Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
[OLD] Як авторизуватися у грі
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Black Hawk
i
Сповіщення:
Тема уже неактуальна. Діє нова система, яка особливих пояснень не вимагає

Як на форум, так само і на сервер - ви не можете зайти під чужим ім'ям і ніхто не може зайти під вашим ім'ям. Це стосується лише зареєстрованих гравців. Реєструйтеся тут.

1. Встановлення/зміна паролю

Кожен зареєстрований гравець має окрім форумного паролю, свій ігровий пароль.
Кожен повинен його задати:
Мій профіль -> Налаштування/Змінити пароль -> Ваш ігровий пароль

2. Авторизація на сервері.

Один раз, перед тим як іти на сервери, зайдіть в консоль (Shift-~) і наберіть команду:
/cp_clanpwd mypassword
Кожного разу коли заходите на сервер зі своїм ім'ям, сервер вас впізнає, і нічого додатково натискати непотрібно.

Замість mypassword ви вводите свій пароль!

Попередження 1. Якщо ви граєте також на серверах поза порталом UAGalaxy, ваш пароль теоретично можуть узнати інші адміни (хоча імовірність цього дуже-дуже маленька). Щоб цього не сталось, перед тим як зайти на інші сервери, зітріть свій пароль із пам'яті гри командою:
/cp_clanpwd ""

Попередження 2. Не пишіть, перебуваючи на сервері, свій пароль в консолі, особливо без риски спереду, а то інші побачать Ваш пароль у чаті, і вам його доведеться змінити.
-KuJIeRo4eK
У меня вопрос я немогу поставить свой игровой пороль мне пишет что я должен стать пользавателем нашой галактики как ето сделать и что для етого надо????И ещё один вопросик может есть какойнить системный пороль????Зарание спасибо!!! closedeyes.gif
-Sagat
Нужно стать зарегистрированным пользователем
-KuJIeRo4eK
То _a2.gif есть просто заново зарегистрироватся?
-Sagat
да зарегестрируй новый ник а напиши чтобы авторизировали
-Star Gazer
у меня проблема. я ввожу /cp_clanpwd ********, но мне всё равно пишет типа "вы неавторизированы". в чём может быть проблема? пароль ввожу правильно
Share
напиши /set cp_clanPwd pass
И профиле в строке ника напииш просто Star Gazer без всяких приписок.
-Star Gazer
(Share @ 19.6.2010, 18:07) *

напиши /set cp_clanPwd pass
И профиле в строке ника напииш просто Star Gazer без всяких приписок.

я так делал по совету друга. тоже не помогло
Share
хм...измени пасс на какойто простой.Типа 11111
Попробуй еще раз.

не советуй такой бред больше)
-Star Gazer
(Share @ 19.6.2010, 18:19) *

хм...измени пасс на какойто простой.Типа 11111
Попробуй еще раз.

всё равно не помогает

может быть дело в тегах?

Не оверквоть.
Black Hawk
(Star Gazer @ 19.6.2010, 17:35) *

у меня проблема. я ввожу /cp_clanpwd ********, но мне всё равно пишет типа "вы неавторизированы". в чём может быть проблема? пароль ввожу правильно

Система проста : Смотрим на первый пост. Выполняем пункт 1. Затем пункт 2. - там выделено - команду ввести перед коннектом к серверу. Если же Вы не послушали и ввели команду на сервере - открываем консоль и пишем /reconnect . Не помогло - значит Вы делаете что-то не так.

Вопросы, подобные вопросу Star Gazer задавались в данном разделе и в разделе Тех проблем десятки раз. Учимся пользоваться поиском.
Все последующие посты, которые будут касаться не проблем с авторизацией, а которые связаны с Вашей невнимательностью и нежеланием проследовать простой инструкции будут считаться оффтопом.
Mereel
Ребята вроде авторизировали,вожу в консоле /cp_clanpwd pass,наживаю энтэр и ничего не происходит(((что делать
-Andy Glance
Создал новый аккаунт в игре.НО не могу на него зайти.Заходит на страрый постоянно.Уже много раз менял игровой пароль и всеравно одно и тоже.
bendik
я зарегистрировался на форуме и на сайте с одинаковым Никами и делал как на писано в ссылках и прочитал правила даже по несколько раз но играю то ко сегодня начал пробовать у меня при входе пишет что я типа в бане но я то ко сегодня зарегистрировался и пробую войти может куда то на да и логин вести ?
Lokki
(bendik @ 12.7.2010, 0:34) *

... пишет что я типа в бане ...

