Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Оголошення для всіх!
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
Там хтось сьогодні намагався зламати багато користувачів порталу, і виставляв від їхнього імені збочені фотки на форумі, якщо хтось встиг помітити )
Не звертайте на це увагу особливо, мабудь у цього недохакера просто ніколи не було дівчини, а в школі його сильно ґвалтували )

А що найважливіше:
Усі хто має паролі встановлені більше ніж місяць назад, змініть їх на якісь інші
І форумні і ігрові паролі також.
Просто для додаткової надійності, оскільки нашу базу вкрали ж місяць назад.
Khan Jsi
Это касается всех паролей, включая игровых или только форумные?
Dan
ігрові тим більше, ігрові не зашифровані майже )
Dan
За недостовірною інформацією стало відомо, що недохакер - Enya ) Або його хтось хоче підставити, викладаючи на форумі його фотки ) Якщо перший варіант правильний, я розчарований, що, цьому хлопцю, який вміє творити зокрема писати гарні газети, приходять в голову деструктивні ідеї ) Оттак і по всій країні - талановита молодь опускається до того, що займається всяким лайном і нікому непотрібними речами, псує собі і іншим життя, замість того, щоб створити щось корисне )
-Aspirin
Я только с Империей побаловался. А развратный материал - не моих рук дело. Ну так а как быть хорошим мальчиком, когда на сервере несправедливый бан за ту же самую газету? Я бы был хорошим и бабушкам бы помогал. И 15 страниц газеты я нарисовал...
эх.

Я же бедный студент, куаги на розбан приходится копить через благотворительность...
а ведь я мог сделать столько добра для портала ;(
Dan
(Aspirin @ 21.8.2010, 23:01) *

А развратный материал - не моих рук дело.

ну так навіщо тоді відповідати? Я не про імперію взагалі
-Aspirin
У меня два комплекса:

покупать алкоголь и общественное мнение

Некоторые думают, что меня били в школе, что я не нравлюсь девченкам, хотя по жизни у меня все окок с популярностью во всех 5 школах biggrin.gif

+ пьяный
-sextone
хм, ктото несколько дней назад мои деньги со щета украл...

i
Сповіщення:
разделом ошибся

!
Попередження:
Оффтоп, 10 дней Р/О
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.