Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Крадіжка голокронів
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi
Dan
...
-Swkill
Я думаю що зробили одним способом.
Зробили в одному вікні браузера магазин,а в другому вікні предача кредитів.Кредити передали,але в першому вікні кредити зісталися,і так можно було купити голокрон чи зброю

!
Попередження:
Оффтоп. 10 днів р/o
-Mentos
Скорее всего перехватили данные через Tamper data в Мозиле

!
Попередження:
Оффтоп. 10 днів р/о
Dan
Читаєм уважно перший пост і не оффтопим
-Defence
Привет, Дан
Никто не может сознаться тебе в том, каким образом он получил голокрон.
Они просто не знают. Потому что я их раздал)
Но я не вижу резона в твоём предложении. Ты хочешь одним кликом рассчитаться за то, что я полгода искал этот баг. Да и голокрон (полученный честным путем) у меня есть уже.

Я сомневаюсь, что ты этот баг найдёшь быстрее меня, если вообще найдешь. Поэтому я хочу адекватной компенсации за свою работу.
Поэтому предлагаю сделку: ты оставляешь всё как есть сейчас, никого не баня и ничего не забирая, и тогда я с радостью расскажу тебе, где находится уязвимость.

На другие условия не соглашусь.

Решать тебе.

З.Ы. На моём аккаунте Duremar есть фальшивые аптечка и щит. Это чтобы не оставалось сомнений в том, что я действительно знаю баг.

!
Попередження:
Повипендрюватись серед однокласників тобі тут не вдасться. )
10 днів р/о
Dan
Хто видасть достовірну і точну інформацію про крадія, його грошові рахунки/телефон чи інші персональні дані, отримає бонус - 100000 CUAG _a1.gif
В ПМ адмінам.
Dan
Увага, створено список осіб, підозрілих у крадіжці

Idoleast (#13576) вкрадений голокрон.
Dark Avenger (#13392) вкрадені Medpac, Shield та голокрон.
Macabre (#12678) вкрадений голокрон.
Le Cannibale (#6579) вкрадені Medpac, Shield та голокрон.
Duremar (#6248) вкрадені Medpac та Shield.
Kibran (#3387) вкарадений голокрон.
Baltazar (#1869) вкарадені Medpac, Shield та голокрон.
KRYPTOR (#1586) вкрадений преміум голокрон.
Rome (#1323) вкарадений голокрон.
Anubis (#983) вкрадений голокрон.
Anarien (#294) вкрадені Medpac та Shield.
Jacob (#142) вкрадені Medpac та Shield.
Smyriel (#29) вкрадені Medpac та Shield.
Savant (#735) вкрадені Medpac та Shield.
Senna (#2220) вкрадений голокрон.
Dispair (#7809) вкарадений голокрон.

Для цих людей існують такі варіанти:
1. Зізнатись протягом 7 днів у скоєнні нелегальної купівлі чи крадіжці, і заплатити штраф у розмірі 50 000 CUAG. Вкрадені речі буде забрано, але гравця не забанено. (Або пояснити, яким чином отримали призи, можливо ми просто помилились і забули про приз якогось турніру і т ін). В будь-якому разі потрібно зв'язатись з Адміністрацією і поговорити цим людям, якщо вони хочуть нормального вирішення ситуації.
2. Якщо протягом 7 днів не надходить ніяких доказів непричетності гравця до крадіжки, його буде забанено на форумі та на ігрових серверах. Можливо, інші його акаунти також.
Smyriel
Алоха.

Полагаю, что связь с администрацией проходит здесь)

Собственно, медпак и щит появились незадолго после появления ВИП голокорна, который был вручен, как мне кто-то сказал, тем, кто зарегистрирован до 2007 года. Я думал, что появление медпака и щита это такой же ВИП бонус, потому никаких вопросов не возникало. Если честно, я последние полгода-год на форум захожу только на главную страницу, дальше редко иду, потому особо не знаю что тут происходит). Это мне добрые люди сказали, что меня тут за что-то хотят забанить _a1.gif
Jacob
!
Попередження:
забанен =)
Spectre
Всем доброе время суток _a1.gif

Я знаю, что администраторы и простые игроки не всегда успевают проследить за сменами ника и подобными переменами, поэтому напомню, что я - Spectre _a1.gif

Я расскажу, как получил голокрон. Все было очень просто - мне предложили, я согласился. В подробности я не вдавался. Более того, я не верил, что это вообще возможно. Кто именно мне его вручил, я не смогу сказать - я не знаю, кто это был. Какой-то кандидат на поступление в Культ, который решил получить мой голос таким вот необычным образом. Могу написать ник этого человека администратору в ЛС. Но это вряд ли о чем-то Вам скажет.

А теперь перейду к сути своего поста. Насколько я знаю, один из Культистов передал список наших игроков, которые "получили" голокроны, администрации портала еще на прошлой неделе. В первом посте Директора портала сказано

Для тих хто зізнається протягом тижня діє акція: вкрадене заберем, але пробачим і карати не будем )

Именно по этой причине мы и решили передать список администрации.
По поводу игроков других кланов ничего сказать не могу. Как они получили голокроны, для меня загадка.

Поэтому хотел уточнить: уважаемая администрация, почему Вы изменили условия, первого поста?
Dan
Spectre, умови першого поста не змінились. Ти не зізнався, тому для тебе уже діють нові умови. Тільки заплативши штраф можна грати далі. Список був складений нами, ніхто із сторонніх осіб не передавав ніякого списку, і не зізнавався і не вибачався.
-Rozetka
Список вместе с признанием был составлен мной и передан администрации ещё в пятницу, т.е. до окончания срока, указанного в первом посте.
Ваш перманентно забаненный Нефариус.
Dan
Я тут отримав інформацію, що Нефаріус справді передав деякий список користувачів, і цей список майже збігається зі списком складеним нами (в нашому просто невистачало трьох людей, яких ми звільнили від підозри, оскільки помилково їм довіряли).

Гаразд, цих людей на перший раз прощаємо. Але в майбутньому будуть покарання без попереджень уже.

Якщо вам пропонують отримати голокрон нелегальним шляхом, повідомляйте про це адміністрацію. За достовірні відомості про недохакерів ви можете отримати бонуси. Пам'ятайте, що платячи недохакерам, а не порталові, ви ніяк не сприяєте покращенню ігор на порталі.

В усіх хто має вкрадені речі ми ці речі конфісковуємо. Крім того конфісковуємо навіть усі інші в компенсацію. В тому числі конфісковуються групи VIP, права на унікальні мечі і права на кольори.
Anubis
Дан,вибач, що пишу запізно , але я не мав змоги написати раніше, або навіть побачити цю тему. Сприводу голокрону, наскільки я зрозумів незрозуміло з чого, я буз запідозрений у крадіжці голокрону. І голокрон в мене забрали.
Голокрон я отримав більше року тому
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=29470&st=180

+ коли були крадіжки гололкронів, у мене не було інтернету взагалі ( вже 2 місяці в мене в Одесі немає інтеренету, інтеренет буває тільки раз на місьць в Києві.)

Прошу розібратися з проблемою і повернути мені голокрон, якщо це можливо.
Dan
Я тут причому і ця тема взагалі? Вертай у звичайному порядку вирішення проблем.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.