Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Конкурс на створення емблеми турніру
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > Pentathlon Tournament
Leksa
Влаштовую конкурс, суть конкурсу зробити емблему (логотип) турніру, наприклад берете будь-яку красиву картинку та пишите на ній в "Фотошопі" або подібних програмах назву турніру "Pentathlon Tournament" та назву порталу UA Galaxy. Хто зробить найкращу емблему отримає 5000 куагів. Всі результати ваших розробок викладайте в цій темі.
Конкурс діє до 25.12.2010р.

П.С : кількість робіт, які може викласти кожен користувач - необмежена.
Якщо виникають якісь запитання можете задавати прямо в цій темі.
-Jerobik
Вот моя робота _a1.gif
Leksa
Якщо можливо, прошу змінити картинку на якусь де бьються два бійці, також якщо це не складе труднощів прошу поваріювати з кольорами.
-Jerobik
А почему тебе эта робота не нравится ?
Leksa
Мені не неподобається, я просто хочу вибрати з декількох варіантів, якщо звісно ти можеш це зробити.
-Jerobik
Могу, и сделаю _a1.gif

Вот ещо одна робота :
Kanzaki
Leksa
А можеш замість задніх мечів зробити яку-небудь іншу деталь ?
Kanzaki
Например?
Leksa
Не знаю точно, але я думаю, що мечів на картинці забагато, якщо враховувати і ті що на фото, і ті що є фоновими (за фотографією, на другому плані). Наприклад, написати щось навколо самого логотипу...Один із багатьох знаменитих висловів з фільму "Зоряні війни"...Тут твоя власна фантазія =)
-Jerobik
Все...мне не победить...

!
Попередження:
Флуд. 2 дня р\о.
Leksa
Я лише кажу кожному з вас свої побажання поки триває конкурс, не потрібно писати такі слова.
-Jerobik
У него робота шикарная...не то что мои...

Хотя...ладно..буду старатся, роботу здам 24 числа...все эти дни буду её делать)
Kanzaki

v2
Leksa
Можеш зробити підпис тісно прилягаючим до кругу ?
І зроби його плізз меншим шрифтом.
Kanzaki

v3
Leksa
Хороша робота ) Є ще одне побажання : зроби будь ласка кругову рамку, яка зараз чорна, рожевим або фіолетовим кольором і якщо зможеш наклади якісь ефекти на написи, наприклад, блиск. Якщо ніхто не викладе нічого, що зможе перевершити твою роботу до 25 грудня - ти станеш переможцем.
TOUR

Мой вариант с учтенными пожеланиями Leksares'a.
Kanzaki
2 Leksares
Может я анимацию блеска сделаю? Или статичная картинка должна быть?

2 Sage
Разве это не моя работа, только цвета другого?
Leksa
Sage, не змінюй ідеї інших конкурсантів, придумай свою, наприклад картинку іншу візьми, інші кольори, інший дизайн, тощо.

Devil King, я думаю краще без анімації.
Kanzaki

v4. To be continued...
Leksa
Хороший варіант

To be continued...

що ти плануєш додати ?

Kanzaki
У меня сам закрылся фотошоп не сохранив .psd файл. Пришлось это делать из одного .jpg-слоя, поэтому текст получился не очень чётким. Я почищу картинку ну и другие мелочи.
Может придёт вдохновение и добавлю ещё красивых эффектов _a1.gif

Теперь чисто _a1.gif

P.S. если не видно разницы, сравните пред. вариант и этот в фулсайзе (Full size).
Leksa
Закінчився останній день конкурсу, так як уже 25 грудня.
Оголошую переможцем Devil King'a.
Вітаю, твій приз.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.