.

Поправив ніби баг з випаданням куагів на КС не в тому місці
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.