Треба створити новий і красивий дизайн профілю на форумі, який:
- впишеться в загальний дизайн форуму
- буде містити в стобі всю потрібну інформацію, причому зможе вмістити собі більше ніж теперішній, разом з тим бути меньш навантаженим ніж теперішній (іншими словами інформації багато, але все переглядати дуже зручно)
- буде займати меньше місця по висоті
Той хто зробить дійсно як потрібно, отримає
200000 CUAG або
400 грн - на вибір.
Одна людина може пропонувати максимум два дизайна, не більше
А можно пожалуйсто оригинальные картинки - голокронов, мечей, оружия. Или эти картинки тоже надо новые?
Це нагадує анекдот про "Тату, а де море?", знаєш?
Якщо ти вже таке дурне питання задав, то за це завдання краще і не берись, бо людина яка не здатна побачити прямо перед собою, зліва від повідомлень наші профілі з оригінальними картинками, не здатна нічого адекватного зробити..
Чи ти просто не вмієш у браузері клацати на картинки правою кнопкою миші, і натискати "Copy image" із контекстного меню? Чи що не вмієш?..

і тд.. просто клацанням мишки и "Копировать ссылку на изображение"..
Собственно такой вопрос требуется только картинки и оформление сделать?или создать сразу рабочий профиль на скриптах или,что там? или допустим требуется только картинки ,а реализацией будете заниматься вы сами?
Якщо не знаєш що таке дизайн, не витрачай мій час.. іди в школу і вчись ) Той хто знає, той зробить.. я вам не мама, не нянька і не вікі, щоб пояснювати значення примітивних слів. Ця тема лише для дизайнерів.. а всі інші - ідіть під три чорти зі своїми дурними питаннями

Надеюсь сделал всё нормально. Предлогаю вместо стандартных и скучных надписей кланов , вставлять их логотипы, значки (пример в новом профиле). При нажатии на этот значёк, ссылкой их перенесёт в раздел клана. Тагже некоторая дополнительная информация будет высвечиваться при наведении мышки на чёрный силует человека.
Старался с экономить как можно больше места. Описания всех голокронов будут высвечиватся как обычно, список купленных мечей тоже как обычно. А вот оружия, так как их много предлогаю запихнуть в одну иконку (бластер). При наведении на бластер, будет высвечиваться один большой лист с картинками всех купленных оружий.
Hellrazor
19.2.2012, 12:37
Republic вариант
Тут суть всплывающих окнах. при наводке на иконку соответствующего раздела в нашем случае голокроны,скину,оружие,мечи выплывают развернутые окна.Есть еще конечно пара вариантов с описанием,но смогу выложить позже
И вот вообще хорошая идея.сменить бы все оформление форума,серый цвет хоть и нейтральный,но на его фоне все как-то мрачно смотрится.
Empire вариантBlack Sun
Director
О, ну я бачу почали щось творити уже ) Але до хорошої якості ще далеко ) Хоча в будь-якому разі цікаво було подивитись на ваші ідеї
Старався :
Прикольно, особливо буква l в слові Level - дуже стильна. А все інше можна і краще..
Everlast
19.2.2012, 18:47
Everlast, хватить флудити )
Якщо хочеш мою критику - твої дизайни - як дешеві панти. Є люди які ідуть в клуб і надягають пантовий одяг, який один день модний, а наступний уже ні, бо всім приївся. Так само і ти створюєш дизайн, який усім набридне через день.. А є одяг, такий як класичний костюм.. який усім подобається і завжди на нього приємно дивитись, так і дизайн треба робити... елегантним і приємним, без купи пантів, по яких розбігаються очі.. Але ти не ображайся, розвивай себе як дизайнера далі, і через пару років можливо будеш створювати шедеври) Не зупиняйся)
Відтепер діє правило: одна людина може пропонувати максимум два дизайна
В каком направлении двигаться?
что менять?
УДАЛИЛ!
(Flakker @ 20.2.2012, 22:45)

В каком направлении двигаться?
что менять?
Не клепати дешевих яскравих пантів, а робити зручний елегантний профіль.
Конкурс триває до 18 березня.
Поки ні одну заявку не прийнято, недостатня якість
Silver Dragon
3.3.2012, 20:34

Моя скромна спроба)

Исходный код
PS: Иконки клана примерные, можно придумать много чего. Дизайн в основн. цветах форума.
Да, це уже щось нормальне, але теж багато непродумано, як звання відображаються адмін/модер, що уде коли купа зброї.. і взагалі всі користувачі стануть один на одного схожими сильно - республіка/імперія - різниця не сильно в очі кидається..
Тут таке діло, я уже знайшов дизайнера, який малює нам профіль, тому конкурс призупиняється поки.. хіба що хтось намалює ще кращий і зручніший профіль ніж я скоро представлю.. тоді лише будем брати до уваги
Не сочтите за оффтоп, хочется подкинуть пару идей для дизайнеров.Что, если вам взять за основу тот же старый дизайн профиля, только поменять текстуры и буквы на более елегантные новые???(текстуры металические смотрелись бы елегантно).У самого нету возможности реализовать, но думаю подкинул бы пару идей.
Еще маленькая идея для профиля.Инвентарь лучше не помещять весь в профиле, можно сделать просто какую-нибуть иконку в виде портфеля/рюкзака и чтобы при наводке на эту иконку инвентарь розворачивался.Так как, все эти цветные иконки смотрятся не красиво и лепятся друг на друга.Я имею ввиду, что-то такое