Багато запитань виникло, стосовно цього, відповім усім і одразу.
Відтепер граючи на серверах UAGalaxy, можна використовувати скіни, як раніше мечі, лише ті, які встановлені на серверах UAGalaxy.
У багатьох виникло питання, а чому? Відповім по простому: а з чого ви взяли, що має бути інакше?
Таку ж я відповідь дам на запитання, чому у нас авторизація, чому у нас couter-strike сервери, ОД всілякі і ОБ... Тому що це певний мікросоціум, який розвивається роками. І те що половина гравців бігає катарнами, бо інші небачать їхніх скінів ні до чого красивого в грі не приводить.
У вас є хороший скін? Залийте його в магазин, і його побачать усі гравці.
SurviveR
14.10.2010, 10:44
прошу прощения ,можно ли ссылку на магазин....
Mortarion
14.10.2010, 12:46
А закачаные из магазина скины будут работать у нас как обычные ЮАГовские?Без лагов и Катарнов?
Или их надо будет покупать?
Darth Dragon
Загрузка мечей и скинов будет через автоматическое скачивание с сервера. Вы в любом случае сможете их увидить, а если у вас желание появиться прикупить что-то, то эту процедуру можно осуществить через "Наша Галактика"
SurviveR
Прямая ссылка на магазин
https://xjedi.com/index.jsp?com=shop#2.
SurviveR
14.10.2010, 21:12
SurviveR
Прямая ссылка на магазин
https://xjedi.com/index.jsp?com=shop#2.
[/quote]
и как туда заливать скины я там такой команды не обнаружил ...так как я их не делах естественно залить бы бесплатно ,как я понял с поста Дан Мора залив их я смогу играть этими моделями.
Konstantin
14.10.2010, 21:18
Их не надо заливать, их надо покупать) И месяц в игре ты сможешь использовать приобретённый скин\сабер. А если хочешь залить - подавай заявку
сюда.
YaYebiwe
29.10.2010, 18:19
их надо покупать?
Templar
31.10.2010, 11:37
Вообще - это как-то неправильно торговать чужими скинами. Понимаю, если бы скин был авторский и сам автор его заливал бы в магазин. Остальные же скины стоило бы просто отбирать и добавлять в бесплатные скин паки. Это лично мое ИМХО, но думаю, что большая часть людей думает так же.
Ми чужими скінами не торгуєм. Якщо побачиш десь чужий скін, що без дозволу автора використано, повідом про це адміністраторів.
І взагалі скінами не торгуєм... скіни розповсюджуються усім гравцям бесплатно. Юзай скільки завгодно їх в локалці, чи на інших серверах. На порталі лише продається право заходити з певними скінами на наші сервери.
будет ли корректироваться старый юаг пак (я имею ввиду какие-либо старые скины будут удаляться из пака?)