Як ви вже зрозуміли, мета цієї теми, обговорення ставок і футбольних тоталізаторів, хотілось би дізнатись хто грає у подібне.
Шукав надійну інформацію і зареєструвався у букмекерській конторі парі матч, вона виявилась надійніша за фаворит. Зробив першу ставку на Бенфіку у матчі Ліги Європи проти Ліверпулю.
Що означає коефіціент, і як порахувати суму виграшу і втрат?
Big Phil
10.4.2010, 20:51
Коефіцієнт ставки - це множник, який використовується для підрахунку суми, яку ти отримаєш у разі виграшу. Сумму, яку ти поставив, потрібно помножити на коефіцієнт.
Наприклад, якщо ти ставиш 100 грн на матч Барселона - Сігма Оломоус, а в конторі коефіцієнти - Барселона (1,3), Сігма (12), а ти поставив на перемогу Сігми і вона перемогла, то суму, яку ти поставив (100 грн) ти множиш на коефіцієнт (12) і отримуєш суму, яку ти виграв - 1200 грн; натомість, якщо за таких самих умов ти поставив на Барселону і також виграв, то сума твого виграшу складатиме: 100 х 1,3 = 130 грн.
Втрати - якщо ти програв, то втрачаєш всю суму, яку ти поставив.
Дякую за гарну відповідь =) А сам взагалі граєш?
Я вже остаточно граю на Марафоні, вже переводив з вебмані, і на вебмані, і без проблем і затримок. У четвер на лігу європи поставив 5грн на Гамбург, і 2 на перемогу\нічию Фулхема, і виграв 16грн =) А зараз поставив на Барсу проти Реалу, сподіваюсь на виграш.
Big Phil
10.4.2010, 21:08
Ні, я не граю. Я не отримую задоволення від азартних ігор і азарту взагалі.)
-Pablo Rodrigez
10.4.2010, 21:44
Слай, дай пожалуйста ссылку на сайт футбольного тотализатора.