Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Посоветуйте цифровик
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Gordon Freeman
Наконец-то мой старый Олимпус помер и теперь выбираю новый фотик. Помогите выбрать нормальную мыльницу до 1500 грн. Главный критерий - качественные несмазаные фото в разную погоду. Пару дней назад взял Samsung st-60 побаловаться, на следующий день вернул, ибо проц медленный, фотки смазаные ужас. Поэтому Олимпусы и Сансунги прошу не предлагать.
Пока выбор пал на Fujifilm FinePix F72EXR за 1440. Стоит ли он своих денег?
Sandman
Фотоапарати цієї серії Фуджі ніби непогані, але ж здається цей апарат мав би бути дорожче 1500 ?

Можеш глянути ще:
Canon PowerShot SX120 IS - відома, популярна модель.
Nikon Coolpix S5100 - також ніби непогана, хд-відео
Pentax Optio WS80 - водонепроникний _a1.gif, хд-відео
Gordon Freeman
Кенон - хорошо, но мне аккумулятор больше подходит. Никон я в магазине поклацал - вроде нормально, но чуть-чуть тормозит. В чем загвоздка цены Фуджи - это 72 модель спец. для Северной Америки, тоже самое, что 70-я, но на 500 грн дешевле. И меня эта разница в цене немного смущает. Пока я сомневаюсь в Фуджи...
ЧТо скажете о Canon Digital IXUS 105?

http://av.hotline.ua/tx/canon_digital_ixus_105/?tab=0
Sandman
Якщо фотоапарат розрахований на батарейки АА, от можна просто купити акумулятори АА.
Я так думаю:
В такій ціновій категорії це все-одно буде камера з любительською якістю фотографій і роботи. "Для себе", "на память" і тп. Тай відрізнятись вони у в таких цінових рамках будуть не дуже. Камера використовуватиметься найбільше на прогулянках, відпочинку на морі, з друзями, святах і тп. Тому з того, що я запропонував, я б мабуть вибрав Pentax Optio WS80 за водонепроникність. Або доклав ще 400грн і взяв Pentax Optio W80, який до того ж захищений від ударів і морозу.
Ось, на розетці якраз акція з картою памяті в подарунок.
http://rozetka.com.ua/ru/products/details/32825/index.html
Gordon Freeman
Сендмен, я не люблю екстримального відпочинку і протиударний фотоапарат мені не потрібен. Головне для мене - хороша якість фото як у авто, так і в ручному режимі. Зараз зупинився на двох моделях: Panasonic Lumix DMC-ZX1 та Fujifilm Finepix F72EXR. Поки вважаю ці моделі найоптимальнішими за свою ціну. Але вони доволі різні, тому питаю поради.
Sandman
Ніби особливих відмінностей між ними не бачу.. (в панасоніка суттєво більша роздільність відео). Ти обовязково все руках потримай, цілком можливо, що вибереш те, що в користуванні більше сподобається )

Різниця якості в режимах може залежати від того, що в Авто - електроніка може тупити, а в ручному - сам фотограф.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.