Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Amaner
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наша галактика > Order Of Anfor > Заявки на вступ
Galdark
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Кодексом клана.
Я народився на плнеті Корусант,в сімї власника ресторана.Отримав хорошу освіту,а після закінчення навчання влаштувався на роботу до батькового кафе.Життя було легким і веселим, але одного дня в кафе вірвався розлючений родианець з бластером, він з криком почав стріляти навсібіч...Коли я прийшов, я побачив, що моя сім'я мертва.Я вирішив за будь-яку ціну знайти вбивцю і помститись.
Я знайшов грабіжника в одному з міських барів,я підійшов до нього, сів за столик.Він побачивши мене вийняв зброю і пригрозив мені, що продірявить мене, якщо зараз же не піду з-за його стола, але я навіть не чуюучи його слів, в запалі люті простягнув руку і не торкаючись його тіла, задушив його.
Через деякий час я отямився і зрозумів, що накоїв, мені було страшно, адже я мав силу і не знав як нею керувати.Я знав лиш одне мені треба іти до джедаїв....
Імя Михайло
Вік 14
Клас навчаюсь в школі
Ботів немає

Прошу вибачення, за те, що подаю заявку не дочекавшись строку 2 тижнів, але прошу розглянути мою заявку.
06.05.2011-22
Spellman
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.