Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клану.
Я народився на планеті Онтораун, в сім`ї відважного воїна.З дитинства мене забрали на військову службу.Нас привчали до строгої дисципліни та порядку.Коли мені було 17 років, почалася війна.На нашу планету напали сили Імперії.Ми евакуювалися на супутник Онторауна, але нас збили і я один вижив в лісах цієї планети.Одного разу я набрів на дивовижне місце в гущі лісу.Це була печера і я вирішив розвідати її.Печера була великою та глибокою та ще чимось незрозумілим для мене.На наступний день я відчув у собі незвичайне, що давало мені порив.Я хотів їсти і поборов голод, я хотів пити і поборов спрагу.Я почав медитувати, що дуже допомагало мені.Я відчував Силу і вирішив, що пора розвинути її більше.По дорозі в печеру я бачив ще декілька збитих кораблів, тому зібравши все необхілне вирушив у мандри.Я збирав деталі та плати з кораблів і невдовзі мав честь полетіти на любу планету.Війна вже закінчилась тому я вирішив прилетіти сюди в Анфор, один із найсильніших кланів Сили.Я хочу вступити до вашого клану щоб краще пізнати всі ремесла які тут вивчаються, а також стати ще одним воїном який буде захищати честь його та вірність.
Мене звати Сергій ,мені 16 років, закінчив 10 класів середньої школи.
24
Я довго грав гостем, а також ще один бот, Doc.