Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Телефон Nokia як флешка
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Web, Hard & Soft
Lamer
В мене така типу проблемка. Є драйвера для Nokia, є телефон, і є Nokia PC Suite. Коли запихаю телефон в комп'ютер, то PC Suite одразу ж його розпізнає і дозволяє використовувати будь-які дії (диспетчер даних в основному юзаю). Також коли заходиш в Мій Комп'ютер, там є така штука як Nokia Phone Browser. Коли заходиш туди, то показує к-кість телефонів. Нажимаєш на телефон, і заходиш в нього як в папку (щось типу того). Там є флешка телефону, основна пам'ять і т.д. Але там не можна виконувати таких операцій, як для прикладу коли заходиш на флешку(перетягувати на робочий стіл файли, функція в км "Отправить..." і т.п.).

Хто знає, як можна зробити, щоб коли запихаю телефон в комп., щоб мені розпізнавало телефон як флешку, тобто можна було б вільно в нього зайти(ну і щоб його показувало в папці Мій Комп'ютер як флешку, а не в папці Nokia Phone Browser)... Потрібно срочно, тому хто знає як діяти, допоможіть будь-ласка _a2.gif
Constantine
я не знаю, какая у тебя модель, рассказываю, как оно у меня на нокии н71.
Когда я подсоединяю телефон через кабель к компу, то на экране телефона повляются варианты подключения.
Один из вариантов "передача данных"(вроде). Если его выбрать, то будет флэшка))
Frizzer
Подсоединяешь телефон к компу через USB.
На телефоне выбиваешь "Накопичувач". У меня так. Не бери "PC Suite"!
Через пару секунд комп распознает флешку телефона. Сможешь делать с ней всё что захочешь _a1.gif
Entric
В мене SE але можу порадити для карти пам*яті спеціальний кард-рідер щоб можна було засовувати в комп через ЮСБ і читало як звичайну флешку. Спробуй те, що сказав Фрізер в мене ьеж колись був Нокіа, може спрацювати.
Vlad-seon
N73 - все нормально паше....просто підсоідіняю юсбі вибираю ПС Сюіт і заходю на телефон і все нормально перетягується...може тобі треба встановити іншу версію PC Suite....та шо йшла в комплекті на диску в мене робила але переглядати флеху і щось з неї брати я неміг....скачав версію 6.2 помоєму або 6.0 і все працює
Lamer
Це в мого дядька на Вісті такий трабл, має N95.

Знаю що в нього на телефоні є такі варіанти: Pc Suite, Передача Данних, і ще якийсь один... (потім подивлюсь і скажу)

Добре, якщо не проканає те що Frizzer сказав, попробую поставити новішу версію PC Suite...

В загальному проблемка то не велика, але мій дядько за кордоном... і все через teamviewer роблю...а він так довго думає, що на це йде купа часу ))))

Дякую за відгуки, потім скажу що з цього вийшло _a1.gif

Вирішив проблему, хоча точний спосіб так і не зрозумів) Дядько декілька разів міняв настройки з "Передача данных" на "PC Suite" і потім після чергового підключення телефон завис... Він його перезагрузив, і нарешті на компі появилось вікно з відкриттям телефона як флешки ) Але телефон був забитий вірусами... Після цього все працює, дякую ще разок :^)
-Axon
Я чув, що не так давно з*явилася версія ПК Сюіт, яка саме призначена для того, щоб зчитувати інфу з телефона як флешки. Щоправда я ще її не пробував, але можеш пошукать її в гуглі.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.