Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mirrors Cult vs Republic
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Наша галактика > Events
Allert
Mirrors Cult вызывает клан Republic на ОБ.
Настройки: r-17 , t-60 , w-0 , f-1.
Карта: Romearena.
Команды: 8 на 8 ad.gif
Дата и время: 20:00, четверг (19.07.2012).
Играем без вещей с магазина.
ОБ чисто ради фана, так как на наши битвы никто уже не ходит _a2.gif

Представители:
Allert
Violent

Lotr
Ми маємо певні сумніви щодо можливості проведення "ОБ чисто заради фану". Це відносне поняття. Тому пропонуємо внести деякі зміни до запропонованих вами умов.

Хотілось би зіграти 5х5, в п'ятниця о 21:00. Ну і для додаткової мотивації пропонуємо зіграти на 10к.

Представники:
Лотр
Тавіскарон
Allert
Вы видно плохо понимаете, но я выразился ясно. Мы играем для фана, а по-поводу: "Це відносне поняття" - ничего подобного. Мы предлагаем вашим республиканцам размяться и провести весело время, или вам нравиться сидеть и ничего не делать?
А количество людей в командах такое, чтобы больше как наших, так и ваших ребят смогли взять участие.

Играем завтра, 8 на 8, ставка 10к или же просто так (тут как вам угодно) .

Или принимайте или отказывайтесь, ваш ход.
Lotr
Аллерт, умови вашої пропозиції дійсно чіткі і зрозумілі, цього ніхто не заперечуватиме. Тим не менш не можна з такою упевненістю стверджувати, що ми чогось не розуміємо. Це просто не чемно. Ми маємо підстави вважати, що в нас відрізняються погляди на ті чи інші речі. Візьмемо наприклад твоє останнє повідомлення. До чого тут ці крайнощі і ультиматуми? Чи навіть це не є тривожним натяком, що й саме ОБ пройде в такому руслі? Нас така атмосфера не дуже задовольняє.

І, будь ласка, годі вже рахувати кількість гравців в нашому клані _a1.gif Я зараз звертаюсь до всіх тих ЮАГівців, що можливо ще захочуть цим аргументом скористатись, і тебе, Аллерт, і запевняю, що Республіканці й самі в курсі скільки в них людей. Але якщо в нашому клані 60 гравців, це не значить, що 8 з них точно проведуть гарно час на Ромарені. Персонально в мене пінг і фпс категорично протестують проти таких налаштувань, а якщо взяти до уваги недавні лаги на серверах Порталу, то ця проблема зачіпатиме не лише мене.

Тому якщо ви запрошуєте нас зіграти на ОБ "чисто ради фану" і категорично проти будь-яких змін в налаштуваннях чи даті проведення, то, на жаль, ми змушені відмовитись. Надіємось ви знайдете собі гідних опонентів до того часу, щасти вам. _a1.gif

Тему можна закривати.
Allert
Вы сами задали такой ритм нашим переговорам в этой теме.

Персонально в мене пінг і фпс категорично протестують проти таких налаштувань, а якщо взяти до уваги недавні лаги на серверах Порталу, то ця проблема зачіпатиме не лише мене.

Ты это Спику расскажи biggrin.gif На его примере видно, как можно нормально играть с лагами и с высоким пингом.

Лотр, тебе нужно было просто написать, что у вас из 60 человек, не наберется и восьми, для того, чтобы ОБ сыграть, а не сочинять всякие истории)
Nikooz
Алерт, тебе просто надо понять, что у нас из этих 60 человек у всех 60 есть личная жинь и планы и подстраиваться под ваши заморочки никто не станет. Предлагаете что-то - будьте готовы вносить поправки в предложение, на то оно так и называется. Если ты считаешь, что все должно быть по-твоему, то должен тебя огорчить - ты не прав. Если в чем-то учавствуют 2(и более) стороны - нужно быть готовым находить такое решение, которое удовлетворит пожелания всех.

Удачи _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.