Вийшов новий клієнт UAG+JA гри! Відтепер він називається XJedi Academy. Він забезпечує нам:
1. Безпечну і зручну авторизацію на серверах
2. Оновлення скінів і мечів у гравців
3. Інформування про найцікавіші події на порталі через це віконце
Ваші враження про XJedi Academy можете залишати тут )
Якщо у вас виникли якісь технічні проблеми, в цій темі флудити не потрібно, скористайтесь цим розділом
https://xjedi.com/forum/index.php?showforum=544
Усе сподобалося=)
Правда , як для мене один мінус це
Instructions in English about how to play this game will be available little later. For now english-speaking users can try use a google translator on
UAGalaxy Коли нажимаєш на ссилку, то краще вже не чітати інструкцію)) такий переклад , що жах
Треба ссилку замінити на таку -
http://translate.google.com/translate?hl=e...edi.com.ua%2Fja так переклад хочаб більше менш , але по-людські

....
Ну а так непогано , зразу видно прогрес =)
Поиграл пол часа на дуельном.
Немного моего мнения о боевке
Возможно показалось, но сразу кинулись в глаза блоки. Немного упрощенные.
Не обязательно наводить курсор посредственно на игрока, достаточно только в его сторону развернуть свою модель
Так же усилен демедж. Трудно объяснить в деталях, так как не спец(думаю мастера лучше расскажут), но видно что сильнее.
Больше всего, как на меня выделяется динамика. Все стало быстрее, активнее, реже. Это непосредственно плюс. Привыкаешь достаточно быстро, и очень удобно. Мне нравится больше предыдущего)
Это так сказать, первые впечатления. Возможно потом ещё что то напишу. Пока так.
Ах, и да, это все мое ИМХО
п.с. Почему то не работают цвета. Возможно просто, ещё не настроено. Если администрация вдруг не знает - уведомляю)
п.с.с. Людям у которых руки заточены до миллисекунд, "когда", "что" нажимать, придется сложнее обычных пере привыкнуть
Вище пост - це мабудь самий лольний пост за всю історію форума, що я бачив, навіть не знаю, треба мабудь дати премію в номінації "Наївність 2010".
Heavy Rain, нічого з того що ти описав не змінилось, ми граєм в той же самий JA+, на тих же серверах, на тій же планеті. Змінилось просто стартове віконце гри )
Якщо у тебе є ще така трава, поділись з нами..
2. Оновлення скінів і мечів у гравців
Каким образом будет происходить обновление и в какие папки будут закачиваться скины и мечи? Будет ли проблемой наличие скинов (мечей) не входящих в UAG pack?
Наша комісія з якості ресурсів JA створює паки з новими скінами і мечами, на основі заявок поданих у магазин і можливо додаючи якісь свої.
Я їх затверджую. Після того, якщо на сервері з'являться нові паки, наш новий клієнт їх скачає, при наступному запуску, це візуально буде видно на прогресс барі. Ці паки з'являться в усіх гравців, що використовують наш клієнт.
Поки ми нічого іншого не плануєм, як паки виду UAG.*.*.*.pk3, які будуть записані в /base директорію.
Наявність інших, грамотно створених паків, не несе в собі проблем, якщо внутрішні їхні ресурси (текстури, моделі, шейдери і тін) не конфліктують своїми назвами з ресурсами гри і ресурсами наших паків.
SurviveR
14.10.2010, 6:36
после вашего так называемого "обновления",у меня большенств моделей\скинов (не УАГовских)перестали отображаться,теперь я так понял надо "утвердить"скин\модель за куаги чтобы играть ими...?"
Дан,привет.У меня на ноуте произошло обновение.а на компе нет! что делать?
Відкрити третю вкладку - FAQ
-Dart Vlad
19.10.2010, 20:28
(Dan Mor @ 19.10.2010, 15:46)

Відкрити третю вкладку - FAQ
Ребят, я пока не играл. . . Собственно даже не качал пока эту игру потому, что у меня вопрос: у меня на компе должна быть установленна Jedi Academy или нет. Подскажите плиз потому, что очень хочу порубиться с другими игроками и показать свое мастерство, нажинное в Jedi Academy!!!
P. S. Дарт Вейдер и Империя - THE BEST!!!

,

Заранее спасибо всем.
-Kago Michiyo
1.11.2010, 12:40
Клиент прикольный.Но есть минусы.
Ладно там запрещено выбирать нестандартные саберы.Но нестандартные скины нельзя использовать-это уже вообще.
где уровень ноберать??

! |
| Попередження: Оффтоп. 10 дней р\о. |
Когда я захожу на сервер, играть не могу, пишет что я забанен....
что делать?
ответьте плиз))
! |
| Попередження: Оффтоп. 2 дня р/о. |
-Spartacys
24.12.2010, 14:24
Клиент нравится,но я нашел один минус когда проверяется обновление саберов,скинов,и тд. у меня зависает сам клиент!Почему?
круто

! |
| Попередження: Флуд. 2 дня р/о |
Нормальний клієнт,покращили безпеку акаунтів + про все нове що з'являється у грі пишуть.
Мені сподобався новий клієнт!!
Особливо що тепер він пов'язаний із форумом не треба паритись з авторизацією в самій грі і як сказано викладають новини....
Ну з всього сказаного мені дуже сподобалось)))
-Alexreiv
16.5.2011, 19:17
Дуже сподобався новий клієнт, набагато кращий та зручніший стандартного.Респект Ден Мору
А чи можливо, щоб новини частіше оновлювалися у клієнті і, щоб клієнт тісніше був пов'язаний з ЮАГом ? А то ось скін залили на ЮАГ декілька місяців назад, а в новинах клієнту він досі на першій сторінці.
(Alexreiv @ 16.5.2011, 20:17)

А чи можливо, щоб новини частіше оновлювалися у клієнті і, щоб клієнт тісніше був пов'язаний з ЮАГом ?
Да, якщо будеш їх писати )
Dart-Wader
10.11.2011, 8:39
дякую всiм
! |
| Попередження: Нарушение п. 4.1, 2 дня Р/О. |
Новий клієнт на багато кращий