Небагатьом інтернет ресурсам, та ще й такого напрямку як у нас, вдається стати популярними. Та тут діло, мабуть, не в популярності. Всі ми щиро любимо UAGalaxy. Де в чому, інколи, можемо непогодитись в політиці адміністрування, де в чому посперечатися із суддями на серверах, але це не відміняє нашої пошани, глибокої поваги та любові до цього місця.
Багато людей, напевно, погодяться зі мною, що саме тут вони змогли знайти невеличку схованку, таку собі розраду для душі, якщо бажаєте.
На цьому форумі я познайомився із величезною кількістю людей, яких тепер з гордістю можу називати друзями, бо наше спілкування не обмежується тільки форумом.
Я зареєструвався на порталі у 2008-му, коли мені ще було 16 років. Інколи з посмішкою перечитую свою першу заявку до Республіки.
Відтоді багато чого змінилося. Портал зростав і розвивався, а я зростав разом із ним. Тепер я вже молодий, але дорослий чоловік, у якого є дружина і маленька дочка. Не завжди знаходиться час, щоб приділити його порталу, форуму, але я пам'ятаю тебе, UAGalaxy!

Радий вітати із семиріччям. Зростаймо і надалі разом. Можливо років через 10-12 в лавах Республикі ти побачиш мою дочку? Сподіваюся, що і 20-тиріччя порталу ми будемо святкувати разом з вами усіма. Від щирого серця дякую Дан Мору. Бо це місце - це дійсно щось більше ніж просто інтернет ресурс. Щонайменше - це відпочинок душі.
Зі святом всіх нас!