Напиши скаргу сюди - https://xjedi.com/forum/index.php?showforum=39
bendik
(Lokki @ 12.7.2010, 0:39) *

Напиши скаргу сюди - https://xjedi.com/forum/index.php?showforum=39

огромное спасибо
Dark_Star
не могу изменить игровой пароль пишет : Виявлено помилку:
Змінювати ігровий пароль дозволено тільки для учасників Нашої Галактики та учасників Нашої Галактики 2.0
_a2.gif

i
Сповіщення:
Спочатку зареєструватися попроси в темі вище. Але краще вже реєструй новий аккаунт.
-Ftomyn
допоможіть будь-ласка, заходжу в гру відкриваю консоль пишу \set name .....
і \set cp_clanpwd pass пише що я не авторизований хоча на другому ніку все гаразд
Babuga
Я зареєструвався усе зробив як сказано уводжу /cp_clanpwd pasword і нічого не стається нік [Guest].Що робити щоб було все у нормі? unsure.gif
Entric
Ти точно ввів ігровий пароль в особистих налаштуванях на форумі ? Або почекай поки все обновиться.
Starboy
Babuga, читай уважно. У консоль вводь /cp_clanpwd та твій пароль який ти зазначив у особистих налаштуваннях. Якщо не зрозумів звертайся до мене в ПМ.
Liberty Prime
Babuga, вводить надо такой командой: /set cp_clanpwd игровой пароль.
P.S. у меня тоже не получалось авторизироваться по команде /cp_clanpwd
-ToxaViking
ввожу cp_clanpwd ****** нічого не відбувається і не можу законектитись до сервера кругом де треба зареганий пробував навіть set cp_clanpwd ******
Nikooz
a) Ты выставил пароль игровой?
б) Пиши /set cp_clanpwd "password" - с ковычками
-ToxaViking
(Nikooz @ 24.8.2010, 23:23) *

a) Ты выставил пароль игровой?
б) Пиши /set cp_clanpwd "password" - с ковычками

да пароль игровой пишу а кавычки не помогают. все равно вообще ничего не происходит а когда коннекчюсь к серваку пишет красным что забанен
-Stick
(Phantomko @ 24.8.2010, 23:37) *

Тебя забанили, тебе сюда.
>>>!<<<

Перед тем как писать где-то еще дождись ответа.
-Horrormoon
Народ що робити? Поставив на 2 акках(УГ і ФОРУМ) однакові паролі, ніки й емейли, але нічого не помогло, не можу поставити ігровий пароль , шо робити?
Black Hawk
Научиться внимательно читать.
(BlackHawk @ 6.5.2010, 9:53) *

Як на форум, так само і на сервер - ви не можете зайти під чужим ім'ям і ніхто не може зайти під вашим ім'ям. Це стосується лише зареєстрованих гравців. Реєструйтеся тут.

-Horrormoon
ОЙ спс я вже знайшов щойно)Пробачте що відволік)
-Ridigio
Люди помогите .. я зарегался... и все зделал как гворится . .
а когда вхожу /cp_clanpwd mypassword (в игре)
то всеравно незаходить . . я нуб полный так - что плз разложите по полочкам .
регаюсь уже второй раз все равно не помогает . .!
посоветуйте что-то )
зарание спс ! )
Nikooz
Ridigio, ты устанавливал игровой пароль в настройках профиля?(Первый пункт первого поста этой темы)
-Ridigio
да все-все зделал как описано ...
а когда вхожу мне что-то пишет что я забанен !
ну и немогу играть .. а хотя в профиле пароль поставил . .
так-что подскажыте что мне делать . ?
Victoria
а когда вхожу мне что-то пишет что я забанен !

https://xjedi.com/forum/index.php?showforum=39 - тебе сюда
-OleOle
Допоможіть..... пару днів назад скачав гру...не по вашій силці, а просто і теж Ua Galaxy.. але хочу приэднатися до сервера, пише ви забанены - але я не грав - чому так??

i
Сповіщення:
1. На счет бана тебе в раздел жалоб и пожелний.
2. (проблему решить не поможет, но) Клиент скачай с этого сайта _a1.gif
Dan
i
Сповіщення:
Тема уже неактуальна. Діє нова система, яка особливих пояснень не вимагає
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.