Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Galdark
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Galdark
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.
Колись давно, в далекій галактиці, коли весь світ був вкритий пітьмою і йшла безкінечна війна між добром і злом, коли мужні воїни повстанців боролися за свободу та проливали ворожу кров, всесвіт потребував героя, який це зупинив би.Ця історія про того героя, який своє життя поклав у боротьбу за мир та свободу.
Почалося його життя на плнеті Ріту в декількох парсеках від Татуїна.Ріту-планета, яка славилася своїми залізними копальнями, навіть ходила легенда, що саме на плнеті Ріту було виковано меч Адонара Гелли.

В рудного магната Хорхе Раморе не було спадкоємців, адже його дружина не могла мати дітей, але одного разу, коли Хорхе проводив щоденний огляд своїх шахт, він помітив жінку з маленькою дитиною.Жінку було сильно поранено, дитина кричала.Розгубившись чоловік не знав, що йому робити, він швиденько підбіг до пораненої і дав їй води, та вона відмовилась і хрипким голосом попросила взяти її сина і виростити його, як хорошу людину.Це були її останні слова, вона закрила очі і тихо померла.Хорхе обережно взяв хлопчика на руки і поніс додому.
Коли дружина побачила свого чоловіка з дитиною на руках, то почала плакати.Він їй все розповів і сказав, що тепер це їхня дитина!Дружина поцікавилась, як назвати немовля?Чоловк відповів:"Galdark".....
Хлопчик ріс, ще з ранніх років він показав свою працьовитість і здібність до військової справи.Хорхе віддав сина в школу, в якій тей отримав хорошу освіту і став самостійним.В школі він став одним з найкращих учнів.Та не довгим було батьківсье щастя, розпочалася війна, владолюбні ситхи посягнули на рідний дім Galdark'а- планету Ріту.Хлопець, як один з тих , хто мав здібності до використання сили мав направитись в храм джедаїв на плнеті Корусант.
Хлопець прибув в Академію та показав своє право на те, щоб приєднатись до ряду джедаїв.Та одного вечора після тренування з мечем він дізнався, що його рідна планета спустошена імперійським крейсером.

Хлопець в припливі люті побіг в ангар і хотів полетіти до себе додому, але джедаї його зупинили і заборонили вертатись.Він був обурений, що джедаї бездіють, саму тому він пішов на зібрання ради джедаїв, де вимагав від джедаїв дій у війні, та все, що він почув від майстрів:"Всьому свій час, терпіння і смеренність мають керувати тобою".Хлопець у розпачі втік із Академії Джедаїв, він чув про ще один орден-Орден Анфора, ходили чутки, що головними принципами цих воїнів було братерство,чесність,взаємодопомога.
Він прибув на планету ордену.І тепер він стоїть перед воротами Анфора ...

Імя-Михайло
Вік-14 років
Клас- учень 9 класу

Ботів немаю, є схожий на мене Galdark1- профіль мого брата, який вже не грає в ДЖА.
02.06.2011=12
Vovcheg
0+2+0+6+2+0+1+1=21?
Чому люди вивчають мову в навчальних закладах, якщо вони спілкуються нею з дитинства?
Хто такі імерійці?
Galdark
Прошу вибачення, помилочка. Не імерійці, а імперійці.
А в додаванні числа переплутав, бо 2011 взяв не як 2+1+1,а 2+11

відредагував
Cheshir
В таком случае кто такие "имерийцы"?
"ходили чутки, що головними принципами цих воїнів було братерство,чесність,взаємодопомога." Да ладно.
Почему именно Орден?
Galdark
1.Тільки прочитавши кодекс, видно, що Анфор-сильна, згуртована спільнота, а саме в такій можна досягти успіху.
2. Анфор- це "золота середина" між вченнями та мудрістю джедаїв та силою і умінням використовувати свої почуття, яке притаманне ситхам.

Прошу вибачити помилки на початку і продовжити розгляд моєї кандидатури.
Vovcheg
По кодексу ти зрозумів, що ми хороші? Ну ідея комунізму теж красиво написана.
Наведи кілька прикладів, коли написане не збігалось з дійсністю. (ІРЛ або на ЮАГу)
ЗІ Наберись терпіння) використай редагування для виправлення помилок (прожени через Ворд, як мінімум) і не пиши новий пост, якщо після старого ще ніхто не відписався.
ЗЗІ "Чому люди вивчають мову в навчальних закладах, якщо вони спілкуються нею з дитинства?" це ніхто не відміняв.
F'M'N
Привет, Galdark. Нам сейчас, как никогда нужна активность вступающих в ряды Ордена воинов. Подними свою активность.
Да и еще жду доказательств того что ты развил свою силу достаточно для того, чтобы суметь повертеть меч на ладони.
Galdark
Чому люди вивчають мову в навчальних закладах, якщо вони спілкуються нею з дитинства? як каже моя вчителька"A man who does not know his language is just a simple animal"Є такі речі, які людина просто має знати:своя мова, історія, культура.

(Forget Me Not @ 2.6.2011, 22:26) *

Привет, Galdark. Нам сейчас, как никогда нужна активность вступающих в ряды Ордена воинов. Подними свою активность.
Да и еще жду доказательств того что ты развил свою силу достаточно для того, чтобы суметь повертеть меч на ладони.

Завдання виконав.
1.Збільшив активність.
2.Навчився вертіти меч на лодоні).
Vovcheg
"не пиши новий пост, якщо після старого ще ніхто не відписався."
"Да и еще жду доказательств того что ты развил свою силу достаточно для того, чтобы суметь повертеть меч на ладони." © ФМН
Хіба знань про мову, отриманих у повсякденному житті, не достатньо?
Galdark
Це те саме, що і казати:"Навіщо в ДЖА учитись грати, ще з самого початку всі можуть використовувати кати"
Кожна поважаюча себе людина має знати рідну мову, тому її вивчать ще з малих років, щоб уміти нею користуватися, щоб не було такого, що ти живеш в країні, а її мову не знаєш, щоб не було такого, що можновладці не знають своєї мови і кожен раз коли намагаються її використовувати соромлять себе і свою державу.
F'M'N
Мне нужно "это". Я хочу, чтобы ты мне срочно принес "это" мне, без "этого" никак не обойтись, если ты хочешь чтобы я поверил в "то".
Прошу, не затягивай.
Vovcheg
Проти. Квести, на які потрібно потратити 15 хвилин максимум, не виконуються вже протягом трьох днів, незважаючи на активність відвідування форуму і гри. Відповіді на своє питання, про вивчення мови, я так і не побачив.

upd. в звязку з інформацією про Р/О.
Фразу "Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана." вважаю недійсною, тому думку не змінюю.
F'M'N
Кандидат по непроверенным данным отбывает наказание в формате "молчанка" то ли на форуме, то ли в игре.
Lossberg
Про игру хз - на форуме у него РО до сих пор.
Так, а теперь по заявке: Пока у тебя РО и есть время, я попрошу тебя по истечению его предоставить мне набор снимков, на которых у тебя будут достойные(на твой взгляд) соотношения убийств/смертей на ФФА, одном из дуэльних и КСе. Так же, по желанию ПД. +желательно чтобы побольше клановых игроков и меньше гестов)
Templar
Тільки прочитавши кодекс, видно, що Анфор-сильна, згуртована спільнота, а саме в такій можна досягти успіху.

т.е. не читая Кодекс - мы никто? И еще вопрос: почему ты думаешь, что мог бы быть достойным членства в рядах Ордена?
Templar
В заявке нет активности от кандидата уже продолжительное время. Есть ли смысл продолжать рассмотрение?
Sparrow
Закрито у зв*язку з тим, що кандидат кудись зник _a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.