Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Розширення екрану
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
-Saden
Недавно придбала новий ноутбук компанії Acer (amd athlon 64). На ноуті стояв Лінукс. Змінила його на windows 7. Недавно замітила, що ігри відкриваються не на весь екран а тільки з розширенням 800х600. Вони просто не відкриваються на весь екран. Шукала в настройках екрану але толку ніякого. Прошу вашої допомоги, може хтось стикався з такою проблемою
Entric
Пошукай в опціях самої гри, 100% повинно бути.
Snakkar
ну многие относительно старые игры просто не поддерживают широкоформатные экраны. а в новых - это все в опциях. думаю ты имела ввиду не 800х600 а 4:3 ?
-Saden
Ну в мене джа запускається не на весь екран.. також ще для цікавості встановила пару ігор - теж саме.
Entric
В ДЖА, Сетінг > Діcплей а далі побачищ варіанти розширення, в інших іграх аналогічно.
Vlad-seon
хм...навіть якщо настройки в грі не допомагають???....може якщо є час треба сходити в те місце де ти купувала і просто розпитати та проконсультуватись?...може це не звязано з ОС а з самим пристроєм...хоча це маловірогідно...ну якщо навіть ні то може підкажуть як цю проблему прибрати...
-Saden
Проблему вирішила, розширення нормальне. Але тепер є нова проблема - при запуску джа єкран якось дивно блимає laugh.gif і курсор глючить.. можливо немає якогось драйвера?
Vlad-seon
так...я думаю це повязане тільки з цим
Entric
Saden понови драйвера відеокарти до останньої версії. В тебе Нвідіа чи АТІ ?
-Saden
В мене аті. буду вдячна якщо скажеш де їх знайти)
Entric
Тримай тиц
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